După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 iunie 2014

Evanghelizare și botez la Roznov, jud. Neamț

Cu ajutorul Domnului in zilele de 13 si 14 iunie 2014, in localitatea Roznov, judetul Neamt va avea loc o evanghelizare in cortul pus la dispozitie de catre Asociatia Alege Viata, iar botezul se va efectua in raul Bistrita de catre slujitorii din Biserica Penticostala. Ne rugam pentru vreme frumoasa si har din partea Domnului!
Daniel Purece

Conferinţă de tineret cu Florin Ianovici la Biserica Penticostală “Micălaca” Arad

Vineri, 13 iunie 2014, de la ora 19.00,  
va avea loc o conferinţă de tineret judeteana 
la Biserica Penticostala “Micălaca” Arad.
Invitat: Florin Ianovici
Sursa: AICI

† Informare BCER-UBCE privind ajutorarea Bisericii Agape Galați

Către
           Toți colaboratorii BCER-UBCE


Dupa cum ati fost informati in data de 3 iunie la Biserica Crestina dupa Evanghelie Agape a avut loc un incident neplacut. Mansarda cladirii si acoperisul au fost deteriorate de un incendiu. 

Pentru refacerea acestor parti de cladire fratii din Galati au nevoie de ajutor financiar, posibilitatile lor fiind mult mai mici decat costurile necesare. In mansarda cladirii erau amenajate salile pentru scoala duminicala. Fratii au hotarat sa se apuce de refacerea partii de cladire afectată de incendiu, mansarda si acoperisul cu o suprafata de aproximativ 700 mp.

 Comitetul Executiv a luat in discutie astazi, 12 iunie 2014, problema de la Galati si a hotarat ca pe langa suma de bani pe care fratii o au disponibila, sa imprumute o suma de 10.000 lei, urmand ca ea sa fie recuperata din ajutorul bisericilor si a persoanelor care vor simti cu aceasta nevoie. Pentru colectarea banilor vom folosi procedura aprobata de Consliul National si anume, banii vor fi transmisi in contul Uniunii cu specificatia ca sunt pentru Biserica din Galati.

Uniunea va tine legatura cu Biserica din Galati, va transmite in contul Bisericii sumele primite pentru refacera cladirii si va da informatii celor care au contribuit.

Rugam toate Bisericile care au colectat deja bani sa-i transmita, iar pe cei care inca nu au facut-o sa participe la susținerea acestei nevoi.

Reamintim contul Uniunii: RO45 RNCB 0073 0499 7865 0001
                                         Banca BCR sector 2.

Vă salutăm pe toți cu versetul din 1 Tesaloniceni 5:11 „De aceea mângâiați-vă și întariti-vă unii pe alții, cum și faceti în adevăr”.

              Comitetul Executiv

† BCER-UBCE își exprimă îngrijorarea faţa de Protocolul încheiat între Ministerul Educaţiei Naţionale, Biserica Ortodoxa Română și Secretariatul de Stat pentru Culte

Documentele prin care Biserica Crestina dupa Evanghelie-Uniunea Bisericilor Crestine dupa Evanghelie își exprimă punctul de vedere privind Protocolul încheiat între Ministerul Educatiei Nationale, Biserica Ortodoxa Română și Secretariatul de Stat pentru Culte, precum și situația din Județul Gorj privind solicitarea inspectorului de Religie.

Evanghelizare cu Marius Sabău la Biserica Elim Ploieşti


Conferința “Inviorarea inimii pastorului” la Lugoj



Seară de Adorare la Biserica Anglicană București


Vineri, 13 iunie 2014, ora 19.00, vă invităm la o nouă Seară de Adorare la Biserica Anglicană (str. Pictor Artur Verona, nr. 2A – repere: Parcul Grădina Icoanei, Cinema Patria, Piața Romană).
 
Vinerea aceasta va fi un context deosebit: în jurul Bisericii Anglicane se va desfășura festivalul anual Street Delivery, ceea ce va presupune un flux foarte mare de persoane care vor vizita diferitele standuri expuse pe stradă.
 
Și de data aceasta, ca de obicei, dorim să avem o seară de închinare deschisă, în mod public, și să sărbătorim împreună cu toți cei care, trecând prin apropiere, vor dori să facă un popas și să se închine împreună cu noi. Programul va consta în cântece de închinare și texte din Biblie, atmosfera de adorare fiind completată prin decorul de lumânări aprinse.

