După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 iunie 2014

Conferința "Fitness spiritual" cu Nelu Poenar la Biserica Vestea Bună Otopeni

Vezi și:

Nelu Poenar: "Opinia mea personală este că se face totuși prea puțin pentru familii" - interviu


Consultații medicale la Biserica ELIM Ploiești


Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Ziua a cincea, Oradea și Târgu Mureș

Biserica Speranța din Oradea a fost neîncăpătoare pentru duminică dimineață. Pastorul Nelul Moldovan ne-a primit cu dragoste și îi mulțumim pentru aceasta.
Atmosfera a fost dumnezeiască. S-a simțit prezența lui Dumnezeu în închinare. Cei prezenți au format un cor cum numai la Oradea se poate întâlni.

Cuvântul lui Dumnezeu ne-a învățat cum să facem din fiecare zi, o zi de veste bună. Mult timp dupa terminarea programului am continuat să mă rog pentru sufletele care au venit la înaintea lui Dumnezeu.
Ne-am reîntâlnit cu prietenii din Oradea la o părtășie după program. Oameni calzi, credincioși și atenți cu nevoile celor din jur. Dumnezeu sa îi răsplătească!
Am plecat urgent spre Târgu Mureș!

Ziua a cincea, Târgu Mureș

Am ajuns cu bine și ne-a întâmpinat pastorul Iacob Berghianu si Aron Petru. Așa de frumos s-au purtat cu noi! Dumnezeu să le răsplătescă.
Amfiteatrul a fost aproape plin, în jur de 2000 de persoane fiind prezente. O vreme splendidă a fost darul lui Dumnezeu pentru toți cei prezenți.
The Messangers au adus untedelemnul sfânt prin imnurile lor. Cuvântul lui Dumnezeu ne-a pus față în față cu cele mai importante alegeri din viață. La chemare au ieșit oameni la altar. Multe inimi au fost străpunse de prezența Lui.
Zeci de oameni au dorit să ne îmbrățișeze și să ne încurajeze la final. Ne-am simțit atât de mici în fața acestei dovezi de iubire. Frumos e să slujești pe Dumnezeu!
Apoi eu am plecat spre casă. Încă 350 de kilometrii la cei 250 străbătuți de dimineață. Dar distanțele sunt povară doar când direcția e greșită.
Urmează Sibiul! Doamne dă izbăndă!

† Comunicatul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova cu privire la Mișcarea "Centrul Transformării"

"Preaiubiţilor, pe când căutam cu tot dinadinsul să vă scriu despre mântuirea noastră de obşte, m-am văzut silit să vă scriu ca să vă îndemn să luptaţi pentru credinţa care a fost dată sfinţilor o dată pentru totdeauna. Căci s-au strecurat printre voi unii oameni, scrişi demult pentru osânda aceasta, oameni neevlavioşi, care schimbă în desfrânare harul Dumnezeului nostru şi tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpân şi Domn, Isus Hristos.” Iuda 1:3-4
Iubiți frați și surori,
Vă salutăm cu pacea Domnului nostru Isus Cristos și vă dorim să sporiți în cunoașterea lui Dumnezeu, în dragostea frățească și în propovăduirea Evangheliei.
Prin acest mesaj, venim să vă avertizăm cu privire la pericolul învățăturii eretice propovăduite de învățătorul fals Andrei Șapovalov, fondatorul mișcării numită Biserica "Centrul Transformării". Pe lângă faptul că predică într-o manieră necuviincioasă folosind limbaj vulgar, Andrei Șapovalov batjocorește continuu Biserica. Omul acesta face afirmații publice că cunoaște și vorbește lucruri care încă nu sunt cunoscute nimănui și deci, nici în Biblie nu sunt scrise. El pretinde că are o revelație aparte care îi este cunoscută doar lui și soției sale și pe care o situează deasupra Bibliei și critică cu vehemență întreaga Biserică a lui Cristos și pe slujitorii ei.  Adevărații slujitori ai lui Dumnezeu vorbesc cu mult respect, cu frică și cutremur despre Biserica lui Cristos și prin toată slujirea sunt chemați să lucreze la zidirea și nu la dărâmarea ei.
Dat fiind faptul  că A. Șapovalov critică cu  vehemență Biserica lui Cristos, sunt deja unii care au alunecat în erezia lui și se îndepărtează de trupul de Cristos și de orice lucrare a Evangheliei fiind dedați căutării unor simțăminte de extaz pe care ei le cred a fi spirituale și că îi apropie de Dumnezeu. 
Vă îndemnăm fierbinte să vă feriți de propovăduirea eretică adusă de omul acesta și de orice învățătură care este împotriva învățăturii sănătoase a Domnului Isus Cristos.
Apostolul Ioan ne avertizează cu privire la pericolul comunicării şi comuniunii cu ereticii și ne învață astfel:“Păziţi-vă bine să nu pierdeţi rodul muncii voastre, ci să primiţi o răsplată deplină. Oricine o ia înainte, şi nu rămâne în învăţătura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine rămâne în învăţătura aceasta are pe Tatăl şi pe Fiul. Dacă vine cineva la voi, şi nu vă aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: „Bun venit!” Căci cine-i zice: „Bun venit!”, se face părtaş faptelor lui rele.” 2 Ioan 1:8-11
Vă rugam să citiți această scrisoare la serviciile divine ale bisericii dumneavoastră și să aduceți la cunoștința tuturor credincioșilor aceste lucruri, la cunoștința tuturor sfinților.
“Zidiți-vă sufletește în credița noastră preasfântă, rugați-vă prin Duhul Sfânt și țineți-vă în dragostea lui Dumnezeu. Iar a Aceluia care poate să vă păzească de orice cădere și să vă facă să vă înfățișați fără prihană şi plini de bucurie înaintea slavei Sale, singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, să fie slavă, măreție, putere și stăpânire, mai înainte de toți vecii, și acum și în veci. Amin.” Iuda 1:24-25
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Ion Miron                   
Episcopul Uniunii BCEB din Moldova       

Români cu inimă pentru Mongolia

În urmă cu o lună și jumătate vă anunțam despre un grup de tineri care urma să plece în Mongolia. Ei bine, Dumnezeu a pregătit toate lucrurile necesare, iar cei șase tineri din România au pornit la drum.

