După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 septembrie 2014

Seminarul teologic COVINGTON își continuă cursurile în România în județul Timiș


După aproape 10 ani de prezentă in Lugoj, România, Seminarul Teologic Covington (cu sediul in Georgia, SUA) isi continua activitățile academice la doar 25 de km de Lugoj, la centrul Asociatiei Crestine "Casa Bucuriei" din localitatea SUSANI - Timis. 

Profesorii care predau cursurile de teologie au acumulat o zestre academica de invidiat, fiind posesori a cate doua doctorate fiecare, cu toții sunt pastori ce au strâns ani grei de experiența in aceeasi biserica. 

Unul dintre profesori, Dr. Eddie Ildefonso, a dobândit o experiența unica intre pastorii din generația sa, fiind folosit de Dumnezeu in ultimii 30 de ani pentru a începe peste 530 de biserici pe toate continentele lumii. A fost amenințat cu moartea in Zimbabwe, Columbia, a dezbătut teologic in Pakistan cu imamii in chiar moscheile lor, a pierdut 6 pastori ucenici de-ai săi, care au fost martirizati, a predicat Cuvantul in 118 tari, a condus o biserica de 10,000 de membrii din Los Angeles si este un colaborator apropiat al marelui predicator John MacArthur. 

Printre ceilalți profesori se număra Dr. Gary Fleetwood, Dr. Robert Craven, Dr. Timothy Hudson, Bret Sullivan, Dr. Marcel Tepeneu. 

Perspective TEOLOGICE 

Impactul academic si spiritual pe care aceasta școala teologica l-a avut in vietile multor studenți pastori si lucrători laici din bisericile locale a fost incomensurabil. Dorința de a aprofunda Scripturile, de a fugi de plafonare, de a îndrăgi studiul, de a aborda cunoasterea in termenii relationarii la Cuvantul întrupat – Cristos, au fost toate beneficii inestimabile de care au dispus toti cei ce au devenit parte a acestei scoli teologice. 

Respectul adanc fata de Cuvantul lui Dumnezeu, dragostea vie fata pentru Biserica locală si seriozitatea relatiei personale cu un Dumnezeu SUVERAN – caracteristica suprema a divinitatii – au fost urmarile vizibile in viata multor studenți ce s-au inrolat in cadrul acestor cursuri oferite de Seminarul Teologic Covington. 

Studentii SEMINARULUI 

In jur de 150 studenti in calitate de pastori, misionari si lucrători au trecut porțile acestei scoli teologice pentru a beneficia de cursurile oferite in toti acești ani: cursuri pentru licența in teologie, masterat in teologie si un grup restrans pentru cursurile de doctorat. 

Majoritatea studenților sunt din Romania, unul din ei vine de patru ori pe an tocmai din Italia, de la Roma. Cursurile se desfășoară sub forma a patru module pe an, un modul constand in cinci zile de studiu de luni pana vineri. 

Anul acesta programul se prezintă in următorul format calendaristic: 8-12 Septembrie, 10-14 Noiembrie 2014 

Școala pe plan INTERNATIONAL 

In plan international Seminarul Teologic Covington se bucura de o prezenta in creștere in tot mai multe tari precum Honduras, Zimbabwe, Pakistan, Romania. In Statele Unite ale Americii școala are cateva extensii. 

Toti cei ce doresc sa aiba parte de o creștere in cunoasterea Cuvantului Sfant si sa-si aprofundeze studiile teologice sunt așteptați la cursurile din luna SEPTEMBRIE unde vor primi amănunte legate de înscriere. 

Una dintre persoanele de contact este chiar pastorul Ovidiu Petric, ce este si președintele Asociatiei Crestine "Casa Bucuriei" din SUSANI (0744 596 291).

Admitere la ITPB (sesiunea din septembrie)

Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti organizează concurs de admitere pentru programul de studii de licenţă – specializarea: „Teologie penticostală pastorală”, în 16‒17 septembrie 2014, atât pentru forma de învăţământ la zi (22 de locuri), cât şi pentru cea cu frecvenţă redusă (20 de locuri).
Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti aparţine Cultului Creştin Penticostal din România şi este o instituţie confesională de învăţământ superior acreditată.
Toate informaţiile privitoare la concursul de admitere pot fi obţinute de la Secretariatul ITPB, B-dul Uverturii 210-220, sector 6, Bucureşti, prin tel: 021.434.16.23, e-mail: secretariat@itpbucuresti.ro, sau accesând site-ul ITPB: www.itpbucuresti.ro/admitere
Vă aşteptăm cu drag!
Sursa: AICI

✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Marea Galileei"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Studiul "Administrarea finanţelor după voia lui Dumnezeu" la Biserica Speranţa Braşov



Prezentarea cursului de Introducere în Creștinism "Starting Point - Ce spune Dumnezeu despre tine?"


Vezi și:

Nicolae Geantă: "Ţiganii evanghelici au un câmp imens de misiune"

"Sunt prezenţi peste tot în România. Şi în bisericile evanghelice. Aici, nimeni nu-i pune la colţ. Într-un ţarc. Nu ne mândrim cu ei numai când e vorba de numeric. Ci şi de misiunea ce o fac. Au construit biserici uriaşe. Cu banii lor, cu munca lor. Ţiganii pocăiţi s-au schimbat radical. Iar când au ieşit în diaspora, şi-au înfiinţat biserici. Ţiganii evanghelici sunt prezenţi în număr mare în Germania, Irlanda, Anglia, Belgia, Austria, Italia, Spania.

Bisericile de rromi din România cresc. Peste 75.000 sunt penticostali în prezent. Cca 4000 sunt baptişti. Vreo 5.000 sunt creştini după Evanghelie (şi ceva mai mult adventişti). Procentual, România declară că are vreo 3,5 % polpulaţie rromă. În rândul evanghelicilor ei depăşesc 85.000 din peste 500.000. Adică 17 %. E mult, e puţin? 

Cert este că au un câmp imens de misiune. Cine se «bagă?»"

Fragment din articolul "Ţiganii în Europa. Şi la noi."

A apărut numărul 4/2014 al revistei ”Creștinul azi”


Vladimir Pustan - Omul cu faţa spre Dumnezeu (31 August 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Biserica Biruinţa Londra: Programul lunii Septembrie 2014


✡ Poza și gândul zilei

Tu, Doamne, numai Tu ai făcut cerurile, cerurile cerurilor şi toată oştirea lor, şi pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viaţă tuturor acestor lucruri, şi oştirea cerurilor se închină înaintea Ta. (Neemia 9:6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!