După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 iunie 2014

Evanghelizare cu Grupul muzical Misionarul la Biserica Baptistă Socodor, jud. Arad


Anunț umanitar: Emanuel Bontaș are nevoie de ajutor!

Emanuel Bontas este unul dintre putinii copii care sufera de epidermoliza buloasa congenitala distrofica. Boala se manifesta prin aparitia supuratiilor pe piele la cea mai mica atingere. De asemenea apar leziuni pe mucoasele interne.

Epidermoliza buloasa congenitala distrofica (epidermolysis bullosa dystrophica) o boala foarte rara si care in momentul de fata este incurabila. Nu total incurabila pentru ca au fost si cazuri in care, in functie de evoutia bolii s-au intamplat vindecari miraculoase. 

Aceste pagini de web vor ca imposibilul sa devina posibil si Emanuel Bontas sa traiasca o viata normala. In momentul de fata Emanuel (sau Emi cum il alinta parintii) traieste in durere. Are aproape 7 luni si ceva si este un bebelus care sufera mult. Ii are insa alaturi pe parintii sai Gabriel si Eliza Bontas pentru care Emanuel este lumina si bucuria fiecarei zi.

Mai multe detalii: AICI

Scrisoare misionară: Silvia Costache, India

Pace dragi frați și surori,

  Încă de la începutul săptămânii tot încerc să trimit acest mail, însă au fost preobleme cu conexiunea la internet datorită ploilor. Sper să funcționeze de data aceasta!

  Aș dori să vă spun câteva cuvinte despre cum merge lucrarea din Balukop, grădinița musulmană și Manedara comunitatea hindu.


   Picnic cu cei din  BALUKOP
  Ca în fiecare an… și de data aceasta echipa a pregătit un picnic pentru copiii din gradinița din Balukop. Anul acesta au venit mulți,  părinții unora dintre copiii și, printre ei,  s-au aflat și mame care, deși sunt de multă vreme în acest orășel, nu au fost niciodată să viziteze Dello, un loc frumos, cu verdeață și alte câteva simple facilități.
  Copiii s-au bucurat de iarba verde și fiecare a mers călare pe căluți (aici este foarte ieftin comparitiv cu prețurile din Romania). Pentru toți copiii a fost prima oară când s-au suit pe un căluț și își vor aminti cu siguranță de această experiență. În plus, am reușit să‑i bucurăm cu cântece și jocuri, deși nu atât de multe cum ne-am fi dorit. Văzându-i cum aleargă și cum se întrec care să se dea în leagăn, am realizat din nou cât de mult înseamnă pentru ei și cât de mult stau închiși în comunitatea lor, unde  tinerii consumă gaja (un drog foarte comun în India) și alcool, iar copiii stau mai tot timpul murdari. Însă noi ne dorim să fie cu adevărat un mediu curat pentru ei, atât spiritual cât și fizic. Vedem că acești oameni ne-au acceptat în inima lor, iar copiii se bucură ori de câte ori ne ducem în comunitatea lor.

Dr. Jerry Root la Centrul Areopagus Timișoara


Tabăra Râul Trezirii la Băile Lipova

Ultimele inscrieri la Tabara Raul Trezirii Baile Lipova! Gratuit!
Tabara incepe din 1 iulie orele 19.00 si se va incheia vineri 4 iulie la orele 12.00. Partasia va continua cu tabara Rugul Aprins Burning Bush Baile Lipova care va incepe din 4 iulie orele 15 si se va incheia duminica seara 6 iulie.
Cazarea va fi tip camping si fiecare va veni cu cele necesare pt tabara, inclusiv mancare. Noi vom asigura apa, toalete si loc de camping gratuit.
Pentru inscrieri la tabara raul trezirii va rog sa o contactați pe sora Mia Muresansau tel 0766.59.34.69
 Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Tabăra "După Pavel la Atena și Corint"

