După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 10 august 2014

Mărturia pastorului George Kazoura de la Biserica Baptistă din Rama, Israel


Scrisoare misionară: Familia Acatrinei, Peru

Uşi deschise şi... provocări

     Iaebeţ a chemat pe Dumnezeul lui Israel şi a zis: „Dacă mă vei binecuvânta şi-mi vei întinde hotarele, dacă mâna Ta va fi cu mine şi dacă mă vei feri de nenorocire, aşa încât să nu fiu în suferinţă!...” Şi Dumnezeu i-a dat ce ceruse. (1 Cronici 4:10)

     Încă înainte de a ne stabili în Atalaya, rugăciunea lui Iaebeţ a fost şi rugăciunea noastră. I-am cerut lui Dumnezeu (şi încă Îi mai cerem) să ne lărgească hotarele şi să ne extindă influenţa, dându-ne trecere înaintea oamenilor de aici. L-am rugat pe El să ne pregătească drumul şi, în acelaşi timp, să pregătească şi inima oamenilor, deschizându-ne uşi pe care noi nu le putem deschide, sau închizându-ne uşi care nu trebuie să rămână deschise.
     Am fost surprinşi să vedem decăderea oamenilor de aici şi păcatul care creşte pe zi ce trece. Mulţi tineri homosexuali, trans-sexuali, o imagine în miniatură a ceea ce a fost cândva Sodoma şi Gomora. Trăim ceea ce Biblia spune despre Lot: „căci neprihănitul acesta, care locuia în mijlocul lor, îşi chinuia sufletul lui neprihănit, din pricina celor ce vedea şi auzea din faptele lor nelegiuite.” Tristeţea şi durerea pe care o simţim pentru cei de aici ne determină să ne rugăm cu mai mult foc ca să putem aduce o schimbare în oraşul acesta, influenţând în bine vieţile lor. Rugaţi-vă pentru noi ca zi de zi să primim har şi rugaţi-vă pentru aceşti oameni ca să fie mântuiţi.

Tabăra de tineret
Acum câteva zile ne-am întors dintr-o tabără de tineret, tabără organizată de biserica la care mergem, într-o comunitate nativă ashaninka. Am fost solicitaţi să ajutăm în această tabără ca lideri şi consilieri, iar mie mi s-a cerut să expun nişte teme şi să pregătesc meditaţiile biblice pentru timpul de părtăşie de dimineaţă. Pentru noi, ca familie, a fost un timp extrem de aglomerat şi obositor, însă plin de satisfacţii din punct de vedere spiritual. Parte din tinerii care au participat în această tabără s-au întors la Dumnezeu şi aceasta a făcut ca să se merite tot efortul şi toată osteneala.
Ne bucurăm de aprecierea şi dragosrea celor din Atalaya, ceea ce e o confirmare pentru noi că suntem în locul hotărât de Dumnezeu, că El are planuri cu noi şi vrea să facă lucruri mari. Slăvit să-I fie Numele, pentru că noi nu ne simţim vrednici.

Implicarea în biserică
Deşi şederea noastră în Atalaya e o etapă temporară în viaţa şi slujirea noastră (scopul şi ţinta noastră este ca începând cu anul viitor să ne stabilim într-o comunitate ashaninka), ne bucurăm să putem fi de folos credincioşilor de aici, cunoscând oameni noi, formând noi relaţii şi slujind tuturor celor ce au nevoie de ajutorul nostru. Am ajutat la partea de construcţie a clădirii de adunare, însă mai mult decât atât, ne-am implicat în partea de instruire şi de învăţare a Cuvântului lui Dumnezeu.
Sunt mulţi nativi din diferite triburi (shipibo, amahuaca, yine, asheninka, ashaninka, etc.) în adunarea aceasta unde mergem şi mulţi dintre ei nu cunosc bine Cuvântul lui Dumnezeu. Şi aceasta nu e valabil doar pentru ei, ci majoritatea credincioşilor încearcă să-şi trăiască viaţa respectând anumite norme pentru că aşa au fost învăţaţi, fără să aibă o relaţie profundă cu Mântuitorul. Aici încercăm să intervenim noi, ajutându-i să crească din punct de vedere spiritual.
Amalia se ocupă de o grupă de copii şi saptămâna aceasta avea programată o perioadă de instruire pentru învăţătorii de şcoală duminicală, însă din pricina problemelor de sănătate şi a altor factori a trebuit să amâne. De asemenea, Amalia se implică şi la grupa de surori, predând diferite teme legate de viaţa şi conduita creştină. 

Invitaţi de la Bridge Church Ohio la Biserica Deo Gloria Timişoara


Duminica, 10.08.2014, de la orele 10.00 va asteptam cu drag sa luati parte cu noi la un timp proaspat si plin de prezenta lui Dumnezeu.
Alaturi de noi ii vom avea pe fratii nostri din Bridge Church,Columbus,Ohio.
Va asteptam cu drag!

Deo Gloria Timisoara

✡ Poza și gândul zilei

El va înălţa un steag pentru neamuri, va strânge pe surghiuniţii lui Israel şi va aduna pe cei risipiţi ai lui Iuda de la cele patru capete ale pământului. (Isaia 11:12)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Rei Abrudan la BBSO