După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 iulie 2014

Gicu Cotleț despre "Mister C"

De la inceput vreau sa va spun ca nu ne intereseaza viata lui Irinel Columbeanu, care nu este altceva decat un om stricat si fara Dumnezeu.

Cat despre Mister C, adica Columbeanu, tatal lui Irinel, as putea spune cateva lucruri bune. Trecutul lui numai Dumnezeu il cunoaste, dar dupa revolutie el a fost cel care a ajutat Misunea Christian Aid Ministries sa se inregistreze oficial in Romania.

 Toate serviciile pe care le-a facut au fost 100% neplatite si fara nici un dedesubt. Mai mult, noi am continuat sa ne rugam pentru el ca sa cunoasca Cuvantul Domnului si sa-si predea viata Domnului Isus.

In acest scop au fost oamenii ca Viortel Clintoc si alti care au lucrat la inima lui.  Au jertfit timp si bani pentru a-l ajuta pe omul acesta si prin harul lui Dumnezeu si cu ajutorul Lui pe data de 20 Iulie 2014, Mister C se va boteza la Biserica fratelui Vasile Talos din Bucuresti.

Lucrul care trebuie apreciat este ca Dumnezeu mai mantuieste pacatosi si-n zilele noastre.
...
 M-as bucura ca cei care care au numai cuvinte rele despre Mister C sa spuna o rugaciune inaintea Domnului pentru el ca Dumnezeu sa-l ajute sa ajunga la ziua botezului si marturia lui din acea zi sa fie un semnal de alarma pentru alti care inca mai au timp sa se pocaiasca…


Cu toata dragostea si consideratia, Gicu Cotlet

Vezi și articolele:

Pastor Ion Pețca la Biserica Betel Singen, Germania


Tabără pentru copii la Dezna, jud. Arad


Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Botez la Biserica Penticostală din Hidișelu de Dobrești, jud. Bihor

Duminica, 13 iulie 2014, de la ora 17:00, la Biserica Penticostala din localitatea HIDISELU DE DOBRESTI, jud. Bihor, va avea loc un serviciu special de botez nou testamental. 

Cu aceasta ocazie va sluji fratele Ursu din Satu Mare si va canta grupul Pelerini din Satu Mare.

CristoCentric la Biserica Baptistă Curtici

Vino impreuna cu noi la o seara speciala de inchinare impreuna cu grupul CristoCentric!

Duminica, 13.07.2014, de la ora 18:00

Grupul Speranţa și Luigi Miţoi la Satu Mare


Ilie Coadă a fost recompensat de Alianţa Mondială Baptistă

In fiecare an Alianta Mondială Baptistă recompensează activitatea spirituală, misionară sau caritabilă pe care comunitati sau personalitati baptiste o desfasoară in intreaga lume. 

Anul acesta premiul pentru Drepturile Omului “Janice si Denton Lotz” a fost acordat fratelui Ilie Coadă din Moldova pentru lupta impotriva sclaviei sexuale si a traficului de persoane. 

Ilie Coadă a inceput implicarea in aceasta activitate in anul 1998 in localitatea Tânţăreni, unde a infiintat Centrul Comunitar Creștin Educativ ” Betania”.

 Premiul I-a fost oferit de către presedintele Aliantei, pastorul John Upton.
Sursa: AICI

Pastorul Laurențiu Balcan în vizorul pastorului Paul Dan

"Dragii mei

Asa cum dati drept la replica la multi, va rog sa-mi dati si mie drept la replica raspunzandu-i pastorului Laurentiu Balcan caruia i-ati publicat un articol defaimator la adresa mea. 

Iata raspunsul meu insotit de dovezi, pastorului Laurentiu Balcan http://ioan8.wordpress.com/2014/07/02/raspuns-lui-laurentiu-balcan-notoriu-in-atacul-la-persoana/

Multumesc,

Paul Dan"

Vezi și articolul:

Pastor Laurenţiu Balcan: "Vizita profesorului Miroslav Volf la ITPB a scos la iveală un fel de teologi ai cavernelor..."


