După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 iulie 2014

*** UPDATE: Turneul Grupului The Messengers împreună cu pastorul Florin Ianovici în România

Actualizare locații turneu 
AICI

✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Jaffa"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!
Dacă nu vizualizaţi in Facebook, click AICI!

The Messengers & Florin Ianovici la Biserica Betel București

Marți, 1 iulie 2014 - ultima zi a turneului "Ești lumina ochilor Lui"
 în România organizat de Grupul The Messengers. 
Începând cu orele 18.00 vor sluji in Biserica Betel București, 
împreună cu pastorul Florin Ianovici. 
Transmisie live aici: www.bisericabetel.ro/live

Secretarul general al Alianţei Evanghelice Mondiale a participat la o întâlnire discretă cu papa Francisc

Secretarul General al Alianţei Evanghelice Mondiale (World Evangelical Alliance, WEA), dr. Geof Tunnicliffe, împreună cu alţi patru reprezentanţi ai unor organizaţii carismatice au fost invitaţi recent de către papa Francisc de a participa la o întâlnire privată în reşedinţa acestuia de la Vatican, cu scopul „de a începe o relaţie de prietenie care ar putea avea un mare impact în viitor”.

Pe lângă reprezentantul WEA au mai participat
-   John şi Carol Arnott – fondatori şi preşedinţi ai Catch the Fire (cunoscut îninte sub numele de Airport Toronto Christian Fellowship).
-   Kenneth Kopeland – fondatorul KC Ministries
-   James Robison – fondatorul Life Outreach Int.
-   Tony Palmer – episcop şi responsabil cu ecumenismul în Communion Evangelical Episcopal Churches

Deşi întâlnirea celor cinci lideri s-a vrut a fii una discretă, Vaticanul nepublicând nici o informaţie despre aceasta, totuşi unii dintre cei prezenţi au lăsat să se scurgă anumite note de presă sau articole publicate în paginile web ale propriilor organizaţii.

Continuarea AICI

Botez la Biserica Sion Londra

Duminica, 06.07.2014, la Biserica Sion va avea loc un botez Nou Testamental. Slujba speciala de Botez va incepe al orele 05:30 la Biserica din Stratford.
AdresaSion Bryant Street, Methodist Church Stratford, E 15 4RU
Sursa: AICI

Înscrieri pentru masteratul de teologie și asistență socială la Universitatea de Vest din Timişoara

Universitatea de Vest din Timisoara organizează în perioada 16-24 iulie înscrieri la masteratul de teologie și asistență socială, intitulat „Practica asistenței sociale centrată pe valori”. 
Programul se adresează tuturor celor care intenţionează să lucreze cu oamenii, îmbinând sprijinul social cu cel spiritual. Sunt disponibile 30 locuri cu scutire integrala sau partială de taxă. 
Cei interesați pot găsi detalii pe www.valori.socio.uvt.ro sau pot lua legatura cu Directorul
masteratului, conf. Alexandru Neagoe, pastor al Bisericii Baptiste ”Betel” din Timișoara.

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Giurgiu

Pe holul ateneului Nicolae Bălănescu ne-a întâmpinat un citat al celui care a donat această clădire municipalității, citat care ne îndemna să ne trezim de dimineață, când alții dorm și să lucrăm pentru ca noi să avem destul și să prisosească pentru alții. Se pare că Nicolae Bălănescu a înțeles cum sta lucrurile în viața.
Giurgiu e o zonă grea în sensul că oamenii se întorc mai greu la Dumnezeu. Dar marea durere e data de faptul că mai mereu au fost frământări printre credincioși. Dumnezeu să se îndure!
Pastorul Tudor Pașol ne-a fost gazdă. Mulțumim frumos! Pastorul baptist Dumitru Viorel a cerut binecuvăntarea Domnului pentru întreg programul. The Messangers au fost pentru prima data la Giurgiu. Saptămâna viitoare va fi Speranța. E un timp de har pentru Giurgiu. Să dea Dumnezeu rod bogat!
Mesajul biblic ne-a purtat în fața Acelui care a binecuvântat cele cinci pâini și doi pești într-un fel de matematică specială, cerească. La rugăciunea finală prin care am cerut iertare Domnului pentru păcatele noastre și am rugat pe Dumnezeu să ne ajute să ne cheltuim pentru folosul aproapelui, au fost multe mâini ridicate. Dumnezeu să lucreze în continuare. Am mulțumit lui Dumnezeu pentru ajutorul și prezența Sa prin pastorul Lucian Asan.
Am rămas pe holurile ateneului mult timp după ce s-a terminat programul. Cât de rare sunt cuvintele bune pe care oamenii le așteaptă și le doresc!
Mâine, la capăt de turneu, ne așteaptă Bucureștiul!

