După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 august 2014

Vladimir Pustan - De ce nu mă tem de Vladimir Putin? (17 august 2014)



Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Peste 41.000 de oameni la evanghelizarea cu Greg Laurie


Potrivit site-ului The Christian Post, peste 41.000 de oameni au venit la “2014 SoCal Harvest”, sambata seara, 16 august 2014, la Angel Stadium din Anaheim, California, pentru a asculta un mesaj de speranta al evanghelistului Greg Laurie
In urma mesajului biblic, peste 4.000 de oameni au raspuns invitatiei de a-L accepta pe Isus.
Mai multe detalii pe www.christianpost.com

Proiectul 24.000 de Şcoli pentru Cristos


Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

O perspectivă generală asupra lucrării din Jalpaiguri, India
 
   1. Jalpaiguri
   a. Programul de sâmbătă
   Masa Domnului o sărbătorim acum dimineaţa, pentru că – de obicei – seara avem la părtăşie părinţii copiilor de la şcoala duminicală. Această schimbare a fost datorată în principal problemei unora dintre surori de a veni seara în zona în care se află adunarea (aceasta cu atât mai mult pentru că familiile lor nu sunt creştine).
   Rugaţi-vă ca Dumnezeu să lucreze la inimile părinţilor copiilor credinţa în Domnul Isus şi pocăinţă.
  Rugaţi-vă ca Dumnezeu să îndepărteze piedicile din calea Somei în a participa la adunări.
   b. Lucrarea cu copii
  Numărul copiilor din sate care vin la şcoala duminicală pare să crească în detrimentul celor din oraş. Copiii din sate sunt în special din zona Caliaganj-Randamali și Canal Bajar. Copiii din oraș vin din apropierea adunării, staţia de tren (trecerile de cale ferată 2, 3 și 4) şi Santi Para. Înainte aduceam copii şi din alte zone ale oraşului.
   Rugati-vă pentru revitalizarea lucrării cu copiii din oraş şi pentru lucrători. Rugaţi-vă pentru ocrotirea lui Dumnezeu cu privire la transportul copiilor.
   c. Evanghelizare
   Lucrarea de evanghelizare se face atât în oraş cât şi în afara lui. În oraş noi distribuim tractate şi broşuri omenilor veniţi cu treburi la spital, curtea de justiţie, închisoare, zona de prostituţie, şcoli şi altele. În plus, facem vizite la familii. În afara oraşului predicăm din sat în sat, proiectăm filme creştine, descărcăm materiale creştine de pe laptop, împărţim tractate şi încercăm să ţinem legătura prin telefon.
    Rugaţi-vă pentru roadă spre slava lui Dumnezeu!
   d. Lucrătorii
  I. Saroja: implicată în lucrarea cu copiii (învățătură) și în ce privește ospitalitatea
   Rugați-vă ca Dumnezeu să îi dea un copil.
 Rugați-vă, de asemenea, pentru înțelepciune în lucrarea cu copiii.
   II. Babita: lucrarea cu copiii (învățătură) și evangelizare (vizite)
   Rugați-vă să se statornicească în lucrarea de aici.
  Rugați-vă, de asemenea, pentru vindecarea mamei ei, care suferă din pricina unei fracturi mai vechi de bazin.
    III. Pranish: lucrarea cu copiii (învățătură)
   Rugați-vă pentru soția lui Pranish, Rozy, care este însărcinată. Din pricina aceasta ea se află în îngrijirea mamei ei în Jalpaiguri. Pranish trebuie să gătească și să se îngrijească de cei doi băieți care sunt cu el: Bishojit și Rajot.
   Rugați-vă pentru tărie și înțelepciune pentru Pranish.
 IV. Bhupen: lucrarea cu copiii (aducerea copiilor) și evanghelizare (vizite, cântări și proiecții de filme)
Rugați-vă pentru mântuirea familiei sale și pentru sănătatea lui.
   V. Kalpana: lucrarea de ospitalitate
  Rugați-vă pentru mântuirea celor doi băieți ai ei și pentru rezolvarea problemelor pământului și documentelor lor.
   VI. Mary: ospitalitate și evanghelizare
 Rugați-vă pentru mâtuirea altor persoane din zona de prostituție.
  Rugați-vă pentru vindecarea deplină de SIDA.
  Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să îi dea mai multă putere de slujire.
  VII. Roton și Bormon: în lucrarea cu copiii (șoferi necreștini)
  Rugați-vă pentru mântuirea lor și a familiilor lor.
  VIII. Dodi: în lucrarea cu copiii și evanghelizare (un prieten de-al lui Bhupen, care nu este încă botezat)
  Rugați-vă ca el și soția lui să se dedice complet Domnului Isus.
 IX. Daniel: Prin harul lui Dumnezeu el a obținut permis temporar de conducere pentru scuter. Rugați-vă să-l poată obține pe cel permanent, după o lună.

Noutate editorială: “Zidurile inimii mele" - de Dr. Bruce Thompson


Prin noua sa carte, Zidurile inimii mele, mult mai mulţi oameni se vor putea bucura de această învăţătură extraordinară.
Orice lider creştin ar trebui să se familiarizeze cu înţelegerea pe care Dumnezeu i-a dat-o lui Bruce, deoarece îl va ajuta să-i înţeleagă pe aceia cu care lucrează. Orice creştin care are dorinţa de a-L sluji pe Dumnezeu ar trebui să citească această carte. Te va ajuta să te înţelegi pe tine însuţi, să-ți înțelegi dezamăgirile, sentimentele de nesiguranţă, ambiţiile şi să Îl slujești pe Dumnezeu mai eficient.

Bisericile locale şi şcolile biblice ar trebui să folosească această carte ca obiect de studiu la ore şi la cursurile de dezvoltare spirituală.

www.EdituraKairos.ro

Mai multe detalii: AICI

Pastor condamnat în urma morţii a 33 de copii evanghelici

Manuel Salvador Ibarra, pastor apartinand Bisericii Penticostale Unite din Columbia, a fost gasit vinovat impreuna cu soferul autobuzului in care au ars 33 de copii evanghelici.

Potrivit Acontecer Cristiano, 33 de copii au fost ucisi cand un autobuz a izbucnit in flacari in nordul Columbiei. Copiii au fost blocati in interiorul autobuzului din pricina incendiului, in timp ce martori oripilati priveau neputinciosi tragedia.

Autobuzul transporta 48 de copii cu varste cuprinse intre doi si treisprezece ani spre casele lor, dupa o slujba tinuta la o biserica penticostala, duminica. Un martor a declarat pentru presa locala ca autobuzul s-a oprit, iar soferul a incercat sa il reporneasca turnand benzina peste carburator. O scanteie a provocat incendiul, iar flacarile au inghitit rapid vehiculul. Locuitorii nu au putut interveni din pricina flacarilor prea mari.

Rosiris Hernandez, un adult ce insotea copiii, a reusit sa scoata o parte din pasageri, ajutat de un sofer de taxi aflat in apropiere. Soferul autobuzului a fugit de la locul incidentului, dar a fost gasit si arestat mai tarziu, dupa ce presa locala a imprastiat vestea ca este cautat. Mai mult, autobuzul nu era echipat pentru eventualitatea unui incendiu, nu avea iesiri de urgenta, nu fusese asigurat si nu avea inspectia tehnica periodica refacuta.

✡ Poza și gândul zilei

Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi şi nu se aşază pe scaunul celor batjocoritori! Ci îşi găseşte plăcerea în Legea Domnului, şi zi şi noapte cugetă la Legea Lui! (Psalm 1:1-2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!