După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 iulie 2014

Conferinţa Profetică "Creșterea vine de la Dumnezeu" la Cluj-Napoca


Școală Profetică la Centrul Creștin Antiohia Cluj-Napoca


Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

  Dorim să vă salutăm pe toți cu pacea Domnului nostru Isus!

  Vă mulțumim pentru susținerea în rugăciune și pentru orice încurajare sau ajutor pe care ni le-ați dăruit! Ne rugăm ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească pe fiecare în parte!

 Noi suntem bine, prin harul Domnului. Săptămâna trecută am facut o ecografie care arată că bebelușul este bine, sănătos și are aproximativ 20 de săptămâni. Îi mulțumim Domnului pentru purtarea Lui de grijă în toate nevoile și chiar detaliile pe care doar El le știe cel mai bine. Din cauza legii din India nu putem afla dacă este băiețel sau fetiță și va fi surpriză la naștere!

 Acum îmi este mai greu să călătoresc și drumurile sunt destul de rele. Rugați-vă pentru sănătate și protecție pe mai departe.

  Un motiv special de rugăciune este să pot învăța mai mult și mai aprofundat limba nepali, pe care acum o înțeleg destul de bine, dar cu vorbitul merge mai greu, în special în cazul conversațiilor mai adânci sau în cazul prezentării Evangheliei. Îmi doresc să folosesc acest timp de odihnă într-un mod cât mai util și, în special, să cresc tot mai mult în cunoașterea Domnului nostru și să aprofundez limba nepali.

   Vă rog să mijlociți și pentru Raja. El este implicat în biserica din Gorubathan, prin predicare, studiu biblic și, de asemenea, prin îndrumarea tinerilor din biserică. În anumite ocazii, organizează împreună cu alți tineri ieșiri de evanghelizare și vizite la bolnavi. Dorim și ne rugăm ca acest timp petrecut în Gorubathan să fie pentru noi un timp de creștere spirituală și un timp în care să fim la dispoziția Domnului care să ne folosească după placul Său și să ne pregatească pentru lucrarea viitoare.

  Vă mulțumim că sunteți alături de noi în duh și rugăciuni!

   Domnul să vă binecuvânteze!

Cu dragoste, în slujba Lui,
           Gabriela și Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Autoritățile din Turcia prezente la sedința Consiliului Alianței Mondiale Baptiste de la Izmir

Potrivit Revistei Creștinul Azi, la ceremonia de deschidere a sedintei Consiliului Aliantei Mondiale Baptiste au participat importante personalitati ale lumii politice din Turcia: Rifat Sait - reprezentantul premierului Erdogan, Aziz Kocaoglu - primarul Izmirului, Ayton Ciray - vicepresedintele partidului aflat in opozitie, reprezentanti ai Ministerului Turismului si Culturii.

 Reprezentanti autoritatilor au subliniat rolul baptistilor in promovarea libertatii religioase si a democratiei in lume, amintind activitatea unor importanti lideri baptisti ca Martin Luther King.

Desi crestinii reprezinta doar 0,6% din populatia tarii, rolul lor in istoria acestor locuri nu poate fi ignorat. Turcia este o tara cu peste 75 milioane locuitori, majoritar musulmana, iar prezenta baptistilor din intreaga lume aici, in vechiul oras Smirna, poate crea o vizibilitate mai mare credintei evanghelice in aceasta tara.

Vezi și alte materiale informative:

Conferință pentru femei cu Rodica Volintiru la Târgu Mureș


† Ajutor umanitar pentru Nelu Lucaci din Zalău!




Sâmbătă, 5 iulie 2014, casa fratelui Nelu Lucaci din Zalău, membru în Biserica Harul, tatăl a trei copii, a fost distrusă aproape în totalitate de un incendiu. 

Ceea ce nu a fost afectat de flăcările incendiului s-a distrus atunci când au intervenit pompierii. 

