După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 iulie 2014

Luigi Miţoi - Necesitatea credinţei

Comunitatea Regională Penticostală Constanța are o nouă conducere



Președinte – Croitor Vasilică
Vicepreședinte – Iordache Eugen
Secretar – Toma Dorel


Sursa: AICI

Pastorul Derek Maxwell la Suceava

Derek Maxwell este Directorul Asociației Misionare ”Slavic Gospel” în cadrul căreia coordonează lucrarea de misiune din peste 12 țări din Estul Europei. În perioada 5-13 iulie, Pastorul Maxwell, este prezent în Suceava și va predica în cadrul Bisericii Betleem din strada Gavril Tudoraș, nr.21.

Botez la Biserica Penticostala Dernişoara, jud. Bihor

Duminica, 06 iulie 2014, de la ora 09:00, la Biserica Penticostala din localitatea Dernişoara, jud. Bihor, va avea loc un serviciu special de botez nou testamental.

Botez la Biserica Penticostală Mihai Bravu, jud. Bihor

Duminica, 06 iulie 2014, de la ora 09:00, la Biserica Penticostala din localitatea MIHAI BRAVU, jud. Bihor, va avea loc un serviciu special de botez nou testamental. 
Cu aceasta ocazie vor sluji frati pastori din Comunitatea Regionala Penticostala de Oradea.

Mangalia News: "Trăim cu ingerii alături și nu realizăm..."



Întâlniri de tineret la Biserica Betleem Suceava cu invitaţi din Marea Britanie


Daniel Brânzei: Mister „C” se botează !!!

Ne-a cunoscut în clipe când aveam mare nevoie de ajutor. Și a fost un ,,om provedențial“, tipul de ,,omul potrivit la timpul potrivit“. Pachetele noastre alimentare (Christian Aid for Romania din Ohio, USA), destinate săracilor din România, erau sub interdicție. Două transporturi se stricau în vapoarele ancorate în Mediterana. Viorel Clintoc, unul din reprezentanții noștrii în România, a început să se roage serios și să bată pe la ușile autorităților din București.
Situația era paradoxală și caraghioasă, ca toată realitatea românească din vremea lui Ceaușescu: trebuia să convingem conducătorii să ne lase să le ajutăm supușii. Pe vremea aceea, tot ce venea din occidentul american era suspectat de sabotaj sau spionaj și privit prin lentilele groase ale suspiciunii.
După câteva uși închise sau trântite în nas, Viorel a dat de un ,,om“. L-am numit de atunci conspirativ ,,Mister C“ ca să nu-i facem cumva rău în atmosfera aceea de teroare supravegheată. A fost primul demnitar de stat care a remarcat absurdul situației: ,,Bine, dar voi vreți să ne ajutați! Cum de nu și-au dat oamenii ăștia seama?“
Din clipa aceea, ca prin miracol, toate problemele au încetat să mai fie probleme. Telefoanele au început să zbârnie, ușile să se deschidă, hârtiile să fie semnate în mare viteză și ajutorul să intre în România ca pe o nevăzută, dar binevoitoare ,,bandă rulantă“.
Pentru Viorel era suficient să spună. ,,M-a trimis, tovarășul C“ ca să-și dea seama deautoritatea extraordinară pe care o avea acest om. Era un ,,tehnocrat“, un secretar de stat  care trudea în spatele ,,ideologilor politruci“, ținând România în spate, dincolo de toanele ,,conducătorilor“. În majoritatea cazurilor, vizitele lui Viorel fuseseră deja anticipate de niște telefoane date personal de ,,mister C“.
Nu ne-a cerut niciodată nimic pentru serviciile făcute. Era doar fericit că săracii din România se pot bucura de bruma de alimente pe care le puteau primi lunar din USA.
Continuarea: AICI

Biserica Elim Viena: Campanii de evanghelizare 2014 în România



✡ Poza și gândul zilei

El a făcut cerurile şi pământul, marea şi tot ce este în ea. El ţine credincioşia în veci. (Psalmii 146:6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Conferință de apologetică pentru tineri la Biserica Golgota București

Vă invităm să participați la o conferință de apologetică destinată în special tinerilor. Tema conferinței este: „Rațiune și speranță într-o lume a incertitudinii”. Vorbitorul este Dr. Khaldoun SWEIS, apologet creștin și profesor de filosofie în Chicago și Oxford. Vă așteptăm cu drag.