luni, 30 iunie 2014

Flavius Iagăru a plecat la Domnul!

Mult prea devreme, tânărul Flavius Iagăru a plecat la Domnul! 

Avea numai 23 de ani. Peste ceva vreme ar fi trebuit să fie ginere! Hristos însă l-a chemat în veşnicie, unde va fi Mireasă! 

Dumnezeu să-i mângâie familia şi pe Ema, cea care aştepta să-i fie mireasă!Vezi și materialele informative anterioare:

Rugați-vă pentru Flavius Iagăru!

Reportaj: Fundația Emaus din Suceava - speranța oamenilor fară oameni!

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Târgoviște, Alexandria, Constanța și Urziceni


Ziua a șaptea, Târgoviște

În sfărșit soarele s-a hotărăt să stea toată ziua pe cer. Am plecat din Sibiu cu frații Damian, cu Dan, Narcis și Radu. Am avut o părtășie deosebită. La capăt de drum am înțeles încă o data că numai de Dumnezeu depinde binele nostru.

Am poposit direct la fundație, la Viață și Lumină unde grupul The Messangers au înălțat numele Domnului și au mângăiat sufletele orfanilor. Dumnezeu să le răsplătească pe deplin.

Eu am alergat la aeroport unde m-am întâlnit cu Nelu și Rodica Borodi din Australia, Brisbane. Pe aproape toata durata turneului, cât a mai rămas, vom fi împreună. 

Am ajuns la Târgoviște unde Casa de cultură a fost arhiplină. Atmosfera a fost una de cer. Oamenii au cântat cu sufletul. Cuvântul lui Dumnezeu ne-a învățat cum să trăim între demnitate și smerenie cu ochii la un Dumnezeu suveran.

Cercetarea lui Dumnezeu s-a văzut în răspunsul oamenilor. Pastorii Nelu Horodincă și Nelu Floarea au fost cu noi. Le mulțumim!

Ne așteaptă Alexandria!

Jurnal de misiune
Ziua a opta, Alexandria

Tabăra Logos 2014

Inca mai avem locuri!! Va asteptam cu noi!

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE


✡ "Duminica aceea" sau "Duminica neagră"

Într-o zi ca aceasta, zi de duminică, 29 iunie 1941, pe o căldură cum rar este în iunie, a avut loc Pogromul de la Iaşi. Metodic şi foarte bine pus la punct a fost planul de a extermina populaţia evreiască. De ce? E o întrebare pe care mulţi au pus-o însă la care răspunsul logic nu e de găsit.

Acea zi de iunie este cunoscută sub două denumiri: "duminica aceea" sau "duminica neagră".

Ură, bătăi, cruzime, moarte, strigăte înăbuşite, multă frică, întrebări nerostite, lacrimi, durere, umilinţă fără margini, sete, foame, căldură mare, dezumanizare, sânge, cadavre, morţi fără număr, miros de var nestins amestecat cu bălegar ....

Nu am înşiruit cuvintele de mai sus fără rost, ele fac partea din istoria noastră, sunt adevăruri, fapte şi sentimente petrecute şi trăite în Iaşi. Dar lucrurile nu s-a oprit aici. Trenurile în care se transportau animale aştepau în gară. Fuseseră "re-amenajate" în aşa fel încât aerul sa pătrundă cu greu în ele. Re-amenajarea însă nu inclusese şi curăţarea lor.

Într-un vagon în care erau trasportaţi doi cai, acum intrau 120-140 de oameni. Au plecat din gara Iaşi pe traseul Podu Iloaiei, Târgu Frumos, Roman şi unul dintre trenuri a ajuns la Călăraşi.
Continuarea AICI

Conferinţă de apologetică cu Khaldoun Aziz Sweis la Sibiu


Vladimir Pustan - Babilon. Noi în el, el nu în noi (29 iunie 2014)


Vezi şi ultimele

Noutăţi Vladimir Pustan

Moise Ardelean despre Riviş Tipei: “Nu va mai fi in conducere, dar va fi cu noi..."