  • Nota Redacției: Disputele teologice sau personale dintre slujitorii Evangheliei, vrem sau nu vrem, aparţin şi acestea spectrului evanghelic şi constituie material informativ. Nici Biblia nu le ocoleşte. Deşi le dezavuăm, aprobăm publicarea lor, cu convingerea că cei care generează astfel de polemici se vor gândi poate pe viitor de două ori înainte să le posteze în spaţiul virtual, iar credincioşii maturi din punct de vedere spiritual nu vor rata ocazia să îi treacă în agenda de rugăciune...

† Apel pentru ajutorarea Bisericii Baptiste din Bucura, județul Mehedinți

Saptamana aceasta a inceput construirea locasului de inchinare pentru Biserica Baptistă din localitatea Bucura, judetul Mehedinti.
Lucrarea Domnului a inceput in aceasta localitate prin intermediul familiei Aurora si David Petru, invatatori convertiti in municipiul Lugoj. Originara din Bucura, sora Aurora. si-a dorit ca Evanghelia sa fie vestita si in satul ei, iar in Luna August 2012, pastorul Ionel Tutac, impreuna cu un grup de credinciosi din municipiul Lugoj au propovaduit pentru prima data Cuvantul lui Dumnezeu in aceasta localitate situata in apropierea orasului Vanju Mare. 
Vazand interesul localnicilor pentru Evanghelie, in anul 2013 s-a cumparat fosta cladire a Primariei pentru a fi transformata in Casa de Rugaciune. Cu sprijinul unor oameni de afaceri, Vali Leucuţa si Daniel Filip, s-a platit proiectul si avizele necesare inceperii acestui proiect, iar la initiativa fratilor Viorel Penteliuc si Crinel Tutac a inceput procesul de reabilitare a cladirii.
Nevoia cea mai urgenta este cumpararea fierului ( costul este de 11.000 lei) si cumpararea a 300 saci de ciment ( costul este de 6.000 lei). Cei interesati sa sustina acest proiect pot lua legatura cu pastorul Ionel Tutac-tel. 0722708172 sau cu fratii Viorel Penteliuc- tel.0744106123 si Crinel Tutac-tel. 0733916847.
Banii pentru proiect pot fi trimisi prin mandat postal pe addresa Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara, str. Zavoi nr.12 sau pot fi depusi in contul Comunitatii , RO94RNCB024904928700001, deschis la BCR Timisoara, cu specificarea: ”Proiectul Bucura”

Ziua de Vest: Un senator din Timiş îşi transformă casa părintească în biserică baptistă

Fostul instructor auto, actualul senator Ioan Iovescu (PP-DD) va sărbători vacanţa parlamentară prin muncă. Singurul parlamentar PP-DD de Timiş îşi va repara casa părintească din temelii în această vară.
Este vorba despre o locuinţă în satul Cutina, comuna timişeană Bethausen. Două camere ale casei renovate vor primi o întrebuinţare specială – vor fi transformate în biserică baptistă.
„Nu voi pleca niciunde în concediu, pentru că am de terminat renovările la casa părintească de la Cutina. Voi lucra de unul singur, mie nu îmi place să aduc meşteri. Voi pune gresie şi voi face toate reabilitările necesare cu mâinile mele. Vreau să deschid şi o biserică aici. Acest plan este de mult, de când nu eram încă botezat. Două camere din casă vreau să le dau pentru treaba asta”, ne-a declarat singurul parlamentar PP-DD de Timiş, Ioan Iovescu.
Continuare pe www.ziuadevest.ro

Înscrieri masterat teologie – asistenţă socială la Universitatea de Vest din Timişoara


Universitatea de Vest din Timisoara organizează în perioada 16-24 iulie înscrieri la masteratul „Practica asistentei sociale centrata pe valori”. Programul ofera competente in domeniul consilierii si asistentei sociale, imbinand componenta psiho-sociala cu cea spirituala. Sunt disponibile 20 locuri fara taxa si 10 locuri cu reducere de 50% a taxei. Se pot înscrie absolvenţii de studii universitare, indiferent de domeniul licenţei. Cursurile se desfăşoară modular, în weekend, aşa încât programul este disponibil şi celor care locuiesc la distanţă mai mare de Timişoara. Detalii pe www.valori.socio.uvt.ro sau la 0722-605511.

✡ Poza și gândul zilei

Cum îşi va ţine tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după cuvântul Tău. (Psalmii 119:9)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!