În perioada 19 iunie – 13 august, cei șase: 
Leţu Dragomir Emil și Alina (Focşani), 
Ramona Apăvăloaie (Suceava),
Ana-Maria Bălăceanu (Bucureşti), 
Narcis Scîrlatache (Iași), 
Elisei Popa (Pașcani) 
vor ajuta echipa de misiune din Mongolia.

Împreună cu cei de acolo se vor implica în taberele sportive din această vară, predând lecţii biblice şi de limba engleză. După tabere vor fi implicaţi în diverse alte lucrări: vizite, predicare, mărturii personale, slujire prin cântare în biserici locale şi la grupurile de casă.
Apoi vor ajuta la clubul de limba engleză pe care fratele misionar Samuel Şoldan l-a înfiinţat în Ulaanbaatar. Limba engleză e puntea de legătură cu elevii şi studenţii – ei fiind foarte dornici să înveţe şi să aprofundeze, iar noi foarte dornici să le împărtăşim Evanghelia.

Ca sprijin pe genunchi și pe plan financiar, continuați să vă rugați pentru această echipă de misiune, Dumnezeu să le poarte de grijă, să îi întărească, pentru ca prin implicarea lor cât mai mulți mongoli să ajungă să-L cunoască și să-L iubească pe Dumnezeu.
Rugaţi-vă, de asemenea, pentru:
· mult har, înţelepciune şi dragoste de la Dumnezeu în vestirea Evangheliei;
· biruinţă asupra întunericului, eliberarea sufletelor şi mântuirea lor;
· protecţie spirituală şi fizică pe tot parcursul călătoriei (inclusiv asupra copiilor de‑acasă ai familiei Leţu);
· acoperirea tuturor cheltuielilor (o parte din nevoile taberei au rămas neacoperite);

Pentru orice alte detalii sau informaţii suplimentare, contactaţi-ne la secretariatkairos@gmail.com.

† BCER–UBCE: Sesizare către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării


Botez la Biserica Casa Tatălui Londra

Biserica Casa Tatălui Londra va invita la un eveniment foarte important: BOTEZ IN APA.

Duminica seara in data de 29.06.2014, incepand cu orele 18.00.

Adresa: BURNT OAK 94 POSTCODE HA8 0BE 

Sunteti asteptati in numar cat mai mare sa fim parte la bucuria celor ca fac legamantul cu Dumnezeu. Fiti binecuvantati!

Botez la BBSO



Program special
 de evanghelizare 
și botez 
Duminica,  29 Iunie 2014, 
ora 18:00


Lector univ. dr. Emanuel Conţac: „Am decis să retrag postările despre «crislam»”

Fiindcă unii cititori au rămas cu impresia că scopul postărilor mele a fost autopromovarea mea ca cercetător și cadru didactic, am decis să retrag postările despre „crislam”.
Rămân convins că dezbaterea în jurul „crislamului” este una artificială, deloc ziditoare pentru cititori, ba chiar smintitoare pentru cei implicați, de o parte și de alta a baricadelor încropite la repezeală de oameni bine intenționați, dar prea puțin dispuși să se asculte în mod empatic.
Mi-aș dori ca și criticii mei cei mai înverșunați (care nu sunt mulți, dar nici puțini) să reflecteze cu detașare asupra felului în care au scris despre mine și să retragă ce este de retras.
După baia de „realitate” din ultimele câteva săptămâni, să nu mi-o luați în nume de rău că mă retrag și mai mult în „turnul de fildeș”.
Vezi și alte materiale cu același subiect:

Continental Kids la Biserica Betania Timișoara


Duminică, 29 iunie 2014,de la ora 18:00, la Biserica Creștină Baptistă Betania din Timișoara va avea loc o seară specială de laudă și închinare cu grupul Continental Kids.


Programul va putea fi urmărit și online, la adresa:http://www.betania-tm.eu/

✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Înălţimile Golan"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!
Dacă nu vizualizaţi in Facebook, click AICI!

Botez la Biserica Penticostală Betania Krems, Austria


Fanfara Soli Deo Gloria la București

Duminica, 29 iunie 2014, ora 18.00,
 Fanfara Soli Deo Gloria
va concerta la Biserica Baptistã “Golgota”,
Soseaua Nicolae Titulescu Nr. 56A
Bucuresti

Evanghelizare la Biserica Penticostală Alparea, jud. Bihor



Duminica, 29 iunie 2014, 
de la ora 18:00, 
Biserica Penticostala 
din localitatea Alparea, jud. Bihor, 
va avea loc un serviciu de evanghelizare.

Botez la Centrul Creștin Rîul Vieții Orșova

Centrul Creștin Rîul Vieții Orșova-Romania

✡ Poza și gândul zilei

A Lui este marea, El a făcut-o, şi mâinile Lui au întocmit uscatul: veniţi să ne închinăm şi să ne smerim, să ne plecăm genunchiul înaintea Domnului, Făcătorului nostru! (Psalmii 95:4-5)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!