"Rezultatele în urma alegerilor din Comunitatea Regională Penticostală Arad - 28 iunie 2014: 

preşedinte - Moise Ardelean, 
vicepreşedinte - Eugen Micurescu, 
secretar - Ioan Filip

Fratele Moise Ardelean a transmis participanţilor că rămâne la aceleaşi trei obiective: păstrarea credinţei apostolice (“vor fi tot mai multe erezii, provocări si falsuri; sa rămânem la Scripturi”); unitatea frateasca (“să nu fim numai împreună ci sa fim şi una.”); să continuăm evanghelizarea (“să crească numărul de biserici”).

Moise Ardelean: “Eu vreau sa am în continuare principii, chiar dacă uneori pierd. Voi apăra slujitorii întodeauna, cu 2 excepţii: când e vorba de păcat şi de abandonarea credinţei apostolice. Nu am sa acopăr păcatul niciodată”.

Moise Ardelean despre Riviş Tipei: “Nu va mai fi in conducere, dar va fi cu noi: ca pastor la biserica Betania şi cadru didactic la facultatea Betania. Îi dorim sănătate, viaţă lungă şi fericită!.”
Moise Ardelean: “Nu exista alternativa la CCPR.”

Congresul CCPR pentru alegerea conducerii centrale se va desfăşura tot la Arad în lăcaşul Bisericii Gloria în data de 7 Noiembrie 2014."


✡ Poza și gândul zilei

Veţi scoate apă cu bucurie din izvoarele mântuirii şi veţi zice în ziua aceea: „Lăudaţi pe Domnul, chemaţi Numele Lui, vestiţi lucrările Lui printre popoare, pomeniţi mărimea Numelui Lui! Cântaţi Domnului, căci a făcut lucruri strălucite: să fie cunoscute în tot pământul! Strigă de bucurie şi veselie, locuitoare a Sionului, căci mare este în mijlocul tău Sfântul lui Israel.” (Isaia 12:3-6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Conferinţa "Arta Căsniciei" la Galaţi

4-5 iulie 2014, Biserica Baptistă Creștină Sfânta Treime, str George Coșbuc nr 34, Galați

Prin „Arta Căsniciei”, am pus împreună învățături de specialitate, povestiri relevante, interviuri cu oameni de pe stradă, mici scenete pline de umor și multe alte lucruri pentru a descrie atât provocările cât și frumusețea planului lui Dumnezeu. 

Acestă conferință conține multe proiecte care te ajută să pui în practică lucrurile pe care vei învăța, în cele șase sesiuni video dinamice:

DRAGOSTEA Apare:Scopul și planul lui Dumnezeu
DRAGOSTEA Pălește:Cum să învingi izolarea
DRAGOSTEA Dansează:Îndeplinirea responsabilităților
DRAGOSTEA Se Clatină: Comunicare și conflict
DRAGOSTEA Sfârâie: Experimentând adevărata intimitate
DRAGOSTEA Continuă:O moștenire durabilă
Sunteți gata pentru a face o operă de artă din căsnicia dumneavoastră prin „Arta Căsniciei”.

duminică, 29 iunie 2014

POZE: Tabăra Creştină Voroneţ, 22-27 iunie 2014


POZE: The Messengers & Florin Ianovici la Ploiești

Biserica Elim

Biserica Logos

Scurt istoric al Bisericii Penticostale “Betania” din Șintereag, jud. Bistrița-Năsăud

In iunie 2014, Biserica "Betania" din Sintereag a sarbatorit doua decenii de la inaugurarea locasului de cult. Cu acest prilej, conducerea bisericii a decis realizarea unui scurt istoric al bisericii de la inceputuri pana in prezent.

Valentin Popovici și Fanfara Soli Deo Gloria la București


Știri creștine - Mapamond creștin / 28 iunie 2014

Emma şi Cristi Repede la Biserica Speranţa Timişoara


✡ Poza și gândul zilei

Cît de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost. Se satură de belşugul Casei Tale, şi -i adăpi din şivoiul desfătărilor Tale. Căci la Tine este izvorul vieţii; prin lumina Ta vedem lumina. (Psalmii 36:7-9)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Botez la Biserica Metanoia Wiesbaden, Germania

Biserica Metanoia Wiesbaden, te invită la o seară specială duminică, 29 iunie, începând cu orele 17:00. 