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Ploiești

Dimineață am mers la biserica Elim. Pastorul Irinel Cazacu, un prieten, este la fel de jovial și dinamic ca întotdeauna. Are un râs contagios…! El mărturisea că a crescut cu muzica grupului The Messangers și că visul lui a fost să îi asculte live. Ne-a cerut expres să revenim…!
Credincioșii baptiști au un locaș de închinare nou și frumos. Dar nimic nu se compară cu oamenii care prin bunătatea lor au dat un farmec aparte întâlnirii. Deși programul s-a prelungit nimeni nu a dorit să plece. A fost mai degrabă o dimineață pentru credincioșii prezenți deși mesajul a fost unul strict de evanghelizare: ,,doi tâlhari, două destine!”
La rugăciunea finală prin care am îndemnat la o viață trăită cu Hristos au fost măini ridicate. Dumnezeu sa le cuprindă în bunătatea Lui.
După amiază am mers la biserica Logos. A fost ca și dimineață arhiplin. Să dea Dumnezeu să ne fie pline locașurile de închinare. A fost o atmosferă caldă în care oamenii cântau cu ochii închiși, conectați la Dumnezeul cel viu.
Ploieștiul are credincioși deosebiți. Aceasta e impresia mea. Deosebiți în sensul în care bunul simț și purtările alese devin din ce în ce mai rare. Am remarcat la Logos mulți prieteni.
A fost o seara în care am învațat drumul Anei sau drumul biruinței. La final ne-am rugat cerând ca Dumnezeu să lucreze în viețile noastre. Doar El îi știe pe cei care au luat in aceea seară o hotărâre de a trăi pentru Dumnezeu…!
Am ajuns acasă frânt de oboseală. Mă gândeam că în două zile turneul se va încheia. Deja m-a cuprins regretul…!

Botez la Dognecea, jud. Caraș-Severin

Duminica, 29 Iunie 2014, a fost mare bucurie in Biserica Crestina Baptistă nr.1 din Dognecea, județul Caras-Severin. 

7 persoane l-au mărturisit pe Domnul Isus ca Mântuitor personal in apa botezului. 

Grupul “Ghedeon” din Lugoj a cântat spre slava Domnului, iar secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania, pastorul Ionel Tutac a vestit Evanghelia. 

Actul botezului a fost oficiat de fratele Ovidiu Copacean, pastorul bisericii locale.


România TV: Adrian Mutu: "Isuse Hristoase, vreau să te urmez"

Adrian Mutu, aflat în Slovenia, cu Petrolul, a postat pe Facebook şi Instagram un mesaj cu care şi-a şocat fanii.

Continuarea AICI

Biserica Baptistă Curtici: Sărbatoarea Lubenițelor

Va asteptam cu drag la o zi de neuitat in prezenta lui Dumnezeu! Vrem sa ne inchinam in cantare si sa ne aliniem la Cuvant, dar vrem sa ne si intrecem pe terenurile sportive: Fotbal, Basket, Handbal, Ping-pong, Fusball.....

 Rugam grupurile organizate sa anunte participarea lor la nr 0748039760 (Sorin) Iar cei care aveti nevoie de cazare va rugam sa ne contactati cat mai curand!

Intanirea incepe dimineata la ora 9:30 cu sosirea si inscrierea participantilor.
La ora 10 avem program de inchinare si mesaj
La ora 11:30 ne organizam pe echipe sportive si mergem la sport
La ora 17:00 Va incepe serviciul de seara cu inchinare, mesaj si premierea. 
La final: Lubenite!!!
BBCurtici

Maraton de Laudă, Închinare și Rugăciune la Brașov


Pe curând, Flavius Iagăru! - de Onisim Botezatu

S-a mai stins o stea din universul predicarii, la mica distanta de propriul rasarit. A adormit Flavius Iagaru.

  Vedeti - sunt unii oameni ca licuricii: abia reusesc a raspandi nitica lumina in jurul lor, usor observabili in intuneric, iar cand se trage linie, cu greu daca intrevezi ceva demn. Dar exista si o alta categorie de oameni, din care a facut parte si Flavius, tânarul care in scurta sa trecere pe linia de centura a Terrei in drum spre cer, a reusit sa se remarce, sa impresioneze si sa uimeasca prin lumina sa.

   Mi-a fost coleg la Scoala de Predicare "Ciresarii" din Cluj Napoca. Un tip modest, dar care avea o chemare speciala. Nu stiu in ce masura l-a promovat biserica locala, cert e ca au pierdut o valoare.
    
Flavius avea 20 de ani cand l-am cunoscut, de statura mica, uscativ la chip, cu o infatisare frumoasa, evidentiata de o privire calduroasa si vie. Asa mi-l amintesc.

    Acest om ascundea in el un caracter unic si o intelepciune voalata in putinele sale interventii publice. Ideile care-i impodobeau atat de frumos principiile erau scurte, dar de o greutate covarsitoare. Cand lua cuvantul, acesta era urmat de aplauzele noastre sincere.

    Profesorul Florin Ianovici ii dadea sanse mari pentru viitor; de asemenea si in discutiile cu prietenul meu Nicoae Geantă conveneam sa-l cooptam in echipa noastra de slujire, dar ne-au luat-o inainte ingerii.

    Te-ai dus, Flavius, dupa ce ai atins doar cu varfurile picioarelor glia noastra! Prin discretia ta si bunul simt ai lasat multe lacrimi in urma, dar si multe zambete angelice in Paradis, loc in care se celebrează sosirea ta la linia de final. 

     Ai alergat bine, repede, poate prea repede, cu pretul tineretii tale, dobandind cu onoare cununa care nu se vestejeste. 

     Chiar daca aparent doborat de boala, tu ramai in amintirea noastra ca un invingator ce ne-a transmis un spirit teologic invaluit in modestie, cumpatare si bun simt.

     Prietene, venim si noi din urma, mai devreme sau mai tarziu! Nu-ti spunem " Adio!", ci " Pe curând!"

Vladimir Pustan - Un tată avea doi fii. Atât. (29 iunie 2014)

Vezi şi ultimele

Noutăţi Vladimir Pustan

✡ Poza și gândul zilei

Unii se bizuie pe carele lor, alţii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Ei se îndoaie şi cad; dar noi ne ridicăm şi rămânem în picioare. (Psalmii 20:7-8)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!