După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 mai 2014

Conferința "Fitness spiritual pentru o familie sănătoasă" cu Nelu Poenar la Biserica Sion Londra


8 IUNIE: Ziua mondială de rugăciune a tinerilor baptisti

Ziua de 8 iunie 2014 a fost declarata ziua mondiala de rugaciune a tineretului baptist. Tinerii din intreaga lume sunt incurajati sa tina servicii de inchinare pe plan local pentru a reflecta importanta rugaciunii si a mijlocirii pentru altii. 

Acesta poate fi un timp de celebrare a unitatii in Isus Hristos si un timp de aprofundare a relatiei cu Hristos. Acesta este, de asemenea, si un timp potrivit pentru a contribui la sustinerea proiectelor misionare in care sunt implicati tinerii din intreaga lume, dar si pentru dezvoltarea programelor de lidership. 
Tema de anul acesta si din urmatorii patru ani se fundamenteaza pe Declaratia de la Singapore care face apel ca tinerii sa isi traiasca vietile ca niste oameni ai Evangheliei.
Sursa: AICI 

Credo TV: Lansarea cărții "Alături de Isus" de Ghiță Mocan - reportaj

• Vladimir Pustan: Alergarea e maraton greu, nu promenadă prin parcul vieţii


„Şi noi dar fiindcă suntem înconjuraţi cu un nor aşa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică şi păcatul care ne înfăşoară aşa lesne şi să alergăm cu stăruinţă în alergarea care ne stă înainte.” Evrei 12:1

Ne privesc cei plecaţi în cer, ne privesc cei de pe pământ, de aceea trebuie să trăim frumos şi să le urmăm exemplul celor ce-au călcat pe urmele lui Isus. 

Alergarea trebuie să fie până la capăt, abandonurile premature nu-s de nici un preţ. Alergarea e maraton greu, nu promenadă prin parcul vieţii.

Vladimir Pustan

Scrisoare misionară: Silvia Costache, India

Pace, dragi frați și surori,

  În această scrisoare doresc să vă aduc câteva vești despre lucrarea de aici și alte lucruri.
  Mulțumim mult