În cadrul acestui eveniment va avea loc un botez nou-testamental. 

Invitați speciali al acestui eveniment: Daniel Ghiț, pastor la Centrul Creștin Life, Stuttgart, împreună cu tinerii bisericii din Stuttgart.

Te așteptăm cu drag!
Friedrich-Naumann-Straße 25, 
65195 Wiesbaden

sâmbătă, 28 iunie 2014

Evanghelizare cu Grupul muzical Misionarul la Biserica Baptistă Socodor, jud. Arad


Anunț umanitar: Emanuel Bontaș are nevoie de ajutor!

Emanuel Bontas este unul dintre putinii copii care sufera de epidermoliza buloasa congenitala distrofica. Boala se manifesta prin aparitia supuratiilor pe piele la cea mai mica atingere. De asemenea apar leziuni pe mucoasele interne.

Epidermoliza buloasa congenitala distrofica (epidermolysis bullosa dystrophica) o boala foarte rara si care in momentul de fata este incurabila. Nu total incurabila pentru ca au fost si cazuri in care, in functie de evoutia bolii s-au intamplat vindecari miraculoase. 

Aceste pagini de web vor ca imposibilul sa devina posibil si Emanuel Bontas sa traiasca o viata normala. In momentul de fata Emanuel (sau Emi cum il alinta parintii) traieste in durere. Are aproape 7 luni si ceva si este un bebelus care sufera mult. Ii are insa alaturi pe parintii sai Gabriel si Eliza Bontas pentru care Emanuel este lumina si bucuria fiecarei zi.

Mai multe detalii: AICI

Scrisoare misionară: Silvia Costache, India

Pace dragi frați și surori,

  Încă de la începutul săptămânii tot încerc să trimit acest mail, însă au fost preobleme cu conexiunea la internet datorită ploilor. Sper să funcționeze de data aceasta!

  Aș dori să vă spun câteva cuvinte despre cum merge lucrarea din Balukop, grădinița musulmană și Manedara comunitatea hindu.


   Picnic cu cei din  BALUKOP
  Ca în fiecare an… și de data aceasta echipa a pregătit un picnic pentru copiii din gradinița din Balukop. Anul acesta au venit mulți,  părinții unora dintre copiii și, printre ei,  s-au aflat și mame care, deși sunt de multă vreme în acest orășel, nu au fost niciodată să viziteze Dello, un loc frumos, cu verdeață și alte câteva simple facilități.
  Copiii s-au bucurat de iarba verde și fiecare a mers călare pe căluți (aici este foarte ieftin comparitiv cu prețurile din Romania). Pentru toți copiii a fost prima oară când s-au suit pe un căluț și își vor aminti cu siguranță de această experiență. În plus, am reușit să‑i bucurăm cu cântece și jocuri, deși nu atât de multe cum ne-am fi dorit. Văzându-i cum aleargă și cum se întrec care să se dea în leagăn, am realizat din nou cât de mult înseamnă pentru ei și cât de mult stau închiși în comunitatea lor, unde  tinerii consumă gaja (un drog foarte comun în India) și alcool, iar copiii stau mai tot timpul murdari. Însă noi ne dorim să fie cu adevărat un mediu curat pentru ei, atât spiritual cât și fizic. Vedem că acești oameni ne-au acceptat în inima lor, iar copiii se bucură ori de câte ori ne ducem în comunitatea lor.

Dr. Jerry Root la Centrul Areopagus Timișoara


Tabăra Râul Trezirii la Băile Lipova

Ultimele inscrieri la Tabara Raul Trezirii Baile Lipova! Gratuit!
Tabara incepe din 1 iulie orele 19.00 si se va incheia vineri 4 iulie la orele 12.00. Partasia va continua cu tabara Rugul Aprins Burning Bush Baile Lipova care va incepe din 4 iulie orele 15 si se va incheia duminica seara 6 iulie.
Cazarea va fi tip camping si fiecare va veni cu cele necesare pt tabara, inclusiv mancare. Noi vom asigura apa, toalete si loc de camping gratuit.
Pentru inscrieri la tabara raul trezirii va rog sa o contactați pe sora Mia Muresansau tel 0766.59.34.69
 Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Tabăra "După Pavel la Atena și Corint"

