După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 iunie 2014

Grupul Rugul Aprins Toflea la Ploiești

Lansarea cărţii EXCLUDERE ȘI ÎMBRĂŢIȘARE de Miroslav Volf la Bucureşti

Click pe imagine pentru mărire!

Botez la Biserica Smirna Timişoara


Conferință de misiune pentru tineri la Timişoara


Rusalii la Sânicolau Mare, jud. Timiş


Luni,  9 iunie 2014, Corul barbatesc al Bisericii Baptiste MARANATA din Arad a participat la o seara de evanghelizare organizata de Biserica Baptista Betel din Sinicolau Mare, jud.Timis.

 Fratele pastor-dirijor Nelu Aliman, sub inspiratia Duhului Sfant, a prezentat mesajul "Propovaduirea care schimba vieti", inspirit din Faptele Apostolilor 2:22-36 (Cuvantarea lui Petru).

"Au fost rugaciuni si lacrimi si dincolo de usa Casei Domnului. Marire lui Dumnezeu!" concluziona fratele Nelu Aliman la sfarsitul acestei zile binecuvantate.
Radu Oprea

Eveniment creştin la Sărbătoarea oraşului Salonta

Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Dumnezeu în Locaşul Lui cel Sfânt, lăudaţi-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui! Lăudaţi-L pentru isprăvile Lui cele mari, lăudaţi-L, după mărimea Lui nemărginită! 
Lăudaţi-L cu sunet de trâmbiţă, lăudaţi-L cu lăuta şi harpa! Lăudaţi-L cu timpane şi cu jocuri, lăudaţi-L cântând cu instrumente cu corzi şi cu cavalul. Lăudaţi-L cu chimvale sunătoare, lăudaţi-L cu chimvale zăngănitoare! Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul!” (Psalmul 150)

800 de ani de istorie au marcat, anul acesta, sărbătoarea „Zilele salontane”. Atestat documentar pentru prima dată în anul 1214, micul târg de frontieră strălucește astăzi sub emblema „Municipiul Salonta” premiată recent la Gala Top Branduri din Bihor, prin titlul de excelență acordat primarului Török László pentru cele mai multe locuri de muncă generate prin eficiența investiţiilor atrase.

După ce sâmbătă, 7 iunie 2014, autoritățile au descoperit o placă comemorativă la Obeliscul izraelit ridicat în semn de omagiu pentru cinstirea memoriei victimelor Holocaustului, marcând astfel 70 de ani de la tragicul moment al deportării evreilor din Salonta și din Transilvania de Nord, în lagărul de la Auschwitz-Birkenau, Duminică, 8 iunie, de la ora 16:00, la Casa de cultură „Zilahy Lajos” din Salonta a avut loc Concertul de muzică creștină „Sunet de Rusalii în inima Salontei Mari” organizat spre slava Numelui de Dumnezeu – Tată Ceresc, Fiu Isus Hristos și Duh Sfânt.

Peste 200 de suflete au răspuns invitației gazdelor acestui eveniment deosebit organizat, în dragoste și unitate, de toți creștinii baptiști, români și maghiari, păstoriți de Florin Cociubei (Bisericile din Salonta și Mădăras), Mihai Cociubei (Bisericile din Avram Iancu, Ianoșda, Homorog, Ghiorac, Mărțihaz, Hidișelu de Sus) și Kovács Gyula (Biserica baptistă maghiară din Salonta).

 Concertul de muzică creștină, instrumentală și corală a făcut parte din programul manifestărilor culturale „Zilele Municipiului Salonta, Ediția 2014” și a cuprins, în premieră, piese muzicale interpretate la pian de elevii pregătiți de familia Anghelina și prof. Nick Negruțiu: Antonia Cociubei, Debora Moisi, Daria Petruşan, Vanesa Moisi, Timotei Petruşan, Dorotea Petruşan, Paula și Diana Sîrb, Andrei Tirla, Mihăiță Cociubei, Andrei  Petrache, Tabita Cicortaş, Ghiță Buna, Așera Cociubei, Remus Petrache.

 Orchestra de mandoline a bisericilor din Salonta și Tinca (premiată de Executivul local cu cea mai înaltă distincție a orașului - „Medalia de Onoare a Municipiului Salonta”) a fost dirijată de Teofil Marișcaș și a interpretat, alături de corurile bisericilor română și maghiară, imnuri creștine emoționante care au oferit spectatorilor, prin vibrația divină a sunetelor și a versurilor, bucuria și pacea Pogorârii Duhului Sfânt.

 Cântările comune au fost coordonate de fr. Ionel Miheș, fr. Vasile Moisi, fr. Andrei Crețu, fr. Daniel Olcean (pian), fr. Daniel Marișcaș (trompetă), împreună cu frații maghiari.

Chemarea la darul mântuirii oferit tuturor oamenilor de Dumnezeu Tatăl prin jertfa biruitoare a Fiului Său, Domnul Isus Hristos, a fost proclamată prin puterea Cuvântului Sfintei Scripturi de către pastorul Alin Faur (Biserica din Sânmartin), Secretar al Comunității Bisericilor Creștine Baptiste din Oradea și Satu Mare.

Primarul Salontei, ing.Török László a răspuns cu bucurie invitației creștinilor baptiști din zona de sud a județului Bihor, în mijlocul cărora, ne-a declarat edilul, „mă simt întotdeauna înconjurat de dragoste și susținere în rugăciune, așa cum stă bine unei familii de români și maghiari unită în călăuzirea Sfântului Duh și reprezentativă pentru Salonta prin faptele constructive, prin credință, dedicate lui Dumnezeu”.
Sorin Petrache

Este Joel Osteen un ucenic al lui Isus Hristos?

Luaţi în considerare următoarele aspecte: El nu a a avut niciodată pregătire la seminar, nu foloseşte niciodată Scriptura decât poate la finalul mesajelor sale şi el niciodată nu vorbeşte despre păcat sau pocăinţă, în schimb el vorbeşte despre familii, cum să faci să ai copii de succes, gândire pozitivă, rostirea unui miracol şi un mesaj de simte-te bine care înalţă persoana în sine şi niciodată pe Hristos

Mai jos aveţi un extras dintr-un show al lui Larry King unde a participat Joel Osteen cu câţiva ani în urmă:

Continuarea AICI

Nota Redacţiei: Joel Osteen este Pastorul Senior al Bisericii Lakewood din Houston, Texas.

✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Ein Hod"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!
Dacă nu vizualizaţi in Facebook, click AICI!

Beniamin Fărăgău - Duhul Sfânt în cartea Coloseni (8 Iunie 2014)


Vezi şi ultimele

Noutăţi Beniamin Fărăgău


✡ Poza și gândul zilei

Deschideţi-mi porţile neprihănirii, ca să intru şi să laud pe Domnul. Iată poarta Domnului: pe ea intră cei neprihăniţi. Te laud, pentru că m-ai ascultat, pentru că m-ai mântuit. (Psalmii 118:19-21)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Întâlnire zonală de tineret cu Marius Sabău la Ploieşti