După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 27 iulie 2014

Emil Bartoş la Biserica “Sfânta Treime” Constanţa

Duminica, 27 iulie 2014, pastorul Emil Bartos este invitat sa predice Cuvantul Domnului in cadrul serviciului divin al  Bisericii Crestine Baptiste “Sfanta Treime” din Constanta incepand cu orele 17:00.
Programul este transmis in direct pe www.sfantatreimect.ro/sfanta-treime-live.php.
Va invitam cu toata dragostea la serviciile divine ale Bisericii “Sfanta Treime” Constanta, Str. Luminisului nr. 6.

✡ Israelul, aliatul uitat

Nu am văzut nicăieri în lume să fi avut loc o manifestaţie, cît de mică, care să susţină cauza Israelului în războiul pe care-l duce, în aceste zile, cu Hamas-ul din Gaza.
Pe oriunde te duci şi oriunde priveşti, e aceeaşi poveste: de la Paris la New York, grupuri compacte de cetăţeni gălăgioşi îşi exprimă adeziunea pentru poporul palestinian.
Care popor palestinian? Şi despre ce lupte e vorba? Pentru că, pînă la urmă, nu e de vină Israelul că gruparea teroristă Hamas îşi foloseşte compatrioţii drept carne de tun, la intrarea în tunelurile groazei, pe care le-au semănat în toată fîşia, ani de zile, ca să traverseze, precum cîrtiţele, zona de control controlată de serviciile de informaţii israeliene (ISA, Israel Security Agency sau Shin Bet) şi să cadă, ca nişte păsări de pradă, în mijlocul unor localităţi paşnice din Israel.
Continuarea: AICI

Tabăra "Vânt proaspăt" cu Adi Mocan, Mircea Frătulescu, Viorel Iuga și Cătălin & Ramona Lup


Ultimele zile de înscriere pentru tabăra de tineret "Vânt proaspăt" a Bisericii Speranța Linz! Tabăra va avea loc în România, în județul Bihor și se va desfășura în perioada 10-15 August. Tabăra se dorește a fi ocazia în care Dumnezeu să lucreze intre tinerii bisericii punând un foc nou și o pasiune proaspătă pentru Hristos! 

La serile duhovnicești din tabăra vor fi prezenți frații Adi Mocan, Mircea Fratutescu, Viorele Iuga care vor predica și familia Catalin și Ramona Lup care vor sluji prin cântare.

Bineînțeles, în timpul liber vom profita de multitudinea de facilități pe care Tabăra Riversound, gazda noastră ni le va pune la dispoziție: terenuri de sport, tiroliana , foc de tabără și drumeții în zona Padiş.

Costurile sunt estimate la 150 euro inclusiv masă și transport.
Pentru detalii si inscriere contactaţi unul din fraţii organizatori.

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Grupul Speranța & Prietenii la Lugoj


Misiunea Hristic: Turneu 2014


✡ Poza și gândul zilei

Voi sunteţi sarea pământului. Dar dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce îşi va căpăta iarăşi puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic decât să fie lepădată afară şi călcată în picioare de oameni. (Matei 5:13)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Luigi Miţoi - Pedagogia Bibliei (22 Iulie 2014)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina