După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 iulie 2014

România Liberă: Deținutele au concertat în Biserica Penticostală Micălaca, Arad

13 femei încarcerate la Penitenciarul Arad, au participat la programul religios al comunităţii Bisericii Penticostale Elim din cartierul Micălaca. În cadrul slujbei religioase, deținutele au prezentat un program de cântări religioase specifice.
”În colaborare cu instituţii guvernamentale, nonguvernamentale şi religioase din comunitatea locală, Serviciul de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul Penitenciarului Arad se implică în proiecte derulate pe linia recuperării şi creşterii şanselor de reintegrare socială a persoanelor private de libertate. Învăţarea conduitelor prosociale se înscrie printre scopurile vizate de multe dintre activităţile şi programele de educaţie moral-religioasă, de asistenţă psihologică şi socială cu persoanele private de libertate. Totodată, exersarea acestora, pe cât posibil, în cadrul comunităţii locale, facilitează recuperarea psihosocială şi morală a persoanelor private de libertate, pentru a spori şansele de reintegrare socială şi a diminua riscul recidivei”, spun reprezentanții Penitenciarului Arad.
Continuarea în România Liberă

Eben Ezer – o nouă biserică în Londra

O nouă biserică 
în Nord-Vestul Londrei!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, la data de 01 iunie 2014 un grup de 30-40 persoane, am inceput o lucrare spirituala noua, numita Biserica Penticostala Eben Ezer.
Florin Balan

Adresa : Edgware, 145  Orange Hill Road, HA8 0TR
Serviciile divine sunt : Duminica dimineata de la 09:00-11:00
                                        Duminica seara de la 18:00-20:00
                                        Vineri seara de la 19:30-21:00 (seara de rugaciune).
Sursa: AICI

Festivalul de studiu biblic inductiv Precept Ministries Moldova

Institutul de Studii Biblice Inductive din Republica Moldova anunță Festivalul 2014. Acesta se va desfășura în perioada 28 iulie - 2 august.
Sunt invitați toți studenții și toți doritorii să petreacă o săptămână studiind Biblia profund după metoda inductivă. 
Participanții la festival vor studia cartea prorocului Ezra, care va fi predată de directorii Precept Ministries Eurasia - Mia și Costel Oglice.
În cadrul festivalului vor fi prezentate mărturii din lucrarea misionarilor din țările islamice, din Moldova și din alte țări. De asemenea, vor fi organizate seminare de instruire tematice unde vor fi prezentate diferite lucrări din cadrul misiunii Precept, de care pot beneficia bisericile locale.
Festivalul va avea loc în incinta taberei "Speranța" din satul Vatici, r-nul Orhei. Pentru mai multe detalii și înregistrare, contactați la nr. de telefon 069966779 sau la email: info@precept.md.

Admitere la Institutul Teologic Timotheus Bucureşti


Vezi şi alte materiale informative:


✡ Adevărul: "Povestea bebeluşului evreu, promovat de nazişti..."


În 1935, regimul nazist căuta imaginea perfectă a unui copil arian, pentru a-şi consolida şi mai mult politica totalitară, rasistă şi antisemită. Fără să îşi dea seama, înalţii oficiali nazişti au promovat pentru acest lucru un copil de origine evreiască, scrie publicaţia britanică „The Telegraph”.

Pe când avea şase luni, Hessy Taft a fost fotografiată pentru un poster dedicat proagandei naziştilor. Părinţii ei, Jacob şi Pauline Levinson, doi muzicieni talentaţi, originari din Letonia, încercau în acea perioadă să urmeze o carieră în muzica clasică. 

Visul lor însă nu a durat mult. Din cauza antisemitismului, tatăl fetei şi-a pierdut slujba de la operă, doar din cauză că era evreu, fiind ulterior nevoit să lucreze ca agent de vânzări. Familia Levinson decide în 1935 să îşi ducă fata în vârstă de doar 6 luni la un fotograf cunoscut din Berlin, Hans Ballin. 

După mai multe săptămâni, cei doi găsesc fotografia fetei lor pe prima pagină a revistei naziste „Sonne ins Hause”. Îngroziţi că fata lor ar putea avea de suferit, dacă naziştii vor depista originea reală a copilului, cei doi părinţi s-au dus înapoi la Ballin. 

Acesta a recunoscut că ştia foarte bine etnia familiei, însă a dorit să prezinte fotografia în cadrul unui concurs dedicat celui mai frumos bebeluş arian. „Mi-am dorit să arăt cât de ridicoli sunt naziştii”, le-a spus fotograful părinţilor.

Citeste mai mult: adev.ro/n81ttb

Botez la Metzingen, Germania

Biserica penticostala romana “Golgota” Metzingen anunta pe data de 06.07.2014 incepand cu ora 10.00 in orasul Nürtingen un botez nou testamental in raul Neckar.

