După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 august 2014

Conferință pentru bărbați cu Nelu Poenar la Biserica Creştină după Evanghelie "Golgota" Piatra Neamț


Messis la Biserica Baptistă Speranţa Oradea


Școală de Pionierat și Slujire Creștină la Mediaș

Mai multe detalii: AICI

Botez la Biserica Rugul Aprins Cluj-Napoca

Ordinare de pastor la Biserica ELIM din Phoenix, Arizona

Ziua de duminica 3 August 2014 ,cu siguranta  va ramane pentru membrii  comunitatii penticostale de la Biserica ELIM din Phoenix, AZ o frumoasa amintire. O zi importanta privind viitorul si viziunea bisericii.
  Dupa o activitate de cateva luni in biserica Elim, fratele Emanuel Fedur a fost propus pentru ordinare ca pastor senior al bisericii.
In urma Adunarii Generale desfasurate in aceasta zi , peste 90% din membrii comunitatii si-au exprimat dorinta pentru incredintarea slujbei de pastor senior al bisericii,fratelui Fedur.
  Nascut in Arad, fratele Emanuel Fedur a absolvit Institutul Politehnic din Timisoara. Ulterior a urmat si cursurile Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti . Timp de aproximativ 4 ani, fratele Emanuel s-a implicat in lucrarea de evanghelizare in zona orasului Sighetul-Marmatiei din nordul Romaniei cu extensie si in unele localitati cu populatie romaneasca din Ucraina .
  Dupa un timp de asteptare , de post si rugaciune , fratele Emanuel Fedur , prin incredintarea ferma in planul lui Dumnezeu, a dat curs invitatiei bisericii Elim din Phoenix,AZ  de a se implica in lucrarea de evanghelizare in cadrul acestei comunitati.
  Serviciul special de ordinare in slujba de pastor  al Bisericii , se va desfasura, prin voia lui Dumnezeu , in cursul lunii octombrie 2014.

✡ Poza și gândul zilei

Icoana aceasta închipuitoare vă mântuieşte acum pe voi, şi anume botezul, care nu este o curăţare de întinăciunile trupeşti, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos, care stă la dreapta lui Dumnezeu, după ce S-a înălţat la cer şi Şi-a supus îngerii, stăpânirile şi puterile. (1 Petru 3:21-22)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!