In perioada 19-26 august, Biserica Providența si Fundația Biblia pentru toți organizează tabăra După Pavel la Atena și Corint. Costul este de 215 euro, fiind incluse transportul cu autocarul, cazarea pentru 6 nopți (într-un loc de tabără din Atena) și mic dejun pentru 6 zile și cină pentru 4 zile. Înscrierile se fac la Andra Leuștean, cu suma inițială de 75 de euro – până la 10 iulie, apoi 50 de euro până la 1 august și restul de 90 de euro în Grecia. Vor fi vizitate Atena, Corint, plaje și alte locuri frumoase.
Tineri Providenta

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

O zi de sărbătoare pentru Biserica Baptistă “Noul Legământ” Bănia, jud. Caraș-Severin


După patru luni de muncă la Casa de rugăciune, efortul fraților din Bănia a fost încununat duminică, 22 iunie 2014, de o dublă sărbătoare.

În cadrul întâlnirii de dimineață am avut primul timp de închinare în sala renovată, timp în care Duhul Sfânt ne-a adus în prezența Domnului atât prin cântările de laudă și rugăciunile adunării, cât și prin mesajele fratelui Cristi Hînda – păstorul bisericii, fratelui Pavel Pungilă – fiu al bisericii, student la ITB București și fratelui Petruț Pavel – păstor pensionar. 

Tema centrală a întâlnirii a fost: Casa Domnului suntem noi! Zidurile, oricât de frumoase ar fi, într-o zi vor arde împreună cu tot ce este pe pământ, iar Casa Domnului cea vie, credincioșii vom fi ridicați la cer. De aceea să căutăm ca noi să ne înfrumusețăm după chipul Domnului Isus ca să fim o mireasă sfântă, fără pată și fără zbârcitură.

După-amiază, sărbătoarea a fost încununată de mărturia celor 11 “prunci născuți de curând” prin Duhul Sfânt, care au intrat cu Domnul în legământ, împlinind “tot ce trebuie împlinit” și anume BOTEZUL. Printre ei s-a aflat și sora Maria, o femeie din Borlovenii-Noi, unde biserica din Bănia a început în urmă cu trei ani o misiune.

 Casa de rugăciune a fost neîncăpătoare pentru mulțimea locuitorilor din Bănia și a fraților de pe Valea Almăjului. Tinerii care s-au botezat și fratele Pavel Popovici, de la biserica Speranța Reșița, au condus mulțimea în închinare prin cântări de laudă și cântări duhovnicești.

 La bucuria adunării din Bănia au fost și ceilați frați păstori de pe Valea Almăjului: fr. Petruț Pavel – care a slujit biserica până la pensionare, fr. Dobren Ion – păstor în cercul de biserici Eftimie-Murgu, fr. Lopătiță Lica – păstor în cercul de biserici Lăpușnicu-Mare și fr. Fișteag Daniel – păstor în cercul de biserici Bozovici. 

Mesajul Evangheliei a fost vestit de către fr. păstor Vătran Ioan de la Hațeg și a avut ca temă centrală Nașterea din nou. În final, cei unsprezece au fost încredințați Domnului și binecuvântați prin punerea mâinilor.

Pentru tot ce a fost în această zi spunem și noi ca psalmistul: Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă!
Cristi Hînda

✡ Poza și gândul zilei

Căci mai mult face o zi în curţile Tale decât o mie în altă parte; eu vreau mai bine să stau în pragul Casei Dumnezeului meu, decât să locuiesc în corturile răutăţii! (Psalmii 84:10)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Botez la Biserica Baptistă Bălnaca, jud. Bihor

Duminica, 29 iunie 2014, de la ora 09:00, la Biserica Crestina Baptista din localitatea Bălnaca, jud. Bihor, va avea loc un serviciu special de botez nou-testamental.

Botez la Biserica Penticostală Dușești, jud. Bihor

Duminica, 29 iunie 2014, 
de la ora 09:00
la Biserica Penticostală Dușești, 
jud. Bihor, 
va avea loc un serviciu special
 de botez nou-testamental. 

