După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 august 2014

Jubileu de 90 de ani la Biserica Baptistă din Bucovăț, județul Timiș


Pe data de 31 August 2014,de la ora 09:00, la Biserica Baptista din Bucovat , va aveea loc sarbatoarea Jubileului de 90 de ani de existenta a biserici . 

Cu aceasta ocazie sunt invitatii frati pastori, precum, Bulica Petru, fiu al satului, Timotei Tarziu, Tut Viorel si Nutiu Daniel, pastori ai bisericii si Tutac Ionel din partea Uniunii si a Comunitatii de Timisoara. 

Intreaga zi va fi dedicata multumirii pentru providenta divina vazuta in acesti ani. 
Fanfara si grupul de tineri vor participa la partea de lauda si inchinare.
Sursa: AICI

Botez la Biserica Baptistă “Harul” din Hezeriș, județul Timiș

Duminica, 10 August, a fost mare sărbătoare in Biserica Crestina Baptistă “Harul” din Hezeris, județul Timiș. Bucuria a fost generată de mărturia întoarcerii la Domnul de catre un bărbat din localitate, bărbat care a fost botezat de catre pastorul Ionel Tutac. La eveniment au participat zeci de localnici si numeroși lugojeni. Serviciul de închinare a fost condus de fratele Sorin Stoia, iar Evanghelia a fost vestita de frații pastori: Gearl Spicer si Ionel Tutac. 
Au cântat spre slava Domnului fratele misionar Daniel Pincu si grupul Ghedeon.  Întâlnirea s-a încheiat cu o agapa crestina. Biserica din Hezeris a început in urma cu 14 ani la inițiativa fratilor:Crinel Tutac, Ioan Avram si Mihaita Boambes.

Florin Ianovici: Mulțumesc!


Evrei 12:28 "Fiindcă am primit, dar, o împărăţie care nu se poate clătina, să ne arătăm mulţumitori şi să aducem astfel lui Dumnezeu o închinare plăcută, cu evlavie şi cu frică,"

Mulțumesc Domnului pentru toate dorințele refuzate! Așa am învățat că dragostea se prezintă zilnic la examen și că sărutul dragostei este credincioșia.

Mulțumesc Domnului pentru toate dorințele împlinite! Așa am învățat că fiecare zi e un dar pe care îl deschide doar rugăciunea.

Mulțumesc Domnului pentru toți neprietenii mei! M-ați învățat că dragostea nu e o plimbare pe o alee înflorită ci un urcuș anevoios pe o cărare îngustă. 

Mulțumesc Domnului pentru toți prietenii mei! M-ați învățat să văd soarele când sunt nori, seninul când e furtună dar, mai ales, am văzut și auzit prin voi pe Dumnezeu!

Mulțumesc Domnului pentru toți cei ce mă critică! M-ați învățat că ,,bine” e dușmanul lui ,,foarte bine” și nu ați lăsat răgaz minții și sufletului meu să ațipească într-o siestă vicleană. 

Mulțumesc Domnului pentru toți cei care mi-ați spus o vorbă bună. M-ați învățat că în adevăr omul nu se hrănește numai cu pâine ci cu fiecare cuvânt izvorât din dragostea lui Dumnezeu.

Mulțumesc Domnului pentru Mina! Așa am învățat că în viață mai sunt minuni…! 

Mulțumesc Domnului pentru toate necazurile și greutățile pe care le am! M-au învățat să am mâna ușoară, pasul apăsat, inima simțitoare, gândul mai matur și mi-ați smerit pornirile greșite!

Noi nu suntem pierzători atunci când nu ne ies planurile ci doar atunci când nu știm ce să facem cu neîmplinirile noastre. Chiar și când pierzi poți câștiga dacă vei avea:"Negreşit, evlavia însoţită de mulţumire (care)este un mare câştig." 1 Timotei 6:6 

Mulțumesc Domnului pentru mântuirea în Hristos! Cum mai poți pierde când ai deja totul?

Florin Ianovici

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Florin Ianovici

Timponline.ro: "Boicotul preoţilor ortodocşi din Feldru, fără rezultate. Public numeros la concertul Speranţei"

“În Biserica Ortodoxă din Nepos erau duminică vreo 20 de bărbaţi şi 40 de femei, în timp ce în Biserica Penticostală abia au încăput sutele de oameni. E adevărat că s-au botezat 22 de oameni care au devenit astfel penticostali şi a fost mai multă lume ca de obicei, dar diferenţa ar fi fost, oricum, mare”, ne-a spus un localnic din Nepos care a venit să asculte concertul Grupului Speranţa.
Potrivit acestuia, deşi chiar duminică unii preoţi ortodocşi din comună au continuat să-şi îndemne enoriaşii să nu participe la evenimentele organizate cu ocazia “Întâlnirii feldrihanilor şi neposenilor de pretutindeni”, oamenii nu i-au ascultat. Mulţi au preferat să petreacă o după-amiază de duminică în compania consătenilor. “Până la urmă, şi penticostalii îl laudă pe Dumnezeu. De ce să fie un lucru rău să le asculţi cântările lor?”, ne-a spus o femeie.
Primarul comunei Feldru, Grigore Ţiolan (foto stânga - dreapta viceprimar Iacob Sângeorzan), a declarat pentru Timp Online, că nici vorbă de conflicte de ordin religios în comuna pe care o conduce. “Nu sunt conflicte religioase la Feldru. Oamenii sunt suficient de înţelepţi să respecte credinţa celuilalt. Îmi pare rău că părintele Vasile Rus, mai ales, a înţeles să incite lumea, dar mă bucur că oamenii nu au dat curs provocării, au venit la sărbătoarea noastră, a tuturor, şi s-au simţit bine. În comună sunt şi mulţi penticostali care şi-au dorit să asculte Grupul Speranţa. E o bucurie că avem acest grup în mijlocul nostru”, a spus Grigore Ţiolan.
La concertul de duminică a asistat şi vicepreşedintele PDL, Doris Moldovan, consilierii municipali Narcisa Ilieş şi Alin Seserman, senatorul Cristian Florian, omul de afaceri Emil Iugan şi mulţi localnici.

Antena 1: "Spălaţi de păcate în apa Siretului"


from PASI.RO

✡ Poza și gândul zilei

Urechea care ia aminte la învăţăturile care duc la viaţă locuieşte în mijlocul înţelepţilor. (Proverbele 15:31)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!