După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 iunie 2014

Botez la Biserica Penticostală Chișirid, jud. Bihor

Duminica, 22 iunie 2014, 
de la ora 09:00, 
la Biserica Penticostala din localitatea CHISIRID, jud. Bihor, va avea loc un botez nou-testamental. 
Vor sluji frati pastori de la Biserica Penticostala MARANATA Oradea.

Aniversare 110 ani la Biserica Baptistă Homorog, jud. Bihor

Duminica, 22 iunie 2014, de la ora 09:30, la Biserica Crestina Baptista din localitatea HOMOROG, jud. Bihor, va avea loc aniversarea a 110 ani de marturie crestina cat si un serviciu special de ordinare a fratelui Danut Cicortas ca si prezbiter la bisericii.

Concert Not An Idol la Biserica Emanuel București


Conferință de muzică creștină la Făget

Clic pe imagina pentru mărire!

Prima conferinţă de misiune “Hope for Africa“

La prima conferinta a Misiunii Hope for Africa, organizata in colaborare cu APME in Austria, la biserica Speranta din Linz pastorita de Doru Mircea, am avut parte de momente minunate in care ne-am impartasit unii altora experiente frumoase si ziditoare din campul de misiune.
Cele trei zile ni s-au intiparit in inima, pentru ca au oferit fiecarui participant un timp special in prezenta Domnului, in care ne-am simtit foarte incurajati sa continuam proiectele din Africa.
De asemenea, am avut prilejul de a ne cunoaste mai bine unii cu altii, avand in vedere ca la aceasta intalnire au participat invitati din America, Europa si Romania.
Tema conferintei, “ Rolul Duhului Sfant in Misiune “ a avut o incarcatura spirituala deosebita, pentru ca toti cei prezenti am simțit calauzirea puternica a Duhului Sfant pe toata perioada conferintei.
Seminariile, foarte frumos prezentate de pastorii ce au fost invitati, si-au implinit scopul, acestea fiind metoda prin care ne-am aprofundat in ceea ce inseamna misiune, dar mai ales, am fost provocati sa ne implicam mai mult in implinirea poruncii Mantuitorului de a duce Evanghelia la toate neamurile, pana la capatul pamantului.
Vorbitorii consacrati, pastorii Simi Timbuc, Lazar Gog si Mircea Detesan, oameni plini de pasiune pentru Domnul, ne-au prezentat subiecte valoroase precum “Misiunea in Vechiul Testament”, “Misiunea in biserica primara” si “Misiunea in contextul contemporan – azi “, subiecte care ne-au indemnat sa dorim sa lucram mai mult la largirea Imparatiei lui Dumnezeu, si sa fim „implinitori ai Cuvantului, nu numai ascultatori”.(Iacov 1:22)
La final, datorita faptului ca intalnirile din cadrul conferintei au avut un raspuns pozitiv, ne-am vazut calauziti sa continuam lucrarea din Africa si sa construim inca 12 casute pentru familiile de pigmei din tribul Batwa, iar in luna august, o echipa de frati vor merge in Uganda pentru construirea acestora.
Nu uitam sa continuam sa ne rugam pentru echipa care lucreaza la Radio Hope, ca Domnul sa ii foloseasca cu putere si pe mai departe pentru propovaduirea Evangheliei pe undele radio in Africa, iar mesajul mantuirii, insotit de semne si minuni sa ajunga in casele si colibele oamenilor, transformandu-le viata si gandirea.
Va multumim tuturor celor ce ati participat impreuna cu noi la organizarea si bunul mers al conferintei, sprijinindu-ne in rugaciune si financiar, si dorim ca Domnul sa rasplateasca orice efort pe care l-ati depus pentru lucrarea Lui !
Daca, citind aceste randuri va simtiti indemnati sa va implicati in misiune, puteti sa ne contactati si impreuna vom forma o echipa puternica ce va lupta pentru mantuirea oamenilor.

Nick Park la Biserica Penticostală Betania Dublin, Irlanda


Fanfara Soli Deo Gloria – Turneu European 2014


✡ Poza și gândul zilei

Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul. (Psalmii 121:1-2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Beniamin Fărăgău - Harul lărgirii Împărăţiei lui Dumnezeu prin copiii noştri (15 Iunie 2014)


Vezi şi ultimele

Noutăţi Beniamin Fărăgău