Invitat sa predice din Cuvantul lui Dumnezeu 
este fratele Gabi Floruț.

vineri, 27 iunie 2014

Raul Todinca la Biserica Râul Trezirii Arad

Duminica, 29 iunie 2014,
pastorul Raul Todinca 
de la Biserica Harvest Metanoia 
va sluji la Biserica Raul Trezirii Arad.
Programul incepe de la orele 18.00 
Va asteptam cu drag!

Pastor Samuel Adrian Caba

Conferinţă pentru femei la Târgovişte

Botez la Biserica Maranata Colentina București

Vladimir Pustan: Ce să le mai spunem oamenilor duminica?

Nu știu dacă a mai rămas ceva de spus. Mulți preoți, pastori și predicatori de ocazie au găsit un acoperiș confortabil în ideea că totul e cunoscut.
Ne-am și născut într-o vreme nepotrivită când cunoștința a umplut pământul ca puricii pe Saint-Bernard-ul meu.
Montesquieu spunea că pe vremuri scăpai ușor dacă voiai să fii filosof pentru că adevărurile cunoscute erau puține. Trebuia să răspunzi doar la câteva întrebări. Care e binele suprem, cine guvernează universul, dacă sufletul e nemuritor. Dacă aveai o părere erai filosof și dacă nu aveai barbă…
Așa e și cu predicatorii… Dușmanul nostru numărul unu e Google, așa cum al hingherilor dușmanul numărul unu e Brigitte Bardot. Toți știu totul. Și dacă-s bătrâni, au nepoți care dau search.
Dușmanul numărul doi sunt știrile de la ora... Dacă nu ai pentru oameni duminica ceva ce să-i lase cu gurile căscate, te-ai ratat.
Norocul e că vremurile sunt de așa natură încât probabilitatea de a rămâne ca la dentist mereu, e mare.
Dușmanul numărul trei e lenea… Aceea care te ține departe de studiu ca pe absolvenții de facultate de un loc de muncă…
Iar Origen e un lăudăros ca baronul Munchausen când afirmă că el a consumat cerneală mai multă decât câtă cafea au băut colegii de slujire. Iar Pavel are dreptate când zice că lui nu-i e greu să spună mereu aceleași lucruri. Multora nu le este greu. Iar noi ne-am obișnuit cu asta. Și nu ne este de niciun folos.
Dușmanul numărul patru e Dumnezeu… Are tot felul de pretenții absurde. Originalitate, pasiune, creativitate, muncă, respect pentru oameni, perseverență… Absurd.
Ce să le mai spunem oamenilor duminica dimineața?
Ce au nevoie, nu ce vor să audă. Și să încercăm să vorbim românește pentru că greaca veche e bună la birou. Și să le inoculăm dragostea pentru Biblie și cer. Și să le sădim în suflet speranța… Unui nou început. Unui alt început.
Au mai rămas multe de spus.
Vladimir Pustan

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Ziua a șasea, Sibiu


M-am reântălnit cu echipa la Sibiu. E incredibil cât poate să ajute sufletul o zi petrecută în familie. 

Sala polivalentă Transilvania a fost arhiplină. A fost una dintre serile înălțătoare care nu ai vrea să se termine. Alături de The Messengers au fost Alin si Emima Timofte, Ema si Cristi Repede. Împreună cu cei 2200 de oameni am adus cinste Mielului lui Dumnezeu. 

Lângă mine, pastorul Nelu Brie radia de bucurie. Sibiul e locul de unde a plecat familia Damian, de aceea emoțiile au fost mari. Pastorul Vasile Barac a a cerut binecuvântarea Domnului si El ne-a dăruit-o din plin.

Mesajul a mers mai greu – acesta a fost sentimentul meu – dar Dumnezeu a mântuit multe suflete. M-am rugat personal pentru 18 suflete care l-au primit pe Hristos ca Salvator. Lângă mine pastorii Brie, Barac, Tirla s-au rugat pentru multe alte suflete. A fost cel mai lung program de până acum.

Biserica penticostală Emanuel e într-o ofensivă sfântă pentru a căștiga suflete pentru Dumnezeu. Domnul să înmulțească rodul.