Facem un apel în vederea ajutorării familiei Lucaci, familie care trece prin momente de mare încercare. 

Cei care doriţi să-i ajutaţi vă rugăm să-i contactaţi la numărul de telefon (004)-0722 -291-633.

Pastorul Daniel Brânzei în vizorul pastorului Doru D. Ilioi


Frate Daniel Brânzei,

Cu tot respectul pt D-voastra inca de cand eram doar un copil, ma mir nespus de balmesul unsuros in care ati strecurat si niscaiva bureti nebuni.

Sunt din alta generatie si cu toate astea n-as gusta nici “daca-mi taiati capul”, cum am citit in RM ca ar fi spus bunicul cand i s-a cerut sa semneze o hartie.

Deasemenea taceam si-mi vedeam de obraznicie daca nu ati fi insinuat in mai multe ocazii cum ca unii la batranete isi pierd din calitatile intelectuale. Si asta ca sa poata intelege unul sau altul cum de s-a putut intampla metamorfoza fratelui mai in varsta si mentorului D-voastra. Se pare ca aici putem admira in toata splendoarea sa, zicerea românească precum ca "Dumnezeu nu bate cu parul".

Ma tem ca ce faceti acum, fara sa realizati, este ironia fina a lui Dumnezeu, care mai si râde din cand in cand.

Ramane sa mai aflam câteva lucruri. Care e varsta critica, simptomele si cat tine grozavia.

Cat despre botezul “Mister(ului) C”, e imbucurator, dar ati uitat sa specificati in care din piscinile din imagini.

Cu drag,
Doru

PS - serios, ce-ati pațit? V-a furat cineva parola la blog, ati atins vârsta critica sau avem de-aface cu lucrarea lui Dumnezeu care ii mai lasa uneori pe oameni in voia mintii lor?
Mi-i o frica sora cu groaza ca nu cumva sa fie un început de manipulare in masa. Brrrrr...nici nu ma mai gandesc la varianta asta. 
Dupa umila mea parere, inca este timp de reparatii. Smerenia si acceptarea greselii nu vlaguieste ca si incercarea de a demonstra ca merele cresc prin ciresi si gutuie amara.

Doru D. Ilioi

Evanghelizare la Moara Nouă, jud.Prahova


Botez la Biserica Baptistă Sfânta Treime Brăila


Colegiul "Richard Wurmbrand" are 100% procentul de promovare la examenul de bacalaureat

Ministerul Educației Naționale a afişat duminică, 6 iulie, primele REZULTATE la BACAULAREAT 2014 IAŞI.
Și în acest an, Colegiul „Richard Wurmbrand” Iași are rata de promovare de 100%, fiind în topul liceelor ieșene în ceea ce privește promovarea la bacalaureat.
Elevii și părinții pot afla notele și mediile AICI. 
Felicitări domnișoarei Marta Dascălu pentru media 10.
Mulțumim doamnelor și domnilor profesori pentru investiția făcută în acești copii:
Prof. Brândușa Chelariu – limba română
Prof. Tudorița Beldie – limba română
Prof. Domnica Maciuc – matematică
Prof. Rebeca Lucaci – limba engleză
Prof. Dean Hufstetler – limba engleză
Prof. Lavinia Beșliu – istorie
Prof. Daniela Samoilă – geografie
Prof. Sofica Vană – biologie
Prof. Margareta Constantinescu – chimie
Prof. Luiza Șușu – TIC
Prof. Mihai Chelariu – TIC/Informatică
Prof. Doina Balan – Filosofie
Felicitari echipei de profesori și elevilor de la Colegiul „Richard Wurmbrand”!

Florin Ianovici - Cum să ajungi în Cer (1 Iulie 2014)

Vezi şi ultimele

Noutăţi Florin Ianovici

✡ Poza și gândul zilei

Ai dat celor ce se tem de Tine un steag, ca să-l înalţe spre biruinţa adevărului. (Psalmii 60:4)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!