După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 iunie 2014

Seri de evanghelizare la Cortul de la Expo Transilvania Cluj-Napoca


Ajutor umanitar pentru sinistraţii din Bulgaria

Centrul Crestin Emanuel Bucuresti din Str. Cuza Voda 116, Sector 4, colecteaza ajutoare pentru sinistratii inundatiilor catastrofale din Bulgaria din perioada 15 - 20 iunie 2014. Oricine poate aduce si dona pana la 30 iunie paturi, detegenti, articole de imbracaminte pentru  copii sau adulti, alimente conservate sau alte articole de uz personal. 
Grupul Not An Idol care va concerta la Centrul Crestin Emanuel vineri, 27 iunie, la ora 18.00, sustine aceasta actiune si incurajeaza pe toti cei care participa sa fie pregatiti pentru o contrubutie speciala pentru aceasta actiune umanitar crestina. 
Transportul bunurilor colectate se va efectua in data de 1 iulie 2014 sinistratilor din zona Varna. 
Un raport de misiune va fi prezentat Duminica 6 iulie intre orele 10.00 - 12.00. Multumim in Numele Domnului!
Pastor Nelu Bochian 

Realitatea.Net: Biserica Ortodoxă Română vrea să interzică nunţile sâmbăta


Patriarhia Ortodoxă Română ar dori că să impună credicioşilor o oranduială religioasă din vechime: cununiile religioase să fie oficiate pentru creştinii ortodocşi numai în zilele de duminică, scrie Vremea Nouă.

Patriarhia Ortodoxă Română vrea să revină la vechile orânduiri bisericeşti, care interzic anumite slujbe cu o zi înaintea Praznicelor Impărătesti. În vechime, căsătoria se săvârşea după Liturghia de duminică (conform Vechiului şi Noului Testament, Sfânta Litrughie este Praznic Impărătesc).

La cununia religioasă, participa în trecut întreagă comunitate. Astăzi, cununiile sunt săvarsite de regulă sâmbăta. Practică din prezent este necanonică, pentru că petrecerile ţin pană duminică dimineată, lucru care nu mai face posibilă participarea credincioşilor la Sfânta Liturghie de duminică.

Indicat este că ele să fie săvarsite duminică. În legătură cu această hoţărare a Patriarhiei Ortodoxe Române, preotul Vasile Lăiu, paroh al Bisericii “Sf. Ilie” din Bârlad şi protopop de Bârlad, a precizat pentru Vremea Nouă: “Este o oranduială canonică a bisericii prin care se prevede că slujbele religioase de cununie să se facă numai după oficierea Sfintei Liturghii. Biserica trebuie să-şi între în drepturi. Aşa cum o lege trebuie respectată în stat, aşa trebuie respectată şi legea bisericească, care nu este de un an – doi, ci este de 2000 de ani. Taină cununiei, aşa cum o cere Biserica, trebuie făcută din credintă. Dacă unii o fac pentru fală şi dar, asta este treaba lor. Această obisnuintă de a se face taină cununiei sâmbăta este o oranduială oarecum impusă de vremurile comuniste, care s-a perpetuat şi în zilele noastre.”

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

The Messengers & Florin Ianovici la Ploiești


Botez la Biserica Baptistă Providența Tulca, jud. Bihor

Biserica Crestina Baptista "Providenta" Tulca

Beniamin Fărăgău - Ca şi copii, cum facem faţă falimentelor părinţilor noştri? (22 Iunie 2014)


Conferinţă pentru familii cu Romeo Popan la Biserica Philadelphia Wels, Austria

Biserica Philadelphia Wels

Știri creștine - Mapamond creștin / 21 iunie 2014

 Din sumarul ediției:
  • Universitatea Pyongyang: un pod între Coreea de Nord și Coreea de Sud
  • Familia unui refugiat „a înviat dintre morți”
  • Un documentar despre exploatarea sexuală a copiilor rulează în Brazilia în timpul Cupei Mondiale de Fotbal
  • Evreii au sărbătorit ziua Ierusalimului
  • God's not dead (Dumnezeu nu e mort) – un nou film creștin pe marile ecrane
  • Not an Idol : Valuri de lumină din Chișinău spre România