Nelu Bijboacă a filmat totul și întregul program este difuzat pe Nașu tv. Să se bucure și cei ce nu au putut fi cu noi.

Cât încă mai este zi să lucrăm pentru Împăratul nostru ceresc!

Ne așteaptă Târgoviște! De acum plecăm spre sud…!

Florin Ianovici

Pastor baptist susținător al homosexualitații, invitat de Obama la o recepție la Casa Albă

Jocurile politice și morale de la Casa Albă sunt din de in ce mai perfide și marșave făcute de un președinte ce pare a fi devenit o jalnica marionetă in mâinile cluburilor selecte ale reprezentanților totalitarismului plăcerii ce se vrea impus cu orice preț in conștiinta și practica unei foste tari creștine, America.

Zilele acestea administrația prezidențială a invitat un fost pastor baptist din California la o recepție in compania președintelui Barack Obama.

In urmă cu aproape o lună conform mărturie personale a pastorului baptist, acesta 'a simțit' dintr-o dată că homosexualitatea nu mai e păcat in timp ce petrecea o după-amiază cu fiul sau, un adolescent. Cand acesta a urcat in masină, tatăl l-a îmbrățișat, au plâns impreună, iar pastorul s-a "pocăit" înaintea fiului pentru anii de prejudecata și distanțare fata de fiul sau ce a îmbrățișat stilul de viată homosexual.

Duminica următoare prezent la intalnirea bisericii pe care o păstorea, acesta a întâmpinat congregația ferm convins de revelația avută.

Vestea s-a răspândit imediat in întreaga țară, fapt ce a determinat retragerea calități de pastor a acestuia din cadrul Convenției Baptiste de Sud, cea mai mare organizație baptistă din lume, ce numără in jur de 16 milioane de credincioși.

In urmă cu aproximativ două săptamâni la conferința anuală a Conventiei Baptiste de Sud s-au purtat ample discuții pe tema direcției si crezului pe care le urmează organizația in privința căsătoriilor de acelasi sex si stilului de viață homosexual.

In replică, atot-inclusivistul președinte american a cărui concepție cu privire la stilul de viată homosexual "a evoluat", după propriile cuvinte ale acestuia - a evoluat de la un mandat la altul, in funcție de electoratul vizat si de politica partidului a cărui erou a ajuns să fie - președintele Obama vrea să arate tuturor prin gestul sau generos de a-l invita pe acest pastor impreună cu fiul său la recepția de la Casa Alba că nu discriminează precum baptistii, încercând să pună in acest fel o presiune (i)morală fantastică pe întreaga denominatie baptistă ce se pare că nu cedează curentului cultural nebiblic păcătos de acceptare a căsătoriilor homosexuale si a ideei de normalitate in imbrătisarea de către biserică a stilului de viață homosexual. 

Toate acestea apar in contextul cultural al revoluției sexuale fără precedent pe care o experimentează America in momentul de față si a curentului sexual fals distorsionat nebiblic căruia ii cad prada in mod socant întregi denominații, cum a fost recentul caz de săptămana trecută a Bisericii Prezbiteriene din America de Nord, denominație ce număra in urmă cu câțiva ani peste 2.700.000 de membrii, numărul acestora scăzând in ultimii ani cu mai bine de un milion datorită unei tendințe extrem de liberale atât in teologie cat si in practică.

In ciuda bigotismului si a inflexibilitații de care sunt acuzați credincioșii ce se opun oricărei tendințe homosexuale, principiul ce trebuie urmat este fidelitatea față de adevăr, un spirit ferm, intransigent și incoruptibil in relația cu Cristos (care deși nu a atacat niciodată homosexualitatea, a lăsat foarte clar si intenționat să se înțeleagă că Adam, un bărbat, trebuie să fie căsătorit cu Eva, o femeie intr-un legămant pe viatăși dragoste pentru sufletele vesnice, orice tendințe nebiblice ar manifesta, inclusiv daca e vorba de homosexualitate.

Ovidiu Petric
Pastor Biserica REVOLUTIA Lugoj,
Președinte Asociația Creștină CASA BUCURIEI