După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 26 iulie 2014

Botez la Biserica Izvorul Vieții Reșița


Tabăra “REFILL” Peniel 2014

Mai multe detalii: AICI

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Transmisie LIVE: Grupul Speranța și Gabi Zăgrean la Suceava

Duminică, 27 iulie 2014, ora 18.00 - Stadionul Areni Suceava

Monitorul de Suceava: Un cor de peste o mie de oameni va cânta, sâmbătă, pe stadionul Areni

Obişnuita evanghelizare anuală organizată de o parte dintre bisericile neoprotestante din judeţul Suceava pe stadionul Areni cuprinde în acest an un spectacol în premieră: un concert susţinut de un cor format din peste o mie de persoane.

Evenimentul este organizat sub mottoul ”Pași spre o nouă viață”, de bisericile aparținând Alianței Evanghelice din Bucovina - Penticostală, Baptistă și Creștină după Evanghelie, împreună cu Radio Vocea Evangheliei Suceava. Acţiunea are loc pe stadionul Areni, din municipiul Suceava, în zilele de 26 iulie şi 27 iulie a.c., de la ora 18.00.

Directorul postului de Radio Vocea Evangheliei, Daniel Grigoriciuc, ne-a declarat că, sâmbătă, programul muzical va fi susținut de corurile reunite ale bisericilor evanghelice din Bucovina, însumând un număr de peste o mie de coriști. „Este un eveniment în premieră, nu am avut niciodată un cor cu un număr atât de mare de oameni”, a afirmat directorul Grigoriciuc.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro

Scrisoare misionară: Familia Cuceuan, Etiopia


“Filip a alergat, şi a auzit pe Etiopian citind pe proorocul Isaia. El i- a zis: „Înţelegi tu ce citeşti? “ Famenul a răspuns: „Cum aş putea să înţeleg, dacă nu mă va călăuzi cineva?“ Faptele Apostolilor 8:30-31

Dragii noștri,

Vă salutăm cu drag și dor din orașul “Noua Floare” (numele capitalei Addis Abeba, tradus în limba română). Iată că au trecut mai bine de două luni de când am ajuns în Etiopia. Am avut parte de zile bune, de zile mai puțin bune, dar suntem mulțumitori Domnului pentru timpul acesta.

Cultura acestei țări, limba națională vorbită (amharică) și tot “noul” din jurul nostru, au adus și aduc în continuare fel și fel de provocări. Peste unele am trecut cu bine, altele au adus frustrare și stres, dar în cele din urmă vedem cum toate lucrurile sunt în mâna Domnului și credem că El are un plan cu fiecare din noi. Comunicarea și relațiile cu cei din jur sunt foarte importante în această țară. Un simplu “Bună ziua!” nu este îndeajuns când intri în magazin, sau dacă întâlnești pe cineva cunoscut pe stradă. Salutul și începutul conversației au un rol important în construirea relației. “Bună ziua! Ce mai faci? Ești bine? Ai pace?” este un salut considerat potrivit, iar un răspuns potrivit ar fi cam așa: “Bună! Sunt bine. Totul este bine și am pace. Mulțumesc lui Dumnezeu. Tu ești bine? Ai pace?”.

Am reușit să cunoaștem și să legăm relații cu câteva persoane pe care le întâlnim mai mult în zona în care locuim. Este vorba de Abdela - un tânăr musulman de la care cumpărăm pâine, Yeshi - doamna de la care cumpărăm fructe și legume, și Mahalet - o tânără care lucrează la magazinul de unde ne cumpărăm diverse alimente. Proprietara acestui magazin este musulmană și am cunoscut-o și pe dânsa. De altfel, am reușit să cunoaștem multe alte persoane care practică religia islamică. Dorim să legăm relații și cu aceste persoane și ne rugăm ca Domnul să ne ajute să împărtășim Evanghelia cu cât mai mulți dintre ei, cât timp suntem aici.

DESPRE VIZĂ ȘI PERMISUL DE MUNCĂ
Cea mai bună veste pe care am primit-o de când suntem aici este că am obținut permisul de muncă! Slavă Domnului! Nu credeam că lucrurile se vor mișca atât de bine și de repede. Astfel, avem dreptul să locuim și să lucrăm în Etiopia, până anul viitor în luna mai (permisul poate fi reînnoit în fiecare an). Pe baza buletinelor temporare obținute, putem pleca din Etiopia și ne putem reîntoarce fără a avea nevoie de viză. Vă mulțumim pentru rugăciuni și pentru susținere de-a lungul procesului de obținere a actelor.

Probabil acesta a fost cel mai mare obstacol pentru noi - fără permis de muncă nu ne puteam face planuri de lucru pentru acest an, în această țară. Pe baza permisului de muncă, Daniela a primit viză de dependent și astfel, amândoi suntem în regulă din punct de vedere legal. Așa cum am amintit deja în alte scrisori, dacă am fi dorit să aplicăm amândoi pentru permis de muncă, ar fi fost foarte greu, sau chiar imposibil să le obținem. Mulțumim Domnului pentru cei din cadrul echipei noastre și pentru cei din cadrul organizației SIL Etiopia - pentru sfaturile, îndrumările și rugăciunile lor pentru noi.

VIZITAREA BISERICILOR DE SURZI DIN ADDIS ABEBA

Botez la Biserica Română din Denver, Colorado


This Sunday, July 27th, Denver Romanian Church of God celebrates the baptism of 4 young people who decided that from now on their lives will not be lived for themselves or any other reason anymore, but for Christ and His Kingdom!

You're invited to be part of our joy!

✡ Poza și gândul zilei

Căci tu eşti un popor sfânt pentru Domnul Dumnezeul tău, şi Domnul Dumnezeul tău te-a ales ca să fii un popor al Lui dintre toate popoarele de pe faţa pământului. (Deuteronom 14:2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!