După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 august 2014

eBihoreanul.ro: Primarul Ilie Bolojan, acuzat că favorizează Biserica Penticostală Betel într-un conflict cu Centrul Creştin Salem

Aproximativ 20 de persoane au manifestat miercuri în curtea Centrului Creştin Salem din Nufărul, purtând bannere pe care scria "Stop exproprierii abuzive!", "Deblocaţi strada!", "Vrem acces la drumul public! Deblocaţi drumul public strada Grigore Moisil!".

În fruntea protestatarilor s-a aflat preşedintele Centrului Creştin Salem, Beniamin Teodor Ciuciui, care a explicat jurnaliştilor chemaţi la faţa locului de ce sunt supăraţi simpatizanţii săi.

Drum pe lângă drum

Conform propriilor spuse, în cursul lunii trecute, Ciuciui a cerut, în numele Centrului Creştin Salem, aprobarea Comisiei Municipale de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului (CMUAT) pentru extinderea acestuia în vederea construirii, pe viitor, a unei săli polivalente de 3.500 locuri, pe o parte din cele 2 hectare de teren pe care Centrul le deţine încă de la sfârşitul anilor '90 (când le-a primit, tot de la Primărie, întâi prin concesionare, iar apoi printr-un schimb). "CMUAT ne-a dat aviz negativ, pe motiv că pe o parte din terenul vizat de noi pentru extinderea parcărilor viitoarei sali polivalente se va construi un drum public care să lege străzile Nicolae Şova şi Romulus Guga, conform unei Hotărâri a Consiliului Local din luna iulie", a explicat preşedintele Centrului Creştin Salem.

În opinia lui Ciuciui, intenţia Primăriei este ca să exproprieze Centrul de circa 1.500 metri pătraţi, cu toate că, alături de acest teren, în acte există deja un drum public de 1.393 metri pătraţi care leagă străzile Guga şi Şova, dar care a fost blocat abuziv de Biserica Penticostală Betel.

"După 2005, când a început construcţia liceului şi internatului, cei de la Betel au blocat drumul cu porţi la ambele capete, folosind terenul ca organizare de şantier. Când au terminat toate construcţiile, prin 2012, nu au mai demontat porţile, iar terenul a rămas blocat. Am aflat că, deşi acesta figurează în acte ca drum public, Primăria vrea să-l cedeze Liceului Betel, care are 1.500 de elevi şi nu deţine suficient teren, proporţional cu numărul de elevi", a spus un protestatar.

Continuarea pe wwww.ebihoreanul.ro

Declaraţia de la Timişoara – Vă rugăm semnaţi!


A mai trecut un an de la ultimul apel pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, o declaratie a constiintei crestine. Astazi, 21 august, se implinesc exact patru ani de cind a fost lansata si de atunci a fost semnata de peste 10.500 de persoane. Socotim potrivit sa o re-lansam anual dand astfel posibilitatea multora dintre d-tra si noilor nostri cititori sa o semneze. Semnarea ei, dar mai ales cunoasterea punctele ei esentiale, este de o importanta care nu necesita explicatii.
Traim in vremuri tulburi cind valorile sunt trivializate si se schimba la viteza luminii. Este deci important si necesar sa ne re-amintim periodic principiile fundamentale care sunt comune tuturor crestinilor din Romania privind locul valorile crestine in viata publica a Romaniei. Declaratia afirma adevarurile si principiile fundamentale pentru care intreaga miscare pro-familie si pro-viata din Romania lupta.Va rugam, deci, cititi Declaratia, semnati-o si dati-o la altii sa o semneze.

CUM SE SEMNEAZA DECLARATIA?

Semnarea Declaratiei se face in doua etape. Bifati linkul http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php si semnati Declaratia. Dupa aceea veti primi un mesaj care va va cere sa confirmati semnatura apasind pe un link de confirmare. Fara confirmarea semnaturii, numele si semnatura dvs. nu vor apare in lista semnatarilor. Linkul de confirmare a semnaturii apare in limba englaza cu urmatorul text: “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:” (Adica: “Multumim pentru ca ati completat formularul petitiei. Semnarea petitiei e aproape gata. Va rugam confirmati-va semnatura apasind pe linkul de mai jos.”) 
Important: Declaratia accepta doar o singura semnatura de adresa electronica. Ca atare, sugeram ca in situatiile unde doua persoane folosesc aceeasi adresa electronica, de exemplu sotul si sotia, semnatura sa fie data in numele ambilor soti, de exemplu “Ioan si Maria Ionescu.”   
Rugaminte: Va rugam semnati Declaratia cu numele intreg nu doar cu initiale. Va multumim.

CUM CRESTEM SEMNATURILE IMPREUNA?

Întâlnire de tineret la Haţeg cu Cristi Boariu

În data de 24.08.2014, va avea loc în cadrul Bisericii Betel din orașul Hațeg, o seară specială dedicată tinerilor avându-l invitat pe Cristi Boariu (Deva). Evenimentul va începe la ora 18:00 și va avea loc afară, in Biserica de vară.

✡ Poza și gândul zilei

Neprihăniţilor, bucuraţi-vă în Domnul! Oamenilor fără prihană le şade bine cântarea de laudă. Lăudaţi pe Domnul cu harpa, lăudaţi-L cu lăuta cu zece corzi. Cântaţi-I o cântare nouă! Faceţi să răsune corzile şi glasurile voastre! Căci cuvântul Domnului este adevărat, şi toate lucrările Lui se împlinesc cu credincioşie. (Psalmii 33:1-4)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!