După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 iunie 2014

Mircea Filip și Corul Căminului Felix Oradea la Biserica Elim Ploiești


„Sportivi in Acțiune” - ofertă materiale evanghelistice

Dragi frați,
Prin harul Domnului în această perioadă vă stăm la dispoziție cu două materiale evanghelistice deosebite prin care venim în ajutorul tuturor bisericilor din țară, care vor să folosească sportul ca mijloc de a se apropia de tineri pentru a le vesti Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos.

Aceste două materiale sunt :

1.Noul Testament - cu psalmii si proverbele, o ediție extraordinară, cu multe pagini color, care pe lângă textul biblic prezintă și mărturia unor sportivi creștini binecunoscuți în întreaga lume.

2.Un DVD intitulat „Sub presiune” care ne poartă pas cu pas prin viața unor fotbalisti creștini internaționali. Ei ne mărturisesc despre viața si credința lor în Domnul Isus Hristos, Cel prin care sunt cu adevărat mai mult decât biruitori. Acest dvd este dublat în 35 de limbi de circulație mondială, așa că va fi o unealtă deosebită nu doar pentru tinerii români, ci si pentru oricine altcineva de altă naționalitate.

Materialele se pot folosi din plin la anumite evenimente sportive pe care biserica d-voastra le poate organiza pentru tinerii iubitori de sport, la diferite conferințe de tineret sau întâlniri evanghelistice cu teme specifice din lumea sportului (chiar si proiecții de meciuri).

 Între 12 Iunie – 13 Iulie va avea loc Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, un adevărat eveniment mondial, unde o lume întreagă, inclusiv mulți tineri din țara noastră, vor urmări meciurile de fotbal cu multă pasiune. În această perioadă, dar nu numai, se pot organiza diferite acțiuni prin care Cuvântul lui Dumnezeu să fie vestit, folosindu-ne și de aceste materiale.

Pentru orice informații legate de procurarea lor  vă stau la dispoziție pe adresa de email : zafirisdaniel@yahoo.com

În echipa Lui,
Daniel Zafiris - Coordonator al proiectului „Sportivi in Acțiune” –România

Click pe imagini pentru mărire!


Noutate editorială: " Motivul speranţei mele: Salvarea" - de Billy Graham

Da, azi a plecat la tipar cartea Motivul sperantei mele: Salvarea - Billy Graham,
 in curand in librarii!  www.clcromania.ro


† Comunicat BCER-UBCE: Noi cazuri de înșelăciune!

Către toti colaboratorii nostri:

Vă informăm ca au aparut din nou persoane care folosesc diferite metode de a insela.

Exemple:

-  "Suntem firme care distribuie materiale de construcții si dorim sa donăm materiale unei Biserici care se afla în constructie. Avem nevoie de bani pentru transport." -  Va vor da un cont unde trebuiesc virati banii.
- "Avem ajutoare pe care vrem sa le dam celor saraci sau familiilor cu multi copii, dar avem nevoie de bani pentru transport."

Vă rugăm sa nu acceptati nici o astfel de colaborare decat daca persoana care va solicita acest lucru este cunoscuta de dvs. sau cunoscuta de persoane din zona dvs. Este bine ca cineva sa meargă la fata locului si sa verifice situatia.

Va rog sa transmiteti aceste informatii catre toate Bisericile si persoanele pe care le cunoasteti. Astazi au mai fost inca doua astfel de cazuri de inselaciune.
Cu salutari frateasti

      Secretar General
         Dan Mitrea

Vezi și:

† Comunicat BCER-UBCE: Atenţionare pentru Biserici!

