După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 iulie 2014

Dr. Buni Cocar la Biserica Baptistă Hodoni, județul Timiș

Click pe imagine pentru mărire!

Botez la Biserica Penticostală Chișcău, județul Bihor


Biserica Evanghelică îi răspunde lui Ponta: Suntem o biserică istorică, veche, renumită

Kilian Dörr, prim-preot al Parohiei Evanghelice de Confesiune Augustană din Sibiu îi transmite premierului Victor Ponta că marea majoritate a credincioșilor din Germania, Austria, Elveția aparțin bisericii Evanchelice și că nu este vorba de un ”cult neoprotestant, venit din America”.
„Domnul Klaus Johannis este membru în parohia noastră şi este evanghelic lutheran, după confesiunea augustană, confesiune care este din 1530. Este Biserica Lutherană, după reforma lui Martin Luther. În 2017, sărbătorim 500 de ani de la această reformă, o amplă mişcare. Este unul dintre cultele protestante, cum sunt reformaţii sau unitarienii. Face parte din cele 18 culte recunoscute în România. E o biserică istorică. Cea mai veche biserică din Sibiu este biserica noastră, care a fost ridicată în 1310. Atunci a fost catolică, dar s-au despărţit de Biserica Catolică prin ampla mişcare de reformă din secolul 16. Au vrut de fapt să reformeze Biserica Catolică, dar cum nu a ieşit aşa cum au vrut s-au despărţit de această biserică. Biserica Evanghelică din Germania este cea mai mare biserică de acolo. La fel şi în Austria, Elveţia. În ţările nordice, aceste biserici sunt biserici de stat, cu milioane de membri. Deci nu e vorba de un cult neoprotestant, venit din America. E o biserică istorică, veche, renumită”, a declarat Kilian Dörr, pentru site-ul stiripesurse.ro.
Continuarea AICI

Lector univ. dr. Emanuel Conţac: Victor Ponta despre „neoprotestantul” Klaus Iohannis: simplu lapsus, încercare de „discreditare” ori semn de crasă incultură?

Victor Ponta calcă țanțoș în străchini cu un comentariu privitor la apartenența religioasă a lui Klaus Iohannis, despre care afirmă că ar fi „neoprotestant”.
Nu e nimic în neregulă cu statutul de neoprotestant. Sunt în țara asta vreo 600.000 de neoprotestanți din toate straturile sociale, de la simpli muncitori la avocați și senatori. Câtă vreme își plătesc birurile către stat și sunt oameni de ispravă, au dreptul de a candida și pot fi aleși în funcții politice și administrative la nivel local și central.
Să vedem declarația lui Ponta (AICI):
“Nu stiu daca il va incomoda sau nu [ca e etnic german], dar stiu că nu va fi o temă a mea de atac. Nu e nimic de reproşat că e etnic german, dar nici mie nu trebuie să-mi fie reproşat că sunt român. Sunt în România şi mă mândresc că sunt român. La fel e discuţia despre religie, nu e nimic rău că e neoprotestant, dar eu sunt ortodox. Nu cred că va fi un subiect, dar nici nu vreau să creăm un anumit complex – să vină cineva din afară, că noi nu suntem în stare. Avem resursele noastre, ca ţară, de a ne dezvolta. Nu cred că e un defect pentru Iohannis că e german, dar să nu-mi reproşeze mie cineva că sunt român sau ca sunt ortodox”.
Te întrebi: ce o fi în mintea lui Ponta când face această declarație? Sunt câteva posibilități.
Continuarea: AICI

Misiunea Agape Germania - turneu în România

  • Pentru biserica Romana din Regensburg, anul 2014 este o noua oportunitatea de a se implica in misiune si ajutorare impreuna cu Biserica Agape Straubing. 

  • Sub genericul, Realitatile vietii va fi prezentata evanghelia in: Rosia (Jud. Alba Iulia), Alexeni (Jud. Ialomita), Balaciu (Jud. Ialomita), Urziceni (Jud. Ialomita), Mitreni (Calarasi)  si Greaca (Jud. Giurgiu) in perioada 7-13 August 2014.

  •  Ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvinteze aceste momente si Numele Lui sa fie proslavit!

Misiunea Hristic: Concert la Caransebeş


Vezi şi:



Florin Ianovici - Cum să ajungi în Ierusalim (20 Iulie 2014)

Tabără pentru adolescenţi și tineri la Rotbav, judeţul Brașov

Click pe imagine pentru mărire!

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

✡ Poza și gândul zilei

Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem, chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor. Chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării şi s-ar ridica până acolo de să se cutremure munţii. (Psalmii 46:1-3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!