După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 iunie 2014

Pastorul Cristian Ionescu despre Rectorul Corneliu Constantineanu


"Profesorul Constantineanu – trebuie să recunosc – este un om foarte pedant care știe să explice lucrurile incomode și să creeze circumstanțe care în mod convenient să-i slujească mai târziu ca dezmințiri…

Necazul dânsului este că – de aceea nici nu i-aș fi publicat dezmințirea decât condiționat, deoarece nu-l cred – pe mine îi va fi foarte greu (adică, imposibil) să mă convingă. Când am descris (foarte exact) conversația noastră și a comentat că nu a fost (chiar) așa, m-am lămurit!…

Și frații din conducerea CP s-au lămurit și se vor mai lămuri, dar ei sunt într-o poziție ingrată: dacă iau măsuri prea repede, se pripesc, oamenii nu înțeleg, nu s-au respectat nu știu ce proceduri etc.

Dacă sunt răbdători, își iau timp, analizează pe îndelete, atunci sar ceilalți cu acuzații că sunt letargici, indiferenți ș.a.m.d.
Cred că vor face ce trebuie, vor face bine și la vremea potrivită.

Eu doar am tras un semnal de alarmă, dar nu am atribuții în acest sens și nu este de competența mea să spun ce au de făcut."

† Apel pentru ajutorarea Bisericii Penticostale Betel Oravița



Club biblic de vacanță la Ploiești

Nicolae Geantă și Grupul Rouă pentru Suflet la Biserica Creștină după Evanghelie Izbânda București


Pastorul Mihai Moraru și Grupul Speranța la Biserica Peniel Londra


 In acest weekend vom avea 3 programe la care impreuna cu noi va fi Formatia Speranta si Pastorul Mihai Moraru din Spania. 
Respectiv: 
- Sambata - Seara Tinerilor 7:30 pm
- Duminica dimineata - Rugaciune si Studiu 8 am
- Duminica seara - Evanghelizare - 5:30 pm

Va asteptam cu drag!

Meriam Ibrahim a fost arestată din nou

Femeia sudaneză căreia i-a fost anulată condamnarea la moarte a fost reținută marți, 24 iunie 2014, împreună cu familia ei, la aeroportul din Khartoum, informează BBC. Aproximativ 40 de agenți de securitate au arestat-o în aeroport pe Meriam Ibrahim - împreună cu soțul ei, Daniel Wani, și cei doi copii. Familia a fost dusă la sediul uneia dintre agențiile de securitate din Sudan, au afirmat sursele.

   Un oficial sudanez a declarat pentru BBC că vor fi eliberați în curând. Arestarea vine tocmai după ce Curtea de Apel a ordonat eliberarea ei din închisoare și achitarea de acuzațiile de adulter și de renunțare la islam, anulându-se astfel condamnarea ei la moarte, iar motivul pentru care a fost arestată acum împreună cu familia, după declarațiile autorităților, sunt „probleme de securitate națională".

   Abdullahi Alzareg, de la Ministerul de Externe, a spus în cadrul unui programul BBC că Meriam Ibrahim a fost arestată pentru că nu avea documentele de călătorie corecte. După spusele acestuia, deși ea este sudaneză, Meriam Ibrahim a folosit documente emise de urgență din Sudanul de Sud, cu o viză pentru SUA. Soțul ei este creștin, are cetățenie americană, dar țara lui de origine este Sudanul de Sud.

   Managerul regional ICC pentru Africa, Cameron Thomas, a declarat: „Suntem profund îngrijorați de arestarea lui Meriam, Daniel, Martin și Maya, în această dimineață de personalul militar.” Conform spuselor sale, este absolut absurd ca o mamă educată, împreună cu soțul și cei doi copiii ai lor să reprezinte o preocupare de securitate națională și este de neconceput ca o instanță inferioară să anuleze hotărârea deja dată de anulare a condamnării la moarte și de recunoaștere legală a căsătoriei dintre cei doi. Astfel a fost încălcată și Declarația Universală a Drepturilor Omului.

    „În arestarea lui Meriam și a familiei ei în această dimineață, regimul al-Bashir a confirmat încă o dată angajamentul față de încălcare, nu de protecție, a drepturilor omului și a libertății religioase, și comunitatea internațională trebuie să răspundă imediat”, a mai declarat Cameron Thomas.

    Vă reamintim că Meriam Ibrahim a fost arestată în februarie, și a născut o fetiță în închisoare. Înainte ca Miriam Ibrahim să fie arestată din nou, țările occidentale salutaseră decizia de a anula pedeapsa cu moartea. Meriam Ibrahim are nevoie de rugăciune, în continuare, pentru a depăși acest nou obstacol și pentru a-și întări credința în Dumnezeu.

Surse:  www.charismanews.com
            www.bbc.com    via: 
Agenția Kairos 

Natanael Costea la Londra

Pastorul Natanael Costea (Australia), împreună cu interpreți din Grupul Speranța, vor sluji în Londra. 
Sunteți așteptați să vă bucurați în cadrul programelor speciale pentru tineri, dar și de evanghelizare, după desfășurătorul de mai jos.
Miercuri 25.06.2014 / Biserica Izvorul Vieții / 19:30 / Evanghelizare
Sambata 28.06.2014 / Biserica Peniel / 16.30 / Tineret
Duminica 29.06.2014 / Biserica Peniel / 17.30 / Evanghelizare
Sursa: AICI

• Vitamina Zilei: Vladimir Pustan - Când lacrima devine aliment


„Îi hrăneşti cu o pâine de lacrămi, şi-i adapi cu lacrămi din plin.” Psalmul 80:5
E rău când lacrima devine aliment. Viaţa cu Dumnezeu nu e scutire de lacrimă, însă acestea ar trebui să fie doar de bucurie. Când plângem trişti e atunci când plângem cu cei ce plâng. E rea pâinea mâncată cu lacrimi, dar e mai rău când nici pâine nu mai este, ci doar lacrimă. Dumnezeu le contabilizează doar pe acelea ce nu-s provocate din vina noastră.

