După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 august 2014

Elisabeta Ţon - Puterea rugăciunii (interviu - partea 1 şi 2)



Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

În India este un grup de oameni considerat puterea a treia în stat. Ei provin în special din comunitatea musulmană. Ei obişnuiesc să împrumute bani celor care au nevoie, cu rate ameţitoare. Băncile obişnuite sunt limitate de stat în a stabili astfel de rate. Dar aceştia nu au nici o limită şi nu se tem de nimeni. Ei au în spatele lor ucigaşii, „răscumpărătorii întunericului", care ştiu să scoată bani din piatră seacă. Ei nu au nevoie de garanţii. Nu au nevoie de semnături. O simplă promisiune este de ajuns şi te vor urmări pe viaţă şi pe moarte.
    Materialul lor de lucru sunt oamenii de toate felurile, bogaţi şi săraci, de toate religiile. Ei pândesc momentele când oameni nu mai au încotro să se întoarcă, atunci când sunt cu spatele la zid. Unii din pricina unei căsătorii, deoarece căsătoriile, în India, sunt foarte scumpe, în special pentru fete. Fetele se vând soţilor cu sume ameţitoare, în special din pricină că multe nu îşi păstrează castitatea până la căsătorie.
    Alţii vor să îşi facă şi case, să cumpere pământ, să îşi găsească o slujbă, să studieze la o şcoală bună, să îşi cumpere aragaz şi altele. Aşa că se duc la oamenii aceştia, cer şi promit.
     În Jalpaiguri sunt mulţi oameni în aceste lanţuri. Chiar în biserica noastră au fost astfel de oameni. Vă dau câteva exemple: Mithun şi Mahua, care înainte făceau lucrare în Talma, au împrumutat bani (în cazul lui Mithun pentru cumpărarea unei motociclete şi altele). Peali a împrumutat pentru cumpararea unei butelii şi altele. „Afganii" (musulmani veniţi din Afganistan), atunci când îi prind pe oameni cu uşa fac tot felul de presiuni, incusiv cu privire la religie. Ei îi urăsc pe creştini. Aşa se face că Mithun, Mahua şi Peali nu mai vin deloc la adunare.
   Alţi fraţi de la biserica baptistă, inclusiv rudele pastorului, au împrumutat bani în numele altor fraţi (fratele Dhung Dhung). Ei nu au dat înapoi banii şi acum ucigaşii îl caută pe soţul sorei. Datoria a devenit atât de mare încât chiar dacă ar da casa pe care au construit-o, nu ar fi de ajuns. L-au trimis pe băiatul lor la o şcoală biblică. Fata nu mai vine acasă. Stă în locul în care şi-a gasit de lucru şi nu mai vrea să audă de Hristos, iar soţul se ascunde la nişte rude.

    Cât de adevărate sunt cuvintele din Cartea Proverbelor despe împrumut!

   Rugaţi-vă pentru credincioşii din Jalpaiguri, pentru că mulţi au căzut în capcană şi nu pot ieşi.

Daniel Olteanu

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

✡ Poza și gândul zilei

Să se bucure Israel de Cel ce l-a făcut, să se înveselească fiii Sionului de împăratul lor! Să laude Numele Lui cu jocuri, să-L laude cu toba şi cu harpa! Căci Domnul are plăcere de poporul Său şi slăveşte pe cei nenorociţi, mântuindu-i. (Psalmii 149:2-4)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!