După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 1 septembrie 2014

"Conferința mijlocitorilor din întreaga lume" la Ierusalim

Dragi prieteni,

In zilele de 24 Septembrie - 08 Octombrie 2014 va avea loc Conferinta mijlocitorilor din intreaga lume, de la Ierusalim. Conferinta va incepe in ziua de Rosh HaShanah si se va incheia dupa Yom Kipur

All Nations Convocation Jerusalem este conferinta de rugaciune si inchinare la care participa reprezentati ai natiunilor din intreaga lume.

Sunt astepati frati si surori si lucratori din aproape toate popoarele lumii. Intalnirea are loc la Ramat Rachel, in sudul Ierusalimului. Timp de 10 zile se vor inalta rugaciuni si laude in Camera de Sus. In sala principala, care poate acomoda peste 3,000 de persoane, vorbitori din toate continentele, lideri ai unor mari biserici si lucrari spirituale, evrei si dintre neamuri, vor prezenta lucrarea Domnului din intreaga lume. Se vor inalta rugaciuni pentru Israel, natiunile lumii si pentru cauze speciale.
Este un timp al cunoasterii Slavei Domnului, de descoperire si invatatura si de mijlocire pentru lumea in care traim.
Vor urma trei zile de vizitare a Israelului si de rugaciune impreuna cu comunitatile de evrei si credinciosi crestini.
Vom avea momente speciale de inchinare si revelatie profetica in locurile sfinte din Ierusalim si din tara. Mentionam ca aceasta lucrare se adreseaza celor care doresc sa-L cunoasca pe Domnul Isus in intimitate.

Iata informatiile necesare pentru inscriere:
Fiecare participant trebuie sa trimita prin e-mail urmatoarele informatii pentru a putea complecta formularele de inscriere:

1. Numele
2. Data nasterii
3. Adresa, orasul, codul postal, tara
4. Tel fix, tel mobil, fax
5. E-mail
6. Locul nasterii
7. Daca locuiti in alta tara - de cand locuiti in acea tara
8. Biserica si denominatia
9. Sunt: pastor/lider de rugaciune/mijlocitor/slujitor/altele
10. Vorbesc fluent engleza: da / nu
11. Am nevoie de traducere simultana in timpul conferintei (din engleza): da / nu
12. Doresc sa stau intr-o camera de: 2 paturi / trei paturi / patru paturi / dormitor.

 Pentru cei care au intrebari va rugam sa ne contactati prin e-mail  aldeionescu@gmail.com  sau la tel: 0722-575-049 - ALINA IONESCU

Am primit pentru credinciosii din Romania o oferta speciala de participare din partea organizatorilor:
Pentru perioada 26 Septembrie – 03 Octobrie (7 zile) costul pentru cazare, doua mese pe zi si transportul cu autocarul este de:

660 USD pentru cazare in camera cu 4 paturi la Hotelul Shepherd din Bethlehem
460 USD pentru cazare in dormitoare la Hotelul Shepherd din Bethlehem

In cost este inclus micul dejun si masa de seara, transportul de la Hotelul Shepherd din Bethelem la Conferinta de Rugaciune care se tine la Ramat Rahel in sudul Ierusalimului in fiecare zi cu autocarul si taxa de participare la conferinta.

Transportul cu avionul din Bucuresti la Tel Aviv este in jur de 300-350 USD daca se cumpara urgent biletele.
Transportul de la aeroportul din Tel Aviv la Bethlehem este in jur de 50 USD dus si intors de persoana.

Deci un cost total estimativ pentru o persoana este in jur de 1,060 USD pentru 7 zile la Conferinta de Rugaciune de la Ierusalim.
Pentru cei interesati vo rog sa ma sunati urgent la tel 0763603585 sau sa imi scrieti prin e-mail ca sa va comunic detaliile de inregistrare la Conferinta de la Ierusalim. 

Shalom
Pastor Nelu Peia

Conferinţa Neemia la Arad


  • Conferinta Neemia se va desfasura in perioada 26-29 septembrie 2014 la Arad.
  • Cuvantul lui Dumnezeu este puternic si bogat si este ceea ce va vom aduce in cadrul acestei conferinte.
  • Va fi si un timp de inchinare special care ne va duce la o alta profunzime in prezenta Tatalui.
  • Vom avea invitati deosebiti in cuvant si inchinare pe care ii vom anunta mai tarziu.
  • Putem doar sa amintim ca alaturi de noi vor fi din nou echipa Ignite din SUA, alaturi de pastorul Michael Smith.
  • Nu ratati o astfel de partasie cu fratii si Dumnezeu!

