După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 18 iulie 2014

Daniel Mariș la Biserica Elim Ploiești


Nicolae Geantă: "Adrian Mutu NU este membru al Cultului Creștin după Evanghelie"

"Adrian Mutu s-a pocăit!
Zilele acestea presa din România a făcut mare vâlvă din această știre. Greșeala gazetarilor este că au utilizat informații greșite despre noua apartenență religioasă a lui Adi.

 În prezent nu este membru al creștinilor după Evanghelie, Adi Mutu și Consuelo, soția sa, făcând parte dintr-o dominațiune prezentă pe teritoriul statului dominican. 

Mai multe informații în această direcție vor apare în zilele următoare sub semnătura președintelui Creștinilor după Evanghelie din Romănia, domnul Virgil Achihai."

Grupul Speranţa și Gabi Zăgrean la Târgu Lăpuș, jud. Maramureș


Adrian Mutu în colimatorul presei naționale pe tema aderării la o "sectă religioasă"

Nota Redacţiei: Până la această oră conducerea Cultului Creştin după Evanghelie nu a formulat un punct de vedere / drept la replică cu privire la modul in care presa din România inţelege să denigreze acest cult prin utilizarea repetată a noţiunii de "sectă"...

Florin Ianovici: Îndemn la rugăciune și post!


Galateni 6:2 "Purtaţi-vă sarcinile unii altora şi veţi împlini astfel legea lui Hristos."

Vă îndemn ca luni să ne rugăm împreună și să postim ca Dumnezeu să își întindă mâna Sa cea bună peste Ucraina. Au murit și mor încă oameni nevinovați. Dumnezeu să îi măngâie pe cei care și-au pierdut soți, soții, părinți, copii, rude sau prieteni în acest război crud.

Să cerem ca Dumnezeu să păstreze pacea în România și să ne ferească de război. 

Îmi simt inima frântă găndindu-mă la durerea pe care o simt cei care știu că cei dragi nu vor mai apărea în pragul ușii. 

Noi vom posti cu biserica Betel pentru această cauză. Dacă poți și simți îndemn de la Dumnezeu, atunci alătură-te nouă!

Ai milă Doamne!

Florin Ianovici

Lector univ. dr. Emanuel Conţac: "Am avut o întrevedere cu pastorul Cristian Ionescu"

  • 16 Iulie 2014: "Am avut astăzi o întrevedere cu pastorul Cristian Ionescu. O discuție (amiabila, sper) urmează mâine. Rugăciunile prietenilor sunt binevenite."


  • 17 iulie 2014: "Un moment special al zilei de ieri (după-amiază) a fost scurta întrevedere cu pastorul Cristian Ionescu, în biroul său de la Biserica Elim. Mi-am dorit să ne întâlnim fiindcă sunt convins că are multe să-mi spună și sunt convins că o discuție personală ar putea reduce multe neînțelegeri care au apărut între noi.                                                                                                                                                                                                                                       Mi-aș fi dorit să am mai mult timp și pentru a răsfoi câteva dintre numeroasele cărți excelente pe care le-am zărit în biblioteca fratelui Ionescu. Sunt nițel invidios că, deși trec drept biblist, încă nu am în biblioteca personală monumentalul Theological Dictionary of the New Testament, în 10 volume. Oricare ar fi diferențele care ne despart, avem în mod cert (în afara unui Mântuitor comun), o pasiune comună: cartea."

Sursa: AICI
  • 18 iulie 2014: "O discuție foarte bună cu pastorul Cristian Ionescu. Subiect de comentarii pentru cârcotași/chibiți: am plecat cu trei cărți cadou. Am promis că mă revanșez în toamnă, când sper să apară volumul de scrisori despre/de Cornilescu."

Sursa: Emanuel Conta
Vezi și ultimul material informativ despre Emanuel Conțac:

Pastorul Brad Brownlee la Biserica Diakonia București

Te așteptăm să ne bucurăm de un serviciu special de închinare în care cerem binecuvântarea lui Dumnezeu pentru cel mai tânăr membru al bisericii, Filip Bosoi. 

Mesajul va fi transmis de către Pastorul Brad Brownlee de la biserica Fairfield Baptist Church din Moselle, Mississippi USA, care va aduce în atenție subiectul: „Lăsând rușinea în spate”. În tot acest timp așteptăm să-L vedem și să ne închinăm lui Isus, împreună cu echipa de închinare a bisericii noastre.

Libertatea: "Adrian Mutu a devenit adeptul Creştinilor după Evanghelie"

Adrian Mutu (35 de ani), cel mai talentat fotbalist de după Gică Hagi (cu care, de altfel, împarte recordul de goluri marcate la echipa naţională a României - 35), a luat o decizie care i-a schimbat deja viaţa: s-a pocăit! “Briliantul” s-a cuminţit, iar de această dată nu sunt doar vorbe, ci există şi dovezi în acest sens! Greu de crezut, după numeroase promisiuni neonorate, în pragul retragerii din fotbal, băiatul rău şi scandalagiu a hotărât să lase locul unui tip liniştit şi credincios. Doamne ajută!