În măsura în care se va putea (având în vedere festivalul), vom avea din nou boxe afară.
 
Vă încurajăm să veniți la această seară și să ne rugăm să fie o binecuvântare și ocazie de cercetare pentru cei din jur!

Nu veniți singuri, ci răspândiți invitația printre prietenii voștri.
 
Pentru că dincolo de plăpânda, simbolica lumină a lumânării, vrem să înălțăm în centrul Bucureștiului, prin vocile și inimile noastre, pe Cel ce este cu adevărat lumina lumii!

 “Isus a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.”” ~ Ioan 8:12
 
Vă așteptăm cu drag,
TBV

Beniamin Fărăgău - Bărbaţilor iubiţi-vă nevestele şi nu ţineţi necaz pe ele (1 iunie 2014)

Vezi şi ultimele

Noutăţi Beniamin Fărăgău

Botez la Biserica Harul Lugoj


Evanghelizare cu Nicu Geantă la Boldești Scăeni, jud. Prahova


Evanghelizare în aer liber la Drăgăneasa, jud. Prahova


Evanghelizare pe stadion la Bărbulești cu Gabi Zăgrean si Nicu Geantă


Turneu Rugul Aprins Toflea


Peter Costea: "Mulțumesc!"

Dragi cititori
Folosesc aceasta oportunitate sa multumesc in primul rind celor peste 41.000 de cetateni care m-au votat la europarlamentarele din 25 mai. In ultimele saptamini am primit multe mesaje din partea unor persoane care au participat in sectiile de vot si ne-au informat ca multe dintre voturile acordate mie au fost anulate din diverse motive, in unele sectii chiar pina la 15%. Asta ne da convingerea ca am fost votat de mai mult de 41.000 de cetateni. In consecinta aprecierile mele personale sunt adresate si cetatenilor care m-au votat dar ale caror voturi au fost anulate din diferite motive.

Multumesc deasemenea celor peste o mie de voluntari care au lucrat la campania mea din decembrie pina in mai. Pe linga ei sunt multi altii pe care nu i-am intilnit personal, dar care au muncit cu aceasi convingere si sarguinciozitate ca si ceilalti. Multumiri deosebite sunt adresate deasemenea multora dintre dvs care ne-ati comunicat impresii, sugestii, ne-ati facilitat intruniri, intrevederi, ne-ati permis sa afisam afise electorale in magazinele dvs, pe ferestrele dvs, ori pe proprietatile dvs. Aprecieri deosebite sunt adresate comunitatilor religioase si civice din toata tara care ne-au primit si ne-au facilitat accesul la cetateni pentru a ne face cunoscuta platforma electorala. Nu in ultimul rind doresc sa-mi exprim multumirea si afectiunea fata de membrii AFR care au lucrat foarte mult, cu multa harnicie si constiinciozitate la campania mea.

Am cautat sa facem o campanie electorala viguroasa si profesionala. In cele 30 de zile de campanie am facut campanie electorala in 27 de judete. Am parcurs nu mai putin de 15.000 de kilometri, adica, in medie, 500 de kilometri pe zi. Distante foarte mari, fara indoiala, mai ales pentru Romania, dar le-am parcurs pentru ca am dorit sa ne cunoastem, sa ne vedem fata in fata, sa ne cunoasteti mesajul, sa va cunoastem problemele cu care va confruntati, si ce mesaj doriti sa fie transmis la Bruxelles. Zilnic am fost in doua ori trei orase ale Romaniei. Aproape zilnic am facut campanie electorala intre oameni, distribuind fluturasi si materiale de campanie, cu miile, in orasele mari si mici ale Romaniei: Oradea, Timisoara, Craiova, Arad, Medias, Lupeni, Alexandria, Zalau, Jibou, Hunedoara, Deva, etc. A fost o placere deosebita sa ma cunosc cu cetatenii in spatiul public, sa dam mina, sa ne intrebam de sanatate si sa le solicit voturile.

Pe parcursul campaniei electorale au ajuns la concluzia ca Romania este o tara minunata, si are un popor neobisnuit care isi doreste binele tarii. Peste tot am dat de oameni harnici, la munca in gradini, holde, ori in spatiul public, care iubesc valorile si doresc moralitate in viata publica. Peste tot am inchegat prietenii.