Botezul celor 11 candidati va fi oficiat de catre fratele Faur Petru, pastor in biserica penticostala romana “Salem” Zürich (Elvetia). 

Dupa botez va avea loc o intalnire frateasca in localul de inchinare al bisericii romane “Golgota” Metzingen care isi are sediul in biserica luterana germana “Friedenskirche” din Metzingen Bettlingerweg 5.

Pentru mai multe informatii va punem la dispozitie numerele de telefon: 07123920917 sau 015756070395

AWANA Ploieşti: Spectacol pentru copii

Florin Ianovici: La revedere Flavius!

Mi-a reținut atenția de îndată ce s-a prezentat: Flavius Iagăru! Flavius era unul dintre numele pe care l-am ales în cazul în care Dumnezeu ne-ar fi dat un băiat.
 
L-am urmărit cu atenție și mi-a făcut de la început o impresie bună. Îmbina decența cu o curiozitate sănătoasă. Constituția sa mai firavă devenea secundară atunci când vorbea. Ochii săi erau foarte expresivi și  emana acel foc care mistuie pe cei ce au un crez puternic. Căci mai presus de orice Flavius a fost un credincios.
 
Colegii îl tratau cu respect. Era evident pentru toți ca Flavius va fi o voce pentru Dumnezeu. Mi se părea uneori prea grav pentru anii lui. Părea că greutățile au venit prea repede la el. Își căuta cuvintele cu atenție pentru că nu voia  să deranjeze. L-am perceput ca pe un student discret. Dar când vorbea despre slujire radia de o bucurie și convingere de care duc lipsă destui predicatori. În fond Hristos e jarul inimii noastre.
 
Mă simt fără cuvinte și neputincios în fața acestui sfărșit. Doar când mă rog îmi găsesc liniștea. Mi-aș fi dorit să îl văd înflorind. Dumnezeu a decis altfel. M-am uitat la fotografia sa. Eu sunt în fundalul ei. Nici nu îmi doresc mai mult de la viață acum decât să fiu fundalul unor oameni care să ducă mai departe Evanghelia.
 
Împărtășesc durerea familiei și mă rog pentru putere duhovnicească. Să vă ajute Dumnezeu să faceți față acestei suferințe!
 
La revedere Flavius!
Florin Ianovici

Serviciu de înmormântare pentru Flavius Iagăru

Serviciul de înmormântare va avea loc joi, 3 iulie 2014, 
ora 12.00, 
în satul Găujani, comuna Boișoara, județul Vâlcea.


Lacrimile pastorului Daniel Brânzei

Cu ceva timp in urma fratele pastor Daniel Branzai a sustinut o predica in care facea referire la unele dintre invataturile doctrinei MSOG (Manifested Sons Of God). La fel cum i s-a reprosat si dansului ca nu ar trebui sa vorbeasca despre ceea ce nu cunoaste, de foarte multe ori mi s-a reprosat si mie ca nu am dreptul sa ma pronunt asupra unor miscari de “trezire” spirituala deoarece nu ii cunosc personal pe cei implicati. Ba mai mult am fost acuzat ca defaimez lucrarea Domnului aruncand cu noroi in cei care se ostenesc pentru largirea Imparatiei. 
Consider aceste acuzatii ca fiind cel putin copilaresti, deoarece nu este nevoie sa participi in carne si oase la intalnirile unor adunari ale “martorilor lui Iehova” (de exemplu) ca sa te poti pronunta asupra invataturilor lor. In ziua de astazi avem access la Internet si ii putem cunoaste destul de bine pe cei care decid sa apara online. Exista Youtube, Vimeo, Facebook, carti online, site-uri web, bloguri samd prin intermediul carora putem intra in contact cu acestia. Cu siguranta daca as trai in Romania i-as vizita in carne si oase pe unii dintre cei despre care scriu. Sa fie clar: sunt impotriva “trezirilor” dar sunt pentru trezire din “treziri”. Eu as vrea sa-i cunosc pe ei, dar nu stiu daca si ei pe mine… Sper ca cei avizati sa inteleaga demersul meu de a-i chema la discernamant si de a nu mai accepta invataturile false promovate in cadrul NAR (Noua Reforma Apostolica).
In continuare o sa redau cu permisiunea  fratelui pastor Daniel Branzai o parte din comentariile scrise de dansul aici , iar la sfarsit o sa gasiti si predica mentionata anterior. Poate ca ar fi mai bine sa ascultati intai predica si apoi sa cititi explicatiile de mai jos.
Continuarea AICI

“Dublează-ți darul!” la Universitatea Emanuel Oradea


✡ Poza și gândul zilei

Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi fără răutate ca porumbeii. (Matei 10:16b)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!