După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 august 2014

CBEE: Şcoala de vară GO MEDIA

Anunț Sponsorizat

Învață mai multe despre media

Cursuri media de vară

Şcoala de vară GO MEDIA îţi oferă cursuri intensive de instruire pe domeniile: design grafic, fotografie, video, radio şi comunicare.
În perioada 20-23 august te invităm la Oradea ca să înveţi mai multe despre media.
Ai acces la cele mai bune echipamente media, ca să dobândeşti experienţă şi ai parte de traineri profesionişti.

Accesează site-ul școlii de vară și află toate detaliile.

Botez la Jamul Mare, județul Timiș

Duminica, 17 August, biserica crestina baptista din Jamul Mare a avut marea bucuria de a sarbatori un botez nou testamental.  Trei suflete au depus marturie in apa botezului ca Domnul Isus este Domnul si Mantuitorul lor personal. 

 Cuvantul lui Dumnezeu a fost vestit de fratele Petrica Bulica, pastor al bisericii crestine baptiste “Betel” din Timisoara. 

 Actul botezului a fost oficiat de fratele Ghita Sporea, pastorul bisericii din Jamul Mare. 

Fie ca Dumnezeu sa binecuvinteze sufletele care au fost botezate si fie ca Dumnezeu sa binecuvinteze si pe cel de-al patrulea care a ridicat o mana in semn ca doreste impacarea cu Dumnezeu.

Botez la Sacoşu Mare, județul Timiș

Pe data de 10 August, bucuria divina s-a unit cu bucuria umana, cand in localitatea Sacosu Mare a avut loc un botez nou testamentar, unde doua suflete au marturisit credinta in Domnul Isus Cristos in apa botezului.

 La acest eveniment binecuvantat au participat 100 de persoane, Evanghelia a fost vestita de pastorul David Nicola, iar botezul a fost oficiat de pastorul bisericii, Dan Medrea. Domnul Isus sa fie laudat pentru rodul suferintelor Sale!

Jubilate: A doua ediţie a Concursului de imnuri creştine

Fundaţia Jubilate organizează a doua ediţie a Concursului de imnuri creştine româneşti
Dorinţa noastră prin acest concurs este de a împrospăta cântarea în comun a bisericii cu cântări scrise de români, care să însufleţească închinarea şi să sensibilizeze credinciosul în aproprierea sa de Dumnezeu. Dacă aţi scris astfel de cântări, sunteţi invitat să participaţi la concurs. Concursul vizează atât credincioşii din ţară, cât şi românii de dincolo de hotare. 
Trimiteţi cântările dumneavoastră până în dată de 1 septembrie 2014.
Vezi şi:


Luigi Mițoi - Cu Dumnezeu sau degeaba

Scrisoare misionară: Sami Şoldan, Mongolia

Dragi prieteni,
   Îi sunt recunoscător Domnului care până în punctul în care am ajuns ne-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie. A fost o vară foarte încărcată pentru noi. De pe 19 iunie până pe 13 august am avut cu mine o echipă din România și am putut să Îl slujim pe Dumnezeu împreună, să împărtășim multe lucruri împreună și să creștem împreună în înțelegerea realităților spirituale.
   Iata câteva motive de laudă și mulțumire din această perioadă:
   Tabăra din această vară
  Am avut o tabără de evanghelizare prin sport, care a durat două săptămâni, la care au participat mult mai mulți oameni decât am anticipat noi. Au fost multe lecții biblice, mărturii și discuții cu participanții. Într-una dintre seri, când li s-a dat ocazia să pună întrebări, au fost întrebări foarte profunde puse de copii de la care nu ai aștepta prea multe:
  Gana, 17 ani: Dacă Dumnezeu e puternic, de ce oamenii pentru care ne rugăm să fie eliberați de vicii nu sunt?
  Nomin, 11 ani: Eu vreau să Îl urmez pe Cristos, dar părinții mei, care sunt budiști, se mânie foarte tare pe mine daca află. Ce ar trebui să fac?
 Apoi am avut 3 zile de studiu biblic cu 3 adolescenți și m-am bucurat mult pentru că deși ei veneau de mai mult timp la biserică și la evenimentele organizate de noi, abia acum am putut să lucrăm cu ei mai îndeaproape și pentru prima oară am putut să îi văd rugându-se, depășind anumite blocaje pe care le aveau. Am închiriat două yurte și am putut să lucrăm cu ei fără ca ei să fie distrași de alte activități zilnice. Noi ne‑am fi dorit să avem mai mulți oameni cu noi, însă Domnul știe de ce au venit doar ei.
   Rugați-vă pentru acești adolescenți (Jack, Paul, Gana, Baysaa)!

✡ Poza și gândul zilei

Cartea aceasta a Legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi şi noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale şi atunci vei lucra cu înţelepciune. (Iosua 1:8)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!