După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 septembrie 2014

Otto Pascal la Biserica Betel Singen, Germania

Sursa: AICI

Săptămâna familiei la Alfa Omega TV

Traim intr-o perioada in care adevaratele valori sunt inlocuite cu tipare promovate de societatea in care ne aflam. Intr-o vreme ca aceasta, suntem provocati sa ne intoarcem la inceputuri, la a intelege care a fost scopul divin al lui Dumnezeu atunci cand a creat omul si care a fost planul specific pe care El l-a avut pentru omenire.
Cuvantul lui Dumnezeu ne spune ca Domnul Dumnezeu a vazut singuratatea barbatului si ca atare a facut o femeie pe care a adus-o si astfel Domnul a constituit prima familie. Toata Scriptura marturiseste pe tot parcursul ei ca Domnul a aparat si a consolidat familia.
In perioada 15-21 septembrie 2014Alfa Omega TV va invita sa luati parte la o saptamana dedicata familiei. In cadrul acestei saptamani veti putea urmari filme, documentare si alte emisiuni care ne vor aminti ca familia a fost proiectul divin pe care Dumnezeu l-a conceput inca de la intemeierea lumii.

Botez la Obreja, județul Caraș-Severin

Anunțăm cu deosebită prețuire și bucurie că în localitatea Obreja, Caraș-Severin, Evanghelia mântuirii continuă să adauge oameni la împărăția lui Dumnezeu. Prin urmare în data de 10 August 2014 slujba de închinare a Bisericii locale a fost marcată de botezul nou-testamentar a patru suflete.
 În cadrul acestei slujbe au cântat un grup de frați din Reșița, corul Bisericii iar Evanghelia a fost predicată de către frații Toni Cărăbaș, Vichente Cărăbaș, Nica Ionel (pastor local).
Actul botezului a fost oficiat de fratele Nica Ionel (pastor local) împreună cu fratele Vichente Cărăbaș (pastor invitat).
Ne exprimăm încă o dată bucuria pentru cei patru și le dorim ca Dumnezeu să le dea biruințe și să facă cinste Numelui Său.
    A consemnat Nica Ionel

Prof. Ioan Panican la Biserica Harul Lugoj

Prof. Ioan Panican 
va predica vineri seara, 
12 septembrie 2014, 
la Biserica Harul Lugoj , 
incepand cu ora 19.00

Ionel Tuțac

Seminarul "Rolul și responsabilitățile femeii în căsătorie" la Chișinău, Republica Moldova

Vă invit la primul seminar din ciclul "Căsătorie fără regrete" la care vom învăța ce spune Cuvântul lui Dumnezeu despre rolul și responsabilitățile femeii în căsătorie. 

Dacă ești bărbat, este esențial să studiezi această lecție, pentru că ești răspunzător să te porți cu înțelepciune cu soția ta (1Petru 3:7) și, respectiv, să o poți sprijini și încuraja în rolul pe care-l are. Dacă ești necăsătorit(ă), atunci acest curs te va ajuta să clădești o bună temelie pentru viitoarea ta familie. 

În cadrul seminarului vom studia primele 3 lecții din manualul "Căsătorie fără regrete":
1. Diferențe dintre bărbat și femeie
2. Rolul femeii în căsătorie
3. Despre supunere

Seminarul va avea loc în data de 27 septembrie (sâmbătă), între orele 10.00-17.00 (cu o pauză de prânz de o oră). Locul desfășurării - or. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 133 (fosta clădire a băii centrale, oficiul Moldova Creștină TV).

Costul participării este 90 de lei și include costul manualului (40 lei) și prânzul (50 lei). Vă rog să confirmați participarea Dvs aici la comentarii sau pe pagina de facebook a evenimentului. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la 060710027 (Vitalie Marian) sau la email christianimpact@gmail.com

✡ Poza și gândul zilei

Căci aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu, Sfântul lui Israel: „În linişte şi odihnă va fi mântuirea voastră, în seninătate şi încredere va fi tăria voastră.” (Isaia 30:15)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!