In perioada 19-26 august, Biserica Providența si Fundația Biblia pentru toți organizează tabăra După Pavel la Atena și Corint. Costul este de 215 euro, fiind incluse transportul cu autocarul, cazarea pentru 6 nopți (într-un loc de tabără din Atena) și mic dejun pentru 6 zile și cină pentru 4 zile. Înscrierile se fac la Andra Leuștean, cu suma inițială de 75 de euro – până la 10 iulie, apoi 50 de euro până la 1 august și restul de 90 de euro în Grecia. Vor fi vizitate Atena, Corint, plaje și alte locuri frumoase.
Tineri Providenta

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

O zi de sărbătoare pentru Biserica Baptistă “Noul Legământ” Bănia, jud. Caraș-Severin


După patru luni de muncă la Casa de rugăciune, efortul fraților din Bănia a fost încununat duminică, 22 iunie 2014, de o dublă sărbătoare.

În cadrul întâlnirii de dimineață am avut primul timp de închinare în sala renovată, timp în care Duhul Sfânt ne-a adus în prezența Domnului atât prin cântările de laudă și rugăciunile adunării, cât și prin mesajele fratelui Cristi Hînda – păstorul bisericii, fratelui Pavel Pungilă – fiu al bisericii, student la ITB București și fratelui Petruț Pavel – păstor pensionar. 

Tema centrală a întâlnirii a fost: Casa Domnului suntem noi! Zidurile, oricât de frumoase ar fi, într-o zi vor arde împreună cu tot ce este pe pământ, iar Casa Domnului cea vie, credincioșii vom fi ridicați la cer. De aceea să căutăm ca noi să ne înfrumusețăm după chipul Domnului Isus ca să fim o mireasă sfântă, fără pată și fără zbârcitură.

După-amiază, sărbătoarea a fost încununată de mărturia celor 11 “prunci născuți de curând” prin Duhul Sfânt, care au intrat cu Domnul în legământ, împlinind “tot ce trebuie împlinit” și anume BOTEZUL. Printre ei s-a aflat și sora Maria, o femeie din Borlovenii-Noi, unde biserica din Bănia a început în urmă cu trei ani o misiune.

 Casa de rugăciune a fost neîncăpătoare pentru mulțimea locuitorilor din Bănia și a fraților de pe Valea Almăjului. Tinerii care s-au botezat și fratele Pavel Popovici, de la biserica Speranța Reșița, au condus mulțimea în închinare prin cântări de laudă și cântări duhovnicești.

 La bucuria adunării din Bănia au fost și ceilați frați păstori de pe Valea Almăjului: fr. Petruț Pavel – care a slujit biserica până la pensionare, fr. Dobren Ion – păstor în cercul de biserici Eftimie-Murgu, fr. Lopătiță Lica – păstor în cercul de biserici Lăpușnicu-Mare și fr. Fișteag Daniel – păstor în cercul de biserici Bozovici. 

Mesajul Evangheliei a fost vestit de către fr. păstor Vătran Ioan de la Hațeg și a avut ca temă centrală Nașterea din nou. În final, cei unsprezece au fost încredințați Domnului și binecuvântați prin punerea mâinilor.

Pentru tot ce a fost în această zi spunem și noi ca psalmistul: Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă!
Cristi Hînda

✡ Poza și gândul zilei

Căci mai mult face o zi în curţile Tale decât o mie în altă parte; eu vreau mai bine să stau în pragul Casei Dumnezeului meu, decât să locuiesc în corturile răutăţii! (Psalmii 84:10)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Botez la Biserica Baptistă Bălnaca, jud. Bihor

Duminica, 29 iunie 2014, de la ora 09:00, la Biserica Crestina Baptista din localitatea Bălnaca, jud. Bihor, va avea loc un serviciu special de botez nou-testamental.

Botez la Biserica Penticostală Dușești, jud. Bihor

Duminica, 29 iunie 2014, 
de la ora 09:00
la Biserica Penticostală Dușești, 
jud. Bihor, 
va avea loc un serviciu special
 de botez nou-testamental. 

Invitat sa predice din Cuvantul lui Dumnezeu 
este fratele Gabi Floruț.