Vladimir Pustan

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Ziua a patra, Sântana

Sorin si Ana s-au casatorit! Am ajuns la Bucuresti in zorii zilei si Sorin m-a intampinat, m-a strans in brate si mi-a spus: ,,ati venit!” Intotdeauna dragostea alearga sa imbratiseze si intotdeauna dragostea gaseste cuvintele potrivite.

La nunta a venit Vasile Oprea si Marian Mocanu cu vioara lui superba si Alex Tascu si un grup mare de copii si tineri de la Viata si Lumina. Cu greu mi-am stapanit emotiile. Dumnezeu si-a onorat cuvantul care spune ca El este Tatal orfanului si a fost prezent la nunta.

Dupa nunta am alergat din Bucuresti la Santana contra cronometru. Am ajuns exact cand pastorul Nelu Popelea facea rugaciunea de binecuvantare in vederea rostirii Cuvantului lui Dumnezeu. Un Dumnezeu care ne-a invatat in aceea seara ca exista o sete rea si o sete buna, ca Dumnezeu vrea nu numai sa astampere setea sufletului nostru dar vrea sa ne faca un izvor binecuvantat pentru semenii nostrii.

La chemarea facuta au iesit multi oameni care s-au rugat, au plans si au cerut ajutorul Domnului. In acea seara au fost prezente autoritatile care ne-au insotit la masa si au fost profund miscate de Duhul lui Dumnezeu.

In timpul predicii clopotele au rasunat in mod ostentativ. Dar nici macar ele nu au putut opri Duhul lui Dumnezeu sa lucreze in inimile ascultatorilor…! Slava Lui!

Desi eram frant de oboseala am plecat spre Oradea. Am ajuns tarziu dar multumim ca Dumnezeu ne-a purtat de grija.

Inainte sa mergem cu totii la odihna am simtit cum Dumnezeu ne mangaie sufletul si ca ne este binevoitor! Ce bine este sa trudesti in ogorul lui Dumnezeu!
Ne asteapta o noua zi la Oradea si Targu Mures!
Doamne da izbanda!

Scrisoare misionară: Mirela Nechita, Africa de Sud

Vești din Laudium 
  Am avut o mare bucurie să pot fi împreună cu colegii mei, în Laudium, pentru două săptămâni. Zilnic chemarea la rugăciune de la moscheea din apropiere ne anunța că o nouă zi a început, aducând cu ea noi oportunități. Împărțiți în echipe de doi sau trei, am bătut la ușa multor familii, având ocazia să îi cunoaștem, dar mai ales să vestim evanghelia. Am fost plăcut impresionați de căldura cu care am fost primiți, de deschiderea lor. Rugați-vă ca sămânța care a fost sădită să aducă roade. 
Am avut, de asemenea, o zi specială pentru copii, părinți, dar și cei săraci, zi în care am unit credința cu fapta. Rugați-vă ca cei care au fost prezenți să fie interesați să cunoască mai bine pe Isus Hristos.
Mulțumesc tuturor celor care au ales să fie parteneri cu mine în această lucrare, mulțumesc pentru dedicare, mulțumesc pentru continuitate, mulțumesc pentru suport. Domnul să ne binecuvânteze!
Mirela Nechita, Africa de Sud
Motive de rugăciune:
- să mulțumim Domnului pentru că Îl cunoaștem
- să mulțumim pentru protecția Sa
- să ne rugăm pentru mântuirea celor care au auzit Evanghelia în Laudium
- să cerem Domnului  viziune
- să ne rugăm pentru resursele necesare

Pentru donații:

lFundaţia OM Romania-RON                                                     
Raifeisen Bank, Sucursala Ghimbav
RO36 RZBR 0000 0600 0198 0582
cu specificaţia “Donaţie pentru Nechita Mirela”

UniCredit Tiriac Bank-EURO
RO84 BACX 0000 0009 7173 2000
Sucursala Lizeanu, Bucureşti
mirela.nechita@om.org
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

✡ Comemorarea Pogromului de la Iași la Biserica Sfânta Treime București


Botez la Biserica Evanghelică HARUL Zalău - 22 iunie 2014

Seri de evanghelizare la Biserica Penticostală Incești, jud. Bihor


In perioada 27-29 iunie, la Biserica Penticostala din localitatea INCESTI, jud. Bihor, vor avea loc seri de evanghelizare. Vor sluji:

- vineri, 27 iunie - fratele Gabi Zagrean si sora Ema Repede
- sambata, 28 iunie - fratele Iosif Berce si formatia de la Toflea
- duminica, 29 iunie - fratele Danut Astilean si fratele Cristian Vaduva.

Vineri si sambata programele vor incepe de la ora 19:30, iar duminica la ora 18:30

✡ Poza și gândul zilei

Tu mântuieşti pe poporul care se smereşte, şi cu privirea Ta cobori pe cei mândri. Da, Tu eşti lumina mea, Doamne! Domnul luminează întunericul meu. (2Samuel 22:28-29)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!