Botez la Biserica Filadelfia Suceava


Weekend alături de credincioşi din SUA la Biserica Baptistă Jibou


Concert Not an Idol la Orăştie


Flashmob Sing Gloria în Parcul Tineretului Bucureşti

„M-am simţit ca acasă” – papa Francisc, la Adunarea Reînnoirii Carismatice

Duminică 1 Iunie, 2014, în prezenţa a peste 50 000 de persoane pe Stadionul Olimpic din Roma, se desfăşura cea de a 37-a Adunare Naţională a Reînnoirii Carismatice, şi care a continuat şi în ziua următoare. Ineditul reuniunii de anul acesta a constat în prezenţa papei Francisco, fiind pentru prima dată când un papă participă la un astfel de eveniment.
Vaticanul a anunţat încă din luna ianuarie intenţia Suveranului Pontif de a participa la respectiva întrunire, aşa cum v-am informat şi pe acest blog (AICI). Prezenţa papei la o reuniune a carismaticilor catolici stârneşte întrebări şi deschide perspective. Deja se prefigurează o mare sărbătoare pentru anul 2017, când carismaticii catolici vor celebra 50 de ani de la începutul acestei mişcări iar papa din nou îi surprinde, propunând ca loc de întâlnire tocmai Piaţa Sfântul Petru de la Vatican, în ziua de Rusalii.
Vă prezentăm în continuare discursul integral al papei Francisc la această reuniune, preluat şi tradus de pe portalul Asia News.
Continuarea AICI

Concert West Brass Quintet la Biserica Baptistă Harul Timişoara

Duminică, 08 iunie 2014, începând cu ora 10:00, cu ocazia Sărbătorii Coborârii Duhului Sfânt, vă invităm alături de noi la un serviciu special de închinare împreună cu membrii grupului West Brass Quintet Timișoara. Pentru mai multe detalii despre membrii sau despre activitatea grupului accesați www.westbrassquintet.ro
Programul poate fi urmărit și online la adresa: www.harul-tm.ro/live

Pastorul Viorel Candrianu la Biserica Creștină după Evanghelie Verești, județul Suceava


Ordinare de pastor în Biserica “Lumina Lumii” din Chieri, Italia

Biserica Creştină Baptistă Moldovenească “Lumina Lumii” din Chieri are bucuria de a vă invita să participaţi la un eveniment special de hirotonisire sau ordinare al fratelui Gheorghe Balan în slujirea de pastor.

 Evenimentul va avea loc duminică 08 iunie 2014 începând cu ora 10, în Strada Andezeno 19, Chieri. Comisia de ordinare va fi formată din: pastor Ion Miron, preşedintele Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova, pastor Sorin Olaru, preşedintele Convenţiei Bisericilor Baptiste din Italia şi pastor Vitalie Huzun, pastorul Bisericii “Lumina Lumii” din Chieri.

 Mulţumim Domnului pentru fratele Gheorghe Balan şi ne rugăm lui Dumnezeu pentru el şi pentru slujirea pe care o va face în biserica în care l-a aşezat. Domnul să dea har şi binecuvântare şi această ocazie să fie o inspiraţie şi pentru alţi creştini care vor să slujească cu smerenie şi credincioşie! 

Vă aşteptăm cu toată dragostea!

Concert dedicat sărbătorii Sfânta Treime la Chișinău

Biserica "Creștinul" 
din cadrul Uniunii Frățești Independente 
va desfășura, la Chișinău, 
un concert evanghelistic seral 
pentru locuitorii capitalei 
dedicat sărbătorii Sfintei Treimi.

 În cadrul concertului vor evolua 
fanfara bisericii "Vifania" din or.Bălți 
și corul Colegiului Teologic din Chișinău.
Evenimentul va avea loc la 7 iunie, 
începând cu ora 17.00 
în incinta Sălii cu Orgă.

 Intrarea este liberă.


Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

BICICLIȘTII

  În timpul săptămânii noi suntem bicicliști și duminică motorizaţi, pentru că duminică închiriem niște camionete pentru lucrarea cu copiii și lucrarea de predicare.
  După o meditație îndelungată asupra vieții de biciclist am dedus următoarele avantaje, dezavantaje și realizări ale mersului cu bicicleta. Dar cu nici un chip nu vrem să renunțăm la bicicletele noastre, la fel ca un soldat care nu vrea să renunțe la pușcă.

   I. Avangaje

  1. Nu motocicliști
  Bicicliștii nu sunt motocicliști. Acesta este un adevăr fundamental, pentru că motocicleta s-a stricat. Ea zace la atelierul de reparații, în conformitate cu timpul gonflabil Indian. Aceasta ne scutește de cheltuielile pe benzină, ulei, de reparații și de poluare.

