După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 iunie 2014

Vladimir Pustan - Lucruri care fac o biserică mare (22 Iunie 2014)

Uniunea Baptistă din Ucraina are o nouă conducere

În zilele de 12-13 iunie 2014, în biserica ”Casa Evangheliei” Kiev, a avut loc cel de-al XXVII-lea Congres al Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste. La forum au participat circa 450 delegați din toate regiunile Ucrainei.
Ex-episcopul Uniunii BCEB din Ucraina, Veaceslav Nesteruc, care a condus Uniunea în ultimii 10 ani a prezentat raportul privind lucrarea frățietății, iar în cea de-a doua parte delegații au trecut la alegerea noii conduceri.
În rezultatul votului unanim în fruntea Uniunii Baptiste din Ucraina a fost ales Valeriu Antociuc, care până atunci a slujit în calitate de prim-vicepreședinte al Uniunii. Igor Bandura din Odesa, care în ultimii 5 ani a coordonat Departamentul Internațional a fost ales prim–vicepreședinte.
 Delegații congresului de asemenea, au aprobat adjuncții Uniunii, care vor răspunde de slujirea la nivel de regiuni: Veaceslav Nesteruc, Nicolai Romaniuc, Vasile Oliinic Șemcișin și Sergei Moroz.
În cadrul Congresului delegații au adoptat Rezoluția "Duceți-vă și vestiți Evanghelia".
Uniunea Bisericilor creștine evanghelice Baptiste din Ucraina la etapa actuală este una dintre cele mai mari comunități din Europa. Din componența acesteia fac parte 25 de comunități regionale ale bisericilor CEB, conduse de pastorii responsabili. Numărul total al bisericilor și grupurilor este mai mare de 2500, iar numărul credincioșilor depășește 120 mii de persoane.
În componența Uniunii BCEB din Ucraina intră și 6 comunități ale bisericilor baptiste formate din diaspora uncraineană din SUA, Canada, Australia, Argentina, Paraguai și Portugalia.
Traducere de Iuliana David

Ucraina: Biserica ”Cuvântul Vieții” din orașul Torez, amenințată de oameni înarmați

Pentru a 6-a oară în regiunea Donețc din Ucraina locașurile unor biserici sunt invadate în mod ilegal de oameni înarmați.
Biserica ”Cuvântul Vieții” din orașul Torez pe 19 iunie a avut parte de așa o amenințare. Necunoscuți înarmați au dat buzna în clădirea bisericii și au cerut creștinilor să strângă mobilierul și să plece. Atacatorii repetau continuu că astfel de adunări nu sunt biserici, ci secte, pe care le vor nimici.
Enoriașii au fost amenințați cu moartea dacă vor spune despre acest incident și vor agita societatea.
Creștinii bisericii au îndemnat frații și surorile în Domnul, chiar din diferite confesiuni, să se roage pentru această situație
Oamenii sunt îngrijorați, pentru că războaiele și tulburările pe motive religioase dintotdeauna au fost cele mai sângeroase. Rugăciunea lor înălțată spre Dumnezeu cere înțelepciune și putere, pentru a trece peste aceste conflicte, dar și distrugerea planurilor celor nelegiuiți.
Se vehiculează că în regiune, în mod artificial, pe lângă conflictul politic, se ațâță și un conflict religios. 
Partener media

✡ Poza și gândul zilei

Binecuvântat să fie Domnul, căci ascultă glasul rugăciunilor mele. Domnul este tăria mea şi scutul meu; în El mi se încrede inima, şi sunt ajutat. De aceea îmi este plină de veselie inima şi-L laud prin cântările mele. (Psalmii 28:6-7)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Cristian Barbosu în Arizona

