După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 august 2014

Natanael Costea la Biserica Izvorul Vieţii Reşiţa

Maine, 03 August 2014, la programul de seara vom avea invitati pe fratii Natanael Costea si Gicu Mertecariu in cadrul serviciului de ordinare in slujba de diacon a fratelui Vasile Bors. 

Va asteptam cu drag incepand cu ora 18.00

 Pentru cei de departe live pe internet www.izvorulvietii.ro

Summer Fest – Flacăra Închinării la Alba Iulia

Mai multe detalii: AICI

Nicolae Geantă și Rouă pentru Suflet la Păntășești

www.nicolaegeanta.blogspot.ro

Scrisoare misionară: Silvia Costache, India

Pace tuturor,
   Vreau să vă spun că am ajuns cu bine acasă! Vă mulțumesc mult pentru rugăciuni. Am văzut mâna Domnului la lucru cu bagajele, cu avionul și, mai ales, mă bucur că am avut ocazia să împărtășesc Evanghelia cu doi tineri doritori de aventură și distracții. Sunt sigură că Domnul a atins inima unuia dintre cei doi.
    Aici, în România, am fost în afara Bucureștiului pentru a ajuta niște frați cu traducerea și cu lucrarea cu copiii. Pe lângă aceasta, frații au distribuit gratis ochelari și bineînțeles că nu am pierdut ocazia să vestim Evanghelia!
    Am întâlnit o femeie mai în vârstă, al cărei fiu a murit, iar dumneaei suferă foarte mult, deși acesta a murit acum 6 ani. Spune că vrea să se pocăiască, dar că nu are curaj să facă acest lucru, deoarece se gândește că nu-l va mai vedea pe fiul ei, care speră să fie „într-un loc bun”. Ce trist... Să ne rugăm pentru această femeie suferindă să vadă că doar Hristos este Soluția.
    Mă uimește să văd că oamenii sunt conștienți că sunt păcătoși, însă în același timp se simt neputincioși și se complac în aceeași stare. Domnul să se îndure de poporul român și să-l mântuiască, iar noi să fim dintre aceia care contribuie la mântuirea sufletelor oriunde ne-am afla pe fața pământului!
    Vă mulțumesc mult pentru sprijin și pentru dragostea pe care o arătați în diverse feluri. Domnul să vă răsplătească rugăciunile și sacrificiile în moduri minunate și inedite!

   Vă iubesc în Domnul!
          Silvia Costache

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Convenția Bisericilor Baptiste Române din SUA și Canada 2014

Mai multe detalii: AICI

Centenarul Bisericii Baptiste Bozovici, județul Caraş-Severin

Duminica, 13 Iulie, credincioșii baptisti din localitatea Bozovici, județul Caras-Severin, au sărbătorit 100 de ani de mărturie a Evangheliei pe aceste meleaguri.
La acest moment aniversar au participat fii ai satului, răspândiți acum in diferite zone ale țării, credincioși din Valea Almajului, reprezentanți ai autorităților, slujitori ai Cuvântului lui Dumnezeu.

Au fost prezenți pastorii: Lica Lopatita, Cristi Handa, Ioan Vrancuta, Ioan Balaciu, Adi Negru, Ion Dobren, Pavel Petrut. Comunitatea Baptiste Caras-Severin a fost reprezentata de pastorul Mihai Mihut, in calitate de președinte, iar Uniunea Baptistă a fost reprezentata de pastorul Ionel Tutac, in calitate de secretar general.

Serviciul de închinare a fost condus de pastorul local Daniel Fisteag, iar corul bărbătesc din Valea Almajului si tinerii bisericii au cântat spre slava lui Dumnezeu.
Biserica din Bozovici a luat ființa in anul 1914. Credința Baptistă a fost propovaduita aici de catre frații: Vasile Enascu, Dumitru Dragila, Ioan Suvet, Budu Traila, Stefan Ignea.

In decursul anilor aici au slujit ca pastori frații: Dănilă Goga, Nicolae Romanu, Dănilă Ciortuz, Ioan Vrancuta, Ioan Balaciu, Marian Chirla, Lica Lopatita, Nicolae Radomir. Din anul 2008 Biserica este slujita de fratele Daniel Fisteag.

Biserica din Bozovici a dat lideri importanți Uniunii Baptiste din Romania. Fratele Goga Dănilă a slujit ca președinte in perioada 1951-1954, fratele Nicolae Romanu a slujit in calitate de casier, iar fratele Ioiachim Tunea a slujit ca secretar general timp de 17 ani. Tot din Bozovici este si fratele Mark Hobafcovici care slujește cu mult devotament in cadrul Conventiei Baptiste de Sud.
Cu ocazia centenarului Biserica a editat o revista aniversara, iar in curtea Bisericii a putut fi vizualizată o importantă arhiva.

✡ Poza și gândul zilei

În ziua de pe urmă, care era ziua cea mare a praznicului, Isus a stat în picioare şi a strigat: „Dacă însetează cineva, să vină la Mine şi să bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura.” (Ioan 7:37-38)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!