Cursul “Ce spune Dumnezeu despre tine ?!” la Biserica Sfânta Treime Bacău

Avem plăcerea deosebită să vă anunțăm că acum vă puteți înscrie și online la cursul introducere în creștinism intitulat “Ce spune Dumnezeu despre tine ?!”.
Obiectivele cursului sunt:
  • Să-ți descoperi semnificația și sensul vieții
  • Să-ți cunoști Creatorul și cum poți să ai o relație directă cu El
  • Rolul practic al credinței în viața de zi cu zi
  • Cum să obții odihna sufletului și pacea lui Dumnezeu pentru tot restul vieții
Cursul se adresează persoanelor:
  1. Care vor să-și descopere destinul în viață
  2. Care au întrebări despre natura și existența lui Dumnezeu
  3. Care vor să exploreze latura spirituală a umanității
Cursul este compus din 10 întâlniri care se vor desfășura pe parcursul a 10 săptămâni; câte o întâlnire de 1 oră și 30 minute în fiecare săptămână începând din 26 septembrie 2014 în Bacău.

Acest curs:

  1. Este gratuit
  2. Se adresează tuturor oamenilor din Bacău
  3. Încurajează transpunerea credinței la nivelul faptelor
  4. Este interconfesional și respectă orientarea religioasă a fiecărui participant
  5. Încurajează dezvoltarea unei relații cu Dumnezeu.
Dacă cauți să-ți dezvolți latura spirituală și să-ți afli sensul vieții pe care Dumnezeu îl are pentru tine, te invităm să te înscrii la acest curs până pe 25 septembrie.
Inscrie-te acum !
* următoarele grupe de studiu se vor forma până pe 25 septembrie 2014!

Profides - Dragostea (Videoclip Oficial HD)

Un nou botez la Biserica REVOLUŢIA Lugoj

Biserica REVOLUTIA Lugoj organizează al doilea botez in mai putin de o luna de la primul eveniment de genul acesta care a avut loc chiar in raul Timis din localitate. Dumnezeu continua sa atragă oamenii la El si sa ii convingă de păcat si de iertarea Sa prin adevarul Sau ce eliberează sau cum ne place noua sa spunem "revoluționează" viețile.

"Adevarul va ca face liberi" - este motto-ul biblic din Ioan 8:32 care sta la baza întregii activități a Bisericii REVOLUTIA din Lugoj. Adevarul este Cristos, adevarul este Scriptura.

Oamenii din Lugoj si din România au nevoie de o intalnire REVOLUȚIONARA cu Cristos Adevarul - singurul care eliberează  de sub sistemul opresiv al pacatului.

Biserica Revolutia din Lugoj predica necesitatea unei revoluții spirituale pentru fiecare om atât pentru a veni la viata din moartea spirituala in care zace, cat si pentru a trai viata noua fara rezerve si intr-o dedicare radicala pentru Cristos.

Multumim pentru toate rugăciunile credinciosilor din tara ce susțin spiritual acest proiect din orașul Lugoj! Va asteptam la Biserica Revolutia Lugoj!
Pastor  Ovidiu Petric

Conferinţa Regională EGM 2014 la Suceava, Cluj-Napoca şi Medgidia


Beniamin Poplăcean - Investiția în oameni (interviu)


Vezi și pagina 

Botez la Biserica Emanuel Sibiu - Mesaj biblic: Nelu Brie (31 August 2014)

Prof. Ioan Panican la Biserica Bethlehem Graz, Austria

Luni, 1 Septembrie 2014, 
fratele Ioan Panican 
va sluji la Biserica Bethlehem Graz . 



Slujba va incepe la orele 19.00

Conferinţa AFR la Alba Iulia

Sambata, 20 septembrie, Alianta Familiilor din Romania organizeaza o conferinta publica pe tema familiei si a valorilor la Alba Iulia. Este o conferinta regionala, spre deosebire de conferintele nationale anuale pe care le-am organizat de citiva ani incoace. Din cauza alegerilor europarlamentare, anul acesta nu am putut organiza conferinta anuala AFR. Conferinta regionala va fi mai scurta ca de obicei, va incepe la orele 13:30 si se va incheia in jurul orelor 17.00

Vom avea oaspeti si conferentiari din Romania si strainatate. Conferentiarul principal va fi dl Paul Susman, un avocat international roman care lucreaza in Bruxelles si se specializeaza in politici europene. Dinsul este crestin, originar din Oradea. Titlul conferintei este: “De la persecutia comunista la amenintarea crestinilor de azi si maine”. 

Conferinta se va tine la Hotelul Parc, str Primaverii Nr 4, Alba Iulia. Vom fi ospitalieri ca de obicei. Intrarea este libera si vom servi apa si fursecuri. Nadajduim sa va vedem in numar cit mai mare. 

Informatii aditionale pot fi obtinute de la David Tut, coordinator media AFR, la 741 103 025, ori de la pastorul Teofil Cotrau, AFR Alba Iulia, la 744 392 412.
Peter Costea 

✡ Poza și gândul zilei

Dacă este cu putinţă, întrucât atârnă de voi, trăiţi în pace cu toţi oamenii. (Romani 12:18)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!