După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 august 2014

Tabăra Bisericii Elim Ploiești la Lacul Roșu


Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Pastor Cristian Ionescu: "Măsurile luate de Conducerea Cultului și Senatul ITPB mă depășesc total"

Am citit – uneori cu mirare, alteori amuzat – mai multe articole și comentarii apărute în ultimele săptămâni, pe diferite subiecte de interes.
Mai întâi, nu există nicio conspirație, tratative și negocieri secrete, nici presiuni (adică, mai mult decât doar articolele publicate) și amenințări cu privire la ITPB. Nu există nicio înțelegere între mine și fratele Paul Negruț, nici direct, nici prin intermediari cu privire la acest subiect. Legătura cu UEO este absolut paralelă demersurilor legate de învățământul teologic penticostal. 
Întâlnirea cu fratele Emanuel Conțac a avut loc într-un context fără valențe polemice, fără să ne fi propus anumite scopuri de acțiune, convertire și/sau justificare. Că dumnealui a crezut că trebuie să se explice cuiva, pentru a nu fi interpretat ca trădător al unor cauze, asta e treaba lui, nu a mea. 
Măsurile luate de Conducerea Cultului și Senatul ITPB – demisie, acceptare, clarificări, recomandări – mă depășesc total, deoarece eu nu fac parte din vreo structură de coordonare sau consiliere a Cultului sau Institutului – și nu le voi comenta sub nicio formă.
Continuarea: AICI

Zidim împreună în Mongolia

Agenţia Kairos organizează o nouă călătorie pe termen scurt în Ulanbator, capitala Mongoliei, la începutul lunii septembrie. Scopul călătoriei este să ajutăm în construirea casei de adunare pentru biserica nou plantată, prin lucrarea fraţilor Samuel Şoldan şi Baiarshaikan Yadamtsu.


    Tinerii cu o bună mărturie creştină, cu vârsta de peste 20 de ani, cu experienţă în domeniul construcţiilor şi cu inimă pentru această lucrare, sunt aşteptaţi să ni se alăture.  

 
     Pentru mai multe detalii, puteţi să ne contactaţi la:
secretariatkairos@gmail.com sau la 0744.754.457

Şcoala de Misiune Kairos - prezentare video

Şcoala de Misiune asigură instruirea teoretică şi practică a candidaţilor pentru misiunea transculturală.

Oferă un cadru propice creşterii spirituale, acumularii de cunoştinţe necesare misiunii transculturale şi asigură un mediu în care studenţii să aibă ocazia să experimenteze viaţa de misiune cu tot ce implică aceasta!
     
Şcoala de Misiune echipează şi formează oameni care au primit o chemare specială pentru misiunea transculturală din partea lui Dumnezeu şi s-au hotărât să se dedice extinderii Împărăţiei lui Dumnezeu până la marginile pământului.

Durata şcolarizării: 1 an
Taxă subvenţionată: 300 euro
Taxă nesubvenţionată: 800 euro
Practică: Studenţii vor avea ocazia să slujească în ţară în diferite proiecte pe perioada desfăşurării cursurilor:
• evanghelizare personală
• ucenicizare
• predicare în biserici locale
• slujire în biserici
• lucrare cu tinerii, adolescenţii şi copiii
• proiecte sociale în puncte de misiune
• vizite la azile, spitale, penitenciare
• lucrare printre minorități etnice
      
La încheierea cursurilor, studenţii vor participa la o călătorie misionară pe termen mediu în zone unde lucrează deja misionari români (India, Ghana, Mongolia etc.).

    Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la:
Persoane de contact:
   Cornel Negoi tel: 0740 201 563  
    Valentin Hrihorciuc tel: 0744 75 44 57

Dumitru Ion, Oniță Stoica și Isaura Dincă la Biserica Betania Dublin


Știri creștine - Mapamond creștin

  • Satui de islam, iranienii se intreaba: „Cine este acest Isus?”
  • Premiile KLOVE au onorat artistii pentru implicarea lor in societate
  • Copil încarcerat la 8 ani, până când...
  • O organizatie inregistreaza marturiile celor care au fost matorti fondarii statului Israel
  • Mom's Night out – un nou film crestin dedicat parintilor
  • Talida Tolnai – povestea de succes a unei handbaliste crestine