Continental Kids la Biserica Tabor Oradea


Club biblic de vacanță la Lugoj


Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Ziua a treia, Făget

Soarele ne-a dat binete de dimineata. Cu inima bucuroasa am plecat spre Faget. Costel, soferul nostru si fratele nostru a condus impecabil. Dumnezeu sa il rasplateasca.
Am ajuns la Faget unde ploaia ameninta sa impedice programul. Pastorul Nelu Paveloni ne-a spus: ,,va fi bine”. Pe la 16.00 ploaia se revarsa in rafale. Dar la 19.00 cand am inceput cerul era senin si peste 1000 de oameni prezenti.
Pastorul bisericii baptiste, Ilie Bledea s-a rugat. The Messengers au adus prezenta lui Dumnezeu in suflet iar mesajul biblic a atins inimile oamenilor.
Fagetul este un loc cu oameni credinciosi care iubesc pe Dumnezeu. Ni s-a cerut sa revenim. Daca Dumnezeu ne va ajuta…!
Dupa program am plecat imediat spre Bucuresti. Unul dintre primele roade duhovnicesti din orfelinat, Sorin urma sa se casatoreasca. Mi-a spus inainte sa plec in turneu:,, sa veniti ca dvs imi sunteti tata!” Mi-am amintit atunci de titlul turneului: ,,Esti lumina ochilor Lui!” Dupa casatorie urmeaza sa ma intorc rapid de la Bucuresti la Arad.
Ne asteapta Santana! Ajuta-ne Doamne!

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

 India: motiv urgent de rugăciune
  Un raport primit de la Daniel Ekka (Raju Oraon)
 

  Totul a început cu o săptămână în urmă, în Kali Pur (Ramshi, Maynaguri). Frații și surorile se adunaseră pentru rugăciune în casa unui frate numit Gopal Halai. Sătenii s‑au adunat în jurul casei pentru a protesta împotriva prezenței creștinilor în sat și împortriva acceptării Domnului Isus de către familia gazdei adunării. Au scuipat peste credincioși și i-au amenințat cu distrugerea casei.

  Sătenii aparțin tribului Uria. Una dintre rudele lor, care locuiește într-un alt sat, a acceptat Evanghelia și le-a predicat și lor. O familie se întorsese la Dumnezeu. Alte familii se deschideau pentru Evanghelie. De accea a venit atacul celui rău.

  Astăzi (21 Iunie 2014) cel rău a atacat din nou. De data aceasta a fost în public. Sora Sukri Halai are o slujbă de dansatoare (dans popular) la resortul turistic din satul lor. În timp ce grupul de femei dansa, un grup de bețivi a atacat-o pe soră. Au călcat-o în picioare, rupându-i hainele și lovid-o în cap. Din capul ei a început să curgă sânge. I-au spus că ea nu are nevoie de acum de slujbă pentru că a devenit creștină. Soțul ei era și el de față. L-au bătut și pe el chiar în fața turiștilor. Le-au spus tuturor că nu le e frică de poliție (asta pentru că guvernul e de partea lor).

  Le-a pus în vedere că dacă nu se lasă de Hristos o să le strice casa în trei zile. Dar familia aceasta se ține tare în Domnul Isus. Ei ar vrea sa fie botezați cât de curând.

  Rugați-vă pentru protecția lui Sukri Halai si soțul ei.

Daniel Olteanu
All my hope is in Jesus Christ!

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

• Vitamina Zilei: Vladimir Pustan - Furnici cu ifose de uriaşi


„Cel ce şade în ceruri râde, Domnul Îşi bate joc de ei.” (Psalmul 2:4)
E un verset greu. Cum adică să râdă Dumnezeu? Eu cred că e vorba de râsul încărcat cu ironie, când Dumnezeu vede din ceruri furnici cu ifose de uriaşi, ce au pretenţia de nemurire pe pământul acesta. Mai râde Dumnezeu câteodată cu lacrimi, adică râsu-plânsu.

Vladimir Pustan

✡ Poza și gândul zilei

Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem, chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor. Chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării şi s-ar ridica până acolo de să se cutremure munţii. (Psalmii 46:1-3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Florin Ianovici - O zi de veste bună (22 Iunie 2014)