După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 iulie 2014

Iosif Ţon: "Domnul mi-a dat un curs complet nou şi revoluţionar..." - interviu (17 iulie 2014)

Scrisoare misionară: Familia Balazs, Camerun


Cristi și Tania s-au alăturat organizației Wycliffe România din 2012 și slujeşte acum în Camerun din ianuarie 2014.

”Îmi ridic ochii spre munți... de unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul care a făcut cerurile și pământul.” Psalmul 121: 1,2

Mulțumim Domnului pentru modul minunat în care lucrează în viețile noastre și ne poartă de grijă în fiecare zi aici în Camerun. Slavă Lui!

Domnul ne-a ajutat să găsim o casă în Babessi pe care să o închiriem. Vă mulțumim mult pentru rugăciunile voastre. Sperăm să ne putem muta în ea cât mai curând și în liniște și pace să putem învăța limba ceaușică, așa cum o numesc localnicii (la nivel internațional se numește Wushi). Am început să învățăm limba și să facem înregistrări.

Localnicii ne-au primit foarte bine în mijlocul lor și ne-au urat: ”Bun venit!”. Mai mulți vecini sau oferit să ne ajute să învățăm limba. Copiii sunt în preajma noastră și ne urmăresc curioși în timp ce lucrăm la casa (zugrăvim, vopsim, punem uși, tavan și tot ce e necesar ca să putem locui în ea). Apa o colectăm de pe acoperiș și o filtrăm pentru băut. Suntem în anotimpul ploios de aceea este posibil, dar din octombrie-noiembrie urmează anotimpul secetos când nu plouă deloc până prin martieaprilie.

De aceea vă rugăm să vă rugați pentru noi ca luna aceasta să putem săpa o fântână care să fie o mare binecuvântare pentru localnici și pentru noi.

Domnul Isus să vă dea multe bucurii și să vă întărească în dragostea și credința în El!

 
Cu dragoste în Hristos,

familia Balazs,

Cristi, Tania, Emanuel și Lois


Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Grupul Speranţa și Gabi Zăgrean la Ulmeni, jud. Maramureș


Constantin Caraman - documentar TVR2

În cazul în care nu aţi vizionat acest documentar, click pe imagine!

Seri de evanghelizare la Grădina de vară UGSR Băile Herculane


Luigi Miţoi la Biserica Poarta Cerului Timişoara


Tabăra Voroneţ 2014


Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Conferinţa "Femeia biruitoare" cu Rodica Voluntiru la Londra

Sambata,
19 iulie 2014,
intre orele 17.00 - 21.00

Biserica Apostolică Râul Sfânt, 
Hallowell Road, 
Northwood, HA6 1DN
Londra

Forum de discuții Awana pentru păstori și prezbiteri

Inscrie-te să participi la forumul de discuţii 4-14 pentru pastori si prezbiteri in care vei auzi despre evanghelizare şi creşterea strategică a unei biserici prin lucrarea Awana care şi-a dovedit eficienţa de peste 60 de ani in peste 150 de ţări. 

La forumul 4-14 vei avea parte de idei practice, instrumente
şi pregătire pentru biserica ta, ca să poată ajunge imediat la
copiii şi tinerii din comunitatea ta. 

Data: luni, 21 Iulie 2014 
Orele: 10.00-13.00
Locatie: Str. Ion Barac nr. 22, Timisoara

Inscrieri la Daniel Borcean
tel. 0747.531.876 / 0728.061.232

Evenimentul este sponsorizat!
Participarea este gratuită, in urma inscrierii!

Awana Romania

Biserică cu bowling, fitness, restaurant, cafenea, sală de dans şi teren de baschet



Potrivit site-ului Afirmativ.com, in Alabama, Statele Unite ale Americii a fost inaugurata o biserica „a viitorului”, conceputa ca un complex de agrement, scopul fiind acela de a atrage oameni la inchinare.

Cladirea are 12 piste pentru bowling, o zona pentru fitness, un restaurant, o cafenea, o sala de dans si un teren de baschet.

Exista, de asemenea o sala cu aparate de jocuri electronice si un loc de joaca pentru copii, pastorul declarand ca aceste facilitati au fost create pentru a mentine unite familiile si implicit comunitatea.
Noua biserica din orasul Wylam, Alabama, „arata putin ca o colonie extraterestra, avand sapte cupole uriase” a scris site-ul AL.com.

Pastorul Michael D. Moore considera ca biserica nu trebuie sa fie frecventata doar de membrii comunitatii locale, ci ar trebui sa se reinventeze, pentru a primi noi credinciosi.
„Cred ca noi putem satisface nevoile tuturor locuitorilor orasului. Vrem sa atragem oameni chiar din intreaga regiune pentru Imparatia lui Dumnezeu.

„Oamenii poate nu doresc sa ajunga neaparat la biserica, dar vor veni la bowling. Indivizii au nevoi spirituale si sociale diferite. Toti au insa nevoie de securitate, relaxare si divertisment impreuna cu familia. In timp, oamenii vor intra si in biserica. Vrem ca biserica sa fie o sursa de inspiratie”, a declarat pastorul Moore.

✡ Poza și gândul zilei

„Eu – zice Domnul – te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta.” (Psalmii 32:8)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

A apărut revista Alfa Omega TV Magazin / iulie-august 2014

A aparut noul numar al revistei Alfa Omega TV Magazin 4.4 - iulie-august 2014, un numar special despre INCHINARE. Revista cuprinde:
  • Programul Alfa Omega TV - iulie-august 2014
  • EDITORIAL - Slujirea prin media ca forma de inchinare - de Tudor Petan
  • Fundatia JUBILATE - de Susan Strohschein
  • Misiunea Speranta: Inchinarea... mai mult decat muzica - de Estera Pirv
  • Nicolae Moldoveanu - compozitor, poet, scriitor crestin
  • Michael W. Smith si Darlene Zschech in Romania - Romania - o natiune care se inchina in Duh si Adevar
  • De la manele la Hristos - O marturie a lui Daniel Dinescu
  • Dinamica inchinarii si pregatirea pentru seceris - Perspectiva Alfa Omega TV asupra inchinarii in Romania
  • SUCCAT HALLEL -- Casa de rugaciune din Ierusalim - de Rick Ridings
  • Prea mult si... prea putin - Contraste in inchinarea crestina - de Pica Mengher
  • Inchinarea in duh si adevar - Scoala de inchinare - de Genu Olariu
  • Festivalul Drumfest 2014 - un cantec nou - 21 - 23 august, Taut, Arad
  • Daruim... pentru ca data viitoare sa putem darui si mai mult! de Mirabela Vasile
  • Cate ceva despre Închinare - de Simona Bahnaru
Aboneaza-te gratuit: http://alfaomega.tv/revista