După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 august 2014

Rodica Volintiru la Biserica Punctul Zero Braşov

17 August 2014, ora 18:00, la COMPLEX MEMO Brasov. Invitatul nostru special de duminica este Rodica Volintiru. Vrem sa impartasim acest timp binecuvantat si cu tine. Te asteptam!



Săptămână de evanghelizare la Toflea (17-24 august 2014)


Florin Ianovici la Aniversarea Bisericii Menorah Caransebeş


Biserica Menorah

Botez la Biserica Baptistă Duşeşti, judeţul Bihor

Duminică, 17 august 2014, de la ora 09:00, la Biserica Creştină Baptistă din localitatea DUŞEŞTI, jud. Bihor, va avea loc un serviciu special de botez nou testamental.

RVE Oradea

Vladimir Pustan: Cum să treci prin viață și să lași urme?


Trăim într-o lume caracterizată prin însingurare, hedonism, egoism și indiferență. Niciodată preoții și leviții care trec pe alături nu s-au înmulțit ca acum. O lume de oameni ce trec pe alături și apoi intră în anonimat...

Ce să faci ca să-ți facă Dumnezeu un monument în cer, conștient de faptul că pe pământ e o nebunie să aștepți să te bată cineva pe spate?

Încurajează. Pe Barnaba l-au numit fiul mângâierii. Dar el și Duhul Sfânt poartă numele acesta. Iar el și l-a câștigat. 

Când copiii se dau cu leagănul îi împinge de două ori și apoi își iau ei avânt. Spune o vorbă bună, ridică, zâmbește... 

Respectă-ți cuvântul știind că el, caracterul, se măsoară prin acțiuni nu prin cuvinte. Respectă-ți angajamentele luate față de alții, față de tine însuți, față de Dumnezeu. 

Ține-ți limba în frâu ... Întotdeauna spune mai puțin decât gândești. Nu bârfi și nu vorbi doar negativ. 

Fii vesel. Nu-ți revărsa durerile și dezamăgirile pe umerii altora. Pune-le pe umerii lui Dumnezeu în rugăciune. Trăiește cu zâmbetul pe buze și când vei pleca de aici îți va zâmbi Dumnezeu.

Să nu uiți că nu ai decât o viață...

Nelu Filip la Biserica Carmel Timişoara


✡ Poza și gândul zilei

Este un râu, ale cărui izvoare înveselesc cetatea lui Dumnezeu, sfântul locaş al locuinţelor Celui Preaînalt. Dumnezeu este în mijlocul ei: ea nu se clatină; Dumnezeu o ajută în revărsatul zorilor. (Psalmii 46: 4-5)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!