   2. Fără carnet de conducere
 Toți știu că nu ai nevoie de carnet de conducere pentru o bicicletă. Aceasta mi-a spus și guvernul indian, dar nu direct. Ei mi-au spus doar că nu pot deveni cetățean indian. Și numai cetățenii indieni pot obține permis de conducere.

  3. Gratuit
 Acum putem merge oriunde fără să ne îngrijorăm de buget. Ne gândim chiar la turul Bengalului de Vest.

  4. Execiții fizice garantate
  Cum e vorba poetului;
Sub cerul albastru, un cal maiestru. 
Zboară pe o sfoară. 
Cu piept şi muşchi de ceară. 
Pe oţel, oameni de fier.

  II. Dezavantaje

  1. Pantaloni rupți
 Datorită legii frecării pe scaunul bicicletei, uneori pantaloni fac ochi la spate.

  2. Dureri de spate
 Exercițiile fizice sunt foarte bune. Dar trebuie să cărăm și stația de amplificare, proiectorul, laptopul, mosorul de sârmă, pânza pentru proiecții, tractate, biscuiți pentru copii și apă de băut. Spatele ni se întărește și se lățește chiar.

  3. Pe întuneric
 În India, bicicletele nu au ceea ce noi, în Europa, numim dinam. Bicicliștii călătoresc ca liliecii, orietându‑se după ureche (folosesc la maximum soneriile) sau țipă când sunt gata să se lovească unul de altul.

  III. Realizări

  1. Talma
 Talma este la aproximativ 20 de km de Jalpaiguri. În Talma avem trei familii de vizitat. Una este familia lui Mohanto Das. El este un fost predicator. Acum este bătrân și bolnav. Cu el stau doi fii care încă nu s-au botezat. Unul dintre ei s-a căsătorit cu o fată necredinciosă. Vă puteți ruga pentru mântuirea lor. Cea de‑a doua familie aparține fiului celui mai mare a lui Mahanto. Numele lui este Bikas și are trei copii. El și soția lui nu pot citi. Numai băiețelul cel mare poate. Bikas și tatăl lui sunt certați din cauza pământului. Vă puteți ruga pentru pace între ei și mărturia lor în sat. Cea de-a treia familie aparține lui Tabu. Tabu este singurul credincios în familie. El lucrează într-un alt stat al Indiei. Vine acasă cam o dată pe an. Vă puteți ruga pentru mântuirea familiei lui și pentru planurile lui de căsătorie.

  2. Montoni
 Montoni este la aproximativ 15 km de Jalpaiguri. Acolo este casa lui Bhupen. El este singurul credincios din familie. În spatele casei lui este un sat mare de musulmani. Vă puteți ruga pentru mântuirea lor.

  3. Randhamali și Kaliaganj
  Randhamali este un sat la aproape 10 km de Jalpaiguri. Din Randhamali și Kaliaganj în fiecare duminică vin copii la adunarea noastră. În timpul săptămânii încercăm să încurajăm credința lor prin vizite, cântari, lucrarea cu copiii și proiecții de filme. De asemenea, încercăm să deschidem noi fronturi de lucrare în zonele învecinate.

  4. Panga și Bortola
  Aceasta este o zona în care nu s-a mai vestit Evanghelia până acum. Este situată pe malul unui râu care curge către granița cu Bangladesh. Urmează un drum vechi pe care sunt așezate sate populate în majoritate de rajbangshi, bengalezi și musulmani. Nu am reușit încă să acoperim întreaga regiune. Dar rugați-vă să o putem face.

           Daniel
  All my hope is in Jesus Christ!

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

✡ Poza și gândul zilei

Aduceţi însă la casa vistieriei toate zeciuielile, ca să fie hrană în Casa Mea; puneţi-Mă astfel la încercare, zice Domnul oştirilor, şi veţi vedea dacă nu vă voi deschide zăgazurile cerurilor şi dacă nu voi turna peste voi belşug de binecuvântare. (Maleahi 3:10)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!