Multumiri sunt datorate si celor peste 105.000 de cetateni care ne-au acordat semnaturi ca sa pot candida. Felicitari deasemenea celor care nu s-au lasat influentati de dezinformatiile emise la adresa mea si a candidaturii mele pe ultima suta de metri.

Va multumesc pentru incurajarile trimise periodic, prin telefon, electronic, ori in locurile publice. Pentru sugestii si urarile de bine. Multumim cetatenilor din jud Arad care au dat 2.82% din voturile intregului judet candidaturii mele. Acesta a fost cel mai ridicat procent de voturi exprimate la nivel de judet pentru candidatura mea. Multumesc cetatenilor din Bolvasnita, Caras Severin. 60 din cele 434 de voturi date in acesta comuna, adica 15.89% din total, mi-au fost acordate mie. Acest procent a fost cel mai ridicat procent la nivel de localitate din toate localitatile Romaniei unde am primit voturi. Multumesc comunitatii de romi din comuna Ciurea, judetul Iasi, care ne-a dat 15 voturi. A fost o placere sa ne vedem si sa ne cunoastem. La fel comunitatea de romi din Calarasi. Multumim cetatenilor judetului Cluj care ne-au dat cele mai multe voturi le nivel de judet, 4.202. Multumim Bihorului care m-a votat cu entuziasm si mandrie, ca pe unul din fiii lui. Nu uitam nici Republica Moldova unde ni s-au dat 70 de voturi.

In ultimele doua saptamini am primit zeci de mesaje la redactia AFR privind europarlamentarele. Comentariile dvs au fost toate citite cu interes si cautam sa raspundem la unele din intrebarile dvs. Pentru moment nu intentionez sa candidez la nicio functie publica. Deasemenea, nu intentionez sa formez o miscare politica ori un partid politic. Multi din dvs ne-ati cerut recomendari pentru un partid politic in care sa va implicati pentru promovarea valorilor. Recomand Uniunea Crestin Democrata din Romania (UCDR).

Pe de alta parte, insa, nu intentionez sa abandonez spatiul public. Investitia noastra comuna, adica campania noastra europarlamentara, munca plina de harnicie a celor peste 1000 de voluntari, si cele peste 41.000 de voturi date reprezinta, cumulativ, un capital politic care nu poate fi ignorat. Nu putem permite ca experienta europarlamentara 2014 sa fie doar un fenomen tranzitoriu. Intentionez, deci, sa ramin implicat in spatiul public pentru promovarea valorilor. AFR isi va continua activitatile, chiar si mai intens. Vom continua sa organizam conferinte nationale si regionale, si vom incerca sa ne cunoastem cu cit mai multi dintre dvs. Nadajduim sa facem o conferinta regionala AFR dupa 15 septembrie.

Traim intr-o perioada istorica ostila valorilor si credintei crestine, intr-un context care promoveaza nonvalorile si imoralitatea in detrimentul valorilor morale. In astfel de vremuri, insa, e nevoie, poate mai mult ca oricind, de barbati si femei cu verticalitate care sa fie dispusi sa promoveze valorile care ne-au asigurat supravietuirea multimilenara: valorile familiei, dreptul la viata al copilului nenascut, autoritatea parentala, si valorile traditionale crestine.

Inchei asa cum am inceput: multumind inca odata tuturor care s-au implicat in campania mea ori m-au votat. In final, dar si in cel mai important rind, multumim lui Dumnezeu care ne-a adus laolalta si ne-a dat sanatatea si resursele sa putem duce la bun sfarsit, pe 25 mai, ceea ce am incept pe 29 noiembrie.
12 iunie 2014
Peter Costea

✡ Poza și gândul zilei

Doamne, în Tine mă încred: să nu fiu dat de ruşine niciodată. Izbăveşte-mă, în dreptatea Ta! Pleacă-Ţi urechea spre mine, grăbeşte de-mi ajută! Fii pentru mine o stâncă ocrotitoare, o cetăţuie unde să-mi găsesc scăparea! Căci Tu eşti stânca mea, cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. (Psalmii 31:1-3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

NOU la Tipografia Credo - Certificate de Botez