Seara trecută, Cristian Barbosu împreună cu soția și cele trei fete au sosit într-o scurtă vacanță în Arizona.
Așa după cum îl cunoaștem, ca un neobosit slujitor al Domnului, va îmbina relaxarea unei binemeritate vacanțe cu slujirea de la “altar”, astfel că în acest weekend va predica în două dintre bisericile vorbitoare (și) de limba română. Apoi, va vizita împreună cu familia frumusețile din statul Marelui Canion și nu numai, dintre care nu poate fi omis cu niciun chip “Grand Canyon”.
Pentru cei interesați, programul vizitei lui Cristi Barbosu de duminică este următorul:
  • În cursul dimineții – Vizita la Biserica Agape (Agape Christian Church) păstorită de Petru Lascău, unde va avea loc – de la orele 10 la 12 – un botez nou-testamental, urmând ca 8 tineri să depună mărturia publică a încheierii legământului personal cu Domnul, iar Cristi va avea un mesaj în acest sens.
Adresa:
Agape Christian Church
7726 N. 59th Avenue
Glendale, AZ 85301

  • La al doilea program al zilei – Vizita la Biserica New Life, condusă de un consiliu al prezbiterilor, dintre care îi amintim pe Mihai Sârbu, Mircea Filip și Victor Braica. Slujba va începe de la orele 6:00pm, iar Cristi Barbosu va avea un mesaj de învățătură și încurajare.
Adresa:
New Life Romanian Church
4902 W Tierra Buena Ln,
Phoenix, AZ 85306.

Grupul Speranța la Biserica Penticostală Betania Dublin, Irlanda



Grupul Speranța la Biserica Penticostală Betel Dublin, Irlanda


Vlad Crîznic la Biserica Baptistă Biruința Londra


Ziua mamei la Biserica “Harul” Lugoj

Duminica, 22 iunie, incepand cu ora 18, Biserica Crestina Baptista “Harul” din Lugoj, organizeaza o sarbatoare speciala la adresa lui Dumnezeu, pentru toate mamele. Corul de copii, condus de fratele Claudiu Murariu, va canta spre slava lui Dumnezeu. 

La acest eveniment va participa si un grup de 50 de baptisti romani din Serbia, condus de catre fratele pastor Ghita Barbu.
Deasemenea vor fi prezenti aproape 30 de americani din Highland Colony Baptist Church Ridgeland, Mississippi si Calvary Baptist Church New Orleans. Evanghelia va fi predicata de pastorii americani Jay Richardson si Gearl Spicer. 

Biserica din Lugoj este pastorita de fratii: David Nicola, Ionel Tutac si Ionel Tutac. Programul poate fi urmarit live pe www.harul.ro

Botez la Biserica Penticostală Elim Hunedoara


În cadrul slujbei de duminică dimineață, în data de 22 iunie, în Biserica Penticostală Elim din Hunedoara va avea loc oficierea unui botez nou testamental. 

Cu ocazia acestui eveniment, invitații noștri din Cluj Napoca vor sluji prin predicarea Cuvântului lui Dumnezeu - fratele Florin Dumitrache - și prin cântări pentru slava Domnului - Grupul Evanghelic.
Sunteți așteptați cu tot dragul!

Biserica Elim Hunedoara

Botez la Biserica Râul Trezirii Arad


Duminica 22 iunie de la orele 18,00, Biserica Raul Trezirii Arad va invita la un program special de botez in apa. Invitati speciali: Pastorul Ioan Caba din oradea si Echipa de inchinare de la Biserica Crestina Aletheia din timisoara.
Va asteptam cu drag !

Botez la Centrul Creştin "Domnul este aici" Mortsel, Belgia


Marcu 16:16 NTR 
"Cel care va crede și va fi botezat, va fi mântuit...."
Vă invităm să participaţi la o zi de sărbătoare. În data de 22.06.2014 de la ora:18.30, vom avea un Botez Nou-Testamental. Vă aşteptăm cu mult drag sa ne bucurăm împreună de acest eveniment şi mai ales în prezenţa Duhului Sfânt.

Centrul Crestin Domnul este aici