După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 septembrie 2014

Concert Continental la Biserica Golgota Constanţa


Concurs pentru ASISTENT SOCIAL la Centrul Areopagus Timişoara


Dedicarea noii clădiri a Bisericii Betel Windsor, Canada


Va invitam sa fiti impreuna cu noi la dedicarea noii cladiri a bisericii noastre. 

Vom avea multi pastori invitati din Detroit, Chicago, Arizona, Kitchener & Montreal si multe grupuri muzicale vor lauda pe Domnul prin cantare.

Va invitam sa va bucurati impreuna cu noi duminica, 14 septembrie 2014!

• Vitamina Zilei: Vladimir Pustan - A locui împreună nu înseamnă a gândi la fel


„Iată, ce plăcut şi ce dulce este să locuiască fraţii împreună!” Psalmul 133:1
A locui împreună nu înseamnă a gândi la fel ci a iubi la fel. Suntem frumoşi în diversitatea noastră. Unitatea Duhului o avem şi tindem spre cea a credinţei. Dar nimic nu trebuie grăbit. Dacă fratele meu gândeşte diferit nu e şi greşit.

Vladimir Pustan

Asasinul lui John Lennon s-a pocăit în închisoare

Au trecut aproape 35 de ani de la acea zi fatidică, ziua de 8 Decembrie 1981, când Mark David Chapman a tras acele împuşcături care s-au auzit în toată lumea, deoarece tocmai omorâse pe unul dintre cei mai îndrăgiţi cantautori din toată lumea, ex-Beatles-ul John Lennon. Dar la a opta audiere în faţa Comisiei pentru libertate condiţionată a lui Chapman, de săptămâna trecută, acesta a spus în faţa Comisiei de libertate condiţionată a statului New York, că deşi i-a luat viaţa lui Lennon în căutarea faimei şi a notorietăţii, viaţa lui nu mai este controlată de către demonii egoişti şi că acuma este centrat în exclusivitate în Domnul Isus Hristos. Cu toate acestea, lui Chapman i s-a negat încă o dată libertatea condiţionată.
Chapman, care a citit o carte despre grupul Beatles când era copil şi care l-a inspirat să se transforme „într-o persoană importantă sau vedetă”, a ajuns depresiv şi alcoolic datorită neîmplinirii profesionale ca şi agent de securitate, în Hawai. Dezamăgit că visul său din copilărie de a ajunge faimos nu a dat rezultate, s-a acoperit cu o poză a lui John Lennon şi s-a întrebat: „ce s-ar întâmpla dacă îl omor?”
Continuarea: AICI

† Decizia privind retragerea ordinării pastorului Ovidiu Petric


Stimati frati, 
Promovarea excesiva pe site-ul dumneavoastra a fostului pastor Ovidiu Petric ma determina sa va trimit acest document. Folosirea in continuare a termenului de pastor presupune uzurparea de calitati oficiale, potrivit legilor romanesti. 
Cu stima, 
Ionel Tutac


Nota Redacţiei: 
  • Precizăm că până la data acestei postări n-am avut cunostinţă despre existenţa acestei decizii şi n-am avut niciun interes în "promovarea excesivă a fostului pastor Ovidiu Petric".
  • În preocuparea noastră de a surprinde o paletă cât mai largă şi diversă de noutăţi aparţinând spectrului evanghelic, am oferit opiniei publice prin intermediul portalului NewsNet Creştin urmatoarele materiale informative legate de persoana şi activitatea pastorului Ovidiu Petric sau aparţinând acestuia, care ne-au fost trimise pe adresa redacţiei:   

Evenimentul Zilei denigrează o biserică baptistă


  • Pentru o informare obiectivă a opiniei publice, am solicitat un punct de vedere domnului Ovidiu Petric privind atât existenţa acestei decizii, cât şi utilizarea în continuare a termenului de pastor.

✡ Poza și gândul zilei

Celui fără prihană îi răsare o lumină în întuneric, El este milostiv, îndurător şi drept. (Psalmii 112:4)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!