Băiatul născut la Călineşti (Argeş), legitimat acum la clubul Petrolul Ploieşti, cu care speră să câştige titlul în sezonul fotbalistic care stă să înceapă, a suferit o transformare radicală în viaţă. Nici mai mult, nici mai puţin, starul a decis să-şi schimbe religia! Astfel, Mutu a devenit, în secret, adeptul sectei Creştinilor după Evanghelie. Adrian a intrat în contact cu respectivul cult acum trei ani, dar decizia de a deveni practicant a fost luată de atacant în urmă cu doar două luni şi jumătate, când se înteţiseră zvonurile unui posibil divorţ de Consuelo. “Briliantul” a intrat în contact cu canoanele cultului Creştinilor după Evanghelie în Republica Dominicană, locul de baştină al frumoasei sale soţii. Schimbarea s-a făcut însă treptat, fotbalistul fiind convins să se convertească de către Consuelo.

Preacurvia, păcat înaintea lui Dumnezeu

De altfel, soţia şi fetele lui sunt practicante ale sectei. Cuplul are două fetiţe: Adriana (7 ani) şi Maya Vega (5 ani). Cunoscut ca un tip petrecăreţ, Adrian va trebui să-şi adapteze comportamentul la noua religie. Prin trecerea la această credinţă, “Briliantul” a trebuit să renunţe la escapadele nocturne. De asemenea, Creştinii după Evanghelie nu tolerează relaţiile extraconjugale: “Noi credem şi mărturisim că preacurvia şi curvia, orice relaţie sexuală incestuoasă şi orice formă de imoralitate sexuală (Matei 5:27-30) sunt păcate şi o urâciune înaintea lui Dumnezeu (Levitic 18:6-30; 1 Cor. 6:15-20; 1 Tes. 4:3-6; Evrei 13:4)”. Pentru cei care îi cunosc schimbarea, imaginea cu Mutu rugându- se în cantonamentul “găzarilor” nu reprezintă o noutate sau un eveniment de faţadă, ci confirmă faptul că religia ocupă în acest moment un loc important în viaţa lui.

Continuarea AICI

Nota Redacţiei: Aşteptăm un punct de vedere din partea conducerii Cultului Creştin după Evanghelie cu privire la modul in care publicaţia Libertatea inţelege să denigreze acest cult prin utilizarea repetată a noţiunii de "sectă"...

Vezi şi:

Graduarea noilor absolvenți ai Institutului Teologic Baptist din București

         
În ziua de 13 iulie 2014 (zi cu ghinion pentru alții, dar pentru copii Domnului toate zilele sunt bune) la Biserica Baptistă  “SFÂNTA TREIME” Deva, s-a sărbătorit graduarea unei noi generații de absolvenți ai Institutului Teologic Baptist din București.

Biserica, împodobită de sărbătoare cu cântări sfinte, a primit corpul profesoral format din: rector conf. dr. Daniel Mariș, decan lector dr. Sorin Bădrăgan, şef director department  conf. dr. Octavian Baban, prof. dr. Vasile Talpoş, conf. dr. Ben Oni Ardelean, conf. dr. Samuiel Bâlc, lector dr. Daniel Fodoreanu, coordonator programul ID, lector dr. Daniel Gherman, drd. Amiel Drimbe şi lector dr. Timotei Rusu, precum și pe absolvenții de la cursurile de zi : Alboiu George, Banari Iulian, Chende Marius, Lavric David, Popa Timotei, Raich Robert, Rătușanu Adrian, Stoica Daniel şi Tănase Cristian și cei de la cursurile la distanță: Bârcea Augustin, Crișan Emanuel, Hogaș Dragoș, Lauran Adrian, Mocanu Viorel, Moreanu Gabriel, Pop Adin, Pop Adrian, Prica Bebi, cu mare bucurie și cu respectul cuvenit acelora care și-au pus viața la dispoziția Domnului.

           Serviciul divin a fost condus de păstorii bisericii locale: Timotei Rusu, Adrian Baltă și Daniel Cocariu, care și ei au fost absolvenți ai aceleiași instituții teologice. Membrii corpului profesoral au avut fiecare câte un sfat sau o rugăciune pentru noii lucrători iar la finalul serviciului divin s-au înmânat certificatele de licență, iar șefii de promoție de la fiecare secție au avut un cuvânt de mulțumire pentru Domnul și pentru cei ce le-au îndrumat pașii pe parcursul celor patru ani de studiu. Aceștia au fost Timotei Popa și Emanuel Crişan.

       Mesajul biblic a fost predicat de către prof. dr. Otniel Bunaciu, preşedinte al senatului Institutului Teologic Baptist din Bucureşti, care îndeplineşte şi funcţia de Preşedinte al Uniunii Bisericilor Baptiste din Romania şi Preşedinte al Federaţiei Baptiste Europene.

            La sărbătoare au participat și numeroși membrii ai familiilor absolvenților, precum și oaspeți din străinătate, care au simțit fiorul dragostei frățești pe care l-au transmis membrii bisericii locale, iar corul a cântat, ca niciodată, cântări înălţătoare, potrivite fiecărui mesaj divin.

Ca sărbătoarea să fie completă, părtășia dintre generații a continuat la sala polivalentă a bisericii, în jurul mesei cu bucate alese, pregătite cu drag de surorile din Deva.

            Se cuvine ca rugăciunile rostite în acea duminecă să fie continuate, în fiecare zi, pentru toți truditorii din ogorul Domnului!

                      Gheorghe Pop

✡ Poza și gândul zilei

Piciorul meu s-a ţinut de paşii Lui; am ţinut calea Lui şi nu m-am abătut de la ea. (Iov 23:11)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!