După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 4 august 2014

"Mister C" a fost botezat

La București, în biserica baptistă păstorită de fratele Taloș Vasile, a avut loc botezul câtorva persoane, printre care și domnul Ion Columbeanu
În virtutea legăturilor cu organizația Christian Aid din Ohio, la botez au fost prezenți David Troyer, Viorel Clintoc (păstor la biserica română baptistă din Akron, Oh), Elena și Cornel Mânza, Viorel Ursache și alți angajați ai lui Christian Aid din România.

Poze de la acest eveniment: AICI (Sorry, intre timp D. Brânzei a restricționat accesul pentru publicul larg!)

Vezi și articolele:

Grupul Speranţa la "Întâlnirea feldrihenilor şi neposenilor de pretutindeni"

Click pe imagine pentru mărire!

Nelu Filip la Biserica Menorah Caransebeș


Primăria Oradea: Colaborare între ASCO şi Asociaţia Smiles la Centrul de Reintegrare Socială


Consilierii locali au aprobat în şedinţa de joi, 31 iulie, un proiect de hotărâre pentru aprobarea acordului de colaborare încheiat între Administraţia Socială Comunitară Oradea, Municipiul Oradea prin Direcţia Management Proiecte cu Finanţare Internaţională şi Asociaţia Smiles, având ca obiect reintegrarea socială a persoanelor aflate în dificultate, prin acordarea de servicii sociale integrate, în Centrul de Reintegrare Socială situat în Oradea, strada Vămii nr. 34/A.


Durata colaborării este de 10 ani de la data predării imobilului Centrului de Reintegrare Socială din strada Vămii către Asociaţia Smiles. Obiectul acordului îl constituie reintegrarea socială a persoanelor aflate în dificultate, prin acordarea de servicii sociale integrate în centrul de pe strada Vămii, care are o capacitate de 48 de locuri. Serviciile sociale care fac obiectul acordului sunt: servicii de asistenţă socială, de cazare, alimentaţie adecvată, îngrijire persoanală, consiliere psihologică şi juridică, recuperare/dezvoltare, asistenţă medicală, socializare etc. 


Despre Asociaţia Smiles: AICI şi www.asociatiasmiles.ro

Adevărul: Otniel Bunaciu, mediator între creştinii din Rusia şi Ucraina

Creştinii baptişti din Ucraina au fost acuzaţi de către presa rusă şi unii politicieni de la Moscova că sunt manevraţi de SUA şi că ar reprezenta unul din factorii care stau în spatele conflictelor . Aceste insinuări au dus la tensiuni între baptiştii din Ucraina şi Rusia, iar un român a mediat discuţiile.

Evenimentele recente petrecute în Ucraina arată că odată cu escaldarea conflictului dintre armata ucraineană şi rebelii proruşi, printre cei care au de suferit sunt şi credincioşii neoprotestanţi. La Slaviansk, într-o groapă comună au fost găsite trupurile a patru tineri protestanţi, răpiţi şi ucişi de rebelii pro-ruşi după slujba duminicală din 8 iulie.

Un alt eveniment, vizează ocuparea de către separatişti a Universităţii Creştine Baptiste din Doneţsk. Taras Dyatlik, Directorul Departamentului de dezvoltare educaţională din cadrul Universităţii a spus că toţi angajaţii şi studenţii universităţii au părăsit campusul, lăsând în urmă bunurile personale, dar şi cea mai valoroasă bibliotecă protestantă din fosta Uniune Sovietică.

Prigoana neoprotestanţilor ucraineni a putut fi  întreţinută mai ales după ce presa rusă, controlată de Kremlin a început să scrie că preşedintele interimar al Ucrainei, acum preşedintele Parlamentului, Oleksandr Turcinov, este predicator baptist şi ar fi în slujba americanilor. De altfel, Turcinov a fost  cel care a ordonat ofensiva antiteroristă împotriva separatiştilor proruşi care au ocupat Estul Ucrainei.

 Apartenenţa la cultul neoprotestatnt a unui dintre liderii prooccidentali de la Kiev a folosit Moscovei să semene ura şi suspiciunea între cetăţenii ucraineni. Chiar şi în rândul comunităţii baptiste, recunoscute pentru unitatea ei, au fost voci ale baptiştilor ruşi care i-au criticat pe neoprotestanţii ucraineni.

Mediatorul român

Pe acest fond, reprezentanţii baptiştilor din Rusia şi Ucraina s-au întâlnit în luna aprilie a acestui an şi au semnat o declaraţie comună prin care au transmis un semnal de pace şi unitate.

Odată cu escaladarea conflictelor din Ucraina, românul Otniel Bunaciu, preşedinte al Federaţiei Europene Baptiste, comunitate care numără peste 800.000 de credincioşi, s-a implicat personal în misiunea de detensionare a situaţiei între creştinii din Ucraina, unde este cea de-a doua comunitate baptistă din Europa, din punct de vedere al numărului de credincioşi.

Continuarea: AICI

Tabăra de tineret "Atinge-ţi Scopul Vieţii" la Ciudei, Republica Moldova


Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

✡ Poza și gândul zilei

Viaţa este mai mult decât hrana, şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea. Uitaţi-vă cu băgare de seamă la corbi: ei nu seamănă, nici nu seceră, n-au nici cămară, nici grânar; şi totuşi Dumnezeu îi hrăneşte. Cu cât mai de preţ sunteţi voi decât păsările! (Luca 12:23-24)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Tabără de vară la Căsoaia, judeţul Arad


Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE