După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 iunie 2014

Yahoo News: Creștinii, evreii și musulmanii, împreună într-un loc de rugăciune unic în lume


Creștinii, evreii și musulmanii din Berlin ar putea să se roage, în viitor, sub același acoperiș, dacă vor reuși să strângă cele 43,5 milioane de euro necesare pentru construirea unui loc de rugăciune unic în lume, relatează AFP, potrivit  „Le Nouvel Obsevateur”.

Inițiatorii speră că el va fi gata până în 2018. Construcția nu va fi nici biserică, nici moschee, nici sinagogă, ci va conține elemente arhitecturale din toate cele trei tipuri de lăcașuri de cult. Construcția - „o casă de rugăciune și de învățătură”, așa cum o numește asociația care a inițiat proiectul - a fost imaginată de comunitatea protestantă din Berlin, la sfârșitul anilor 2000.

„În 2007, săpăturile arheologice sub Petriplatz au permis descoperirea fundațiilor a patru biserici”, a povestit pentru AFP Roland Stolte, unul dintre cei doi reprezentanți protestanți din consiliul de administrație al asociației.

Municipalitatea a atribuit terenul comunității protestante. „Noi am vrut să resuscităm acest loc, dar nu construind o nouă biserică, ci construind un loc care spune ceva despre viața religioasă din Berlinul de astăzi”, a continuat Stolte.

În Berlin trăiesc 3,4 milioane de locuitori. Dintre aceștia, 18,7% se declară protestanți, 8,1% musulmani, 0,9% evrei, iar cea mai mare parte (60%), fără religie, potrivit datelor oficiale din 2010.

„Ni s-a părut că există o dorință foarte puternică de coabitare pașnică între religii”, a subliniat el. Așa a luat naștere ideea unui loc unde să vină să se roage nu numai creștinii, ci și evreii și musulmanii.

„De la început am dorit ca acesta să fie un proiect inter-religios, nu un loc construit de creștini”, a subliniat pastorul Gregor Hohberg, reprezentant al comunității protestante, care se va ocupa de organizarea activității religioase din viitorul lăcaș de cult alături de rabinul Tovia Ben-Chorin și de imamul Kadir Sanci, de origine turcă.

Continuarea AICI

Lazăr Gog - Remarcat de Domnul (1 Iunie 2014)

Vezi şi ultimele

Noutăţi Lazăr Gog

Botez la Biserica Emanuel Sacramento, California

Sursa AICI

Vladimir Pustan - De ce avem nevoie de Duhul Sfânt? (8 iunie 2014)

 Vezi şi ultimele

Noutăţi Vladimir Pustan

Concert Adi Gliga & Band la Biserica Betel Timişoara


Întâlnire de tineret şi Evanghelizare cu Ștefan Iluțan la Valdemoro, Spania

In data de 14 iunie 2014 sambata, in Biserica Baptista Harul din Valdemoro incepand cu ora 12:00 va avea loc intalnirea de tineret in care se va prezenta tema “Tineri complet echipati”. Haideti sa nu mai fim niste tineri crestini slabi, mediocri, si de cele mai multe ori doborati de satan. Ci mai degraba sa invatam cum sa fim niste tineri crestini bine echipati pentru a putea birui si trece linea de sosire.
Fratele pastor Stefan Ilutan va aduce aceasta invatatura din partea lui Dumnezeu, o invatatura atat de necesara generatiei noastre. Va asteptam pe toti cu drag si ne rugam ca Domnul sa atinga inimile cat mai multora dintre noi pentru gloria Numelui Sau!
 Tot odata vrem sa va anuntam ca in data de 15 iunie 2014duminicaBiserica din Valdemoro va organiza o evanghelizare in aer liber in parcul “Parque del Cristo de la Salud” incepand cu orele 18:00. Fratele pastor Stefan Ilutan va vesti Evanghelia, mesajul fiind tradus si in spaniola, iar grupuri de frati vor lauda pe Dumnezeu prin cantare. Fie ca si prin aceasta lucrare Dumnezeu sa ii atinga pe cei alesi de El iar noi sa-L slujim in smerenie si credinciosie.
Daca cineva doreste mai multe informatii detaliate despre aceste intalniri, ne puteti scrie aici pe blog sau suna la numarul 66 67 37 842 si 67 76 09 690.

Evanghelizare la Biserica Penticostală Betel Singen, Germania


Adunarea Generală Electivă a Bisericilor Penticostale Române din Italia

Bisericile Penticostale Române din Italia aparținând Cultului creștin Penticostal - Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România, se vor întruni sâmbătă 14 iunie 2014, ora 10.00, în Biserica din Firenze Signa pentru alegerea noului Comitet al Comunității. 

Adunarea Generală va fi prezidată de către dr. Pavel Riviș Tipei, președintele Cultului, însoțit de pastorul Costache Șerban, membru al Comitetului Executiv al Cultului.
        
Conform Statutului de organizare și funcționare, pot participa toți pastorii în exercițiu legitimați în cadrul Cultului și câte un delegat la 50 membri ai bisericilor.
        
Pastorii de sector vor informa comitetele bisericilor cu privire la modalitatea de reprezentare a fiecărei biserici în cadrul Adunării Generale.

www.bisericapenticostala.it

Pastor Vasilică Croitor: "Liderii cultelor evanghelice ar fi trebuit să solicite autorităților explicații..."

"De ce trebuie să știe Biserica Ortodoxă numele pastorilor, date despre casele de rugăciune sau numărul de copii neoprotestanți din școli? Și, mai ales, cu ce drept sunt înhămați la această acțiune de culegere de informații profesorii de religie care sunt plătiți din banii contribuabilului pentru cu totul altceva?

Când toate acestea devin publice și pe fondul unui protocol exclusivist, semnat între Ministerul Educației și Patriarhie, cred că liderii cultelor evanghelice ar fi trebuit să solicite autorităților explicații și să atragă atenția asupra păstrării neutralității statului față de toate confesiunile religioase.
Citește întregul articol AICI

Pastor Marian Zamfir la Biserica Râul Trezirii Arad


Va invitam cu drag la un timp special de paratasie 
la Biserica Raul Trezirii Arad, 
Duminica, 14 mai 2014, de la orele 18.00, 
unde il vom avea ca invitat special 
pe pastorul Marian Zamfir!

Pastor Samuel Adrian Caba

✡ Poza și gândul zilei

Le voi vindeca vătămarea adusă de neascultarea lor, îi voi iubi cu adevărat! Căci mânia Mea s-a abătut de la ei! Voi fi ca roua pentru Israel; el va înflori ca crinul şi va da rădăcini ca Libanul. Ramurile lui se vor întinde; măreţia lui va fi ca a măslinului, şi miresmele lui ca ale Libanului. Iarăşi vor locui la umbra lui, iarăşi vor da viaţă grâului, vor înflori ca via şi vor avea faima vinului din Liban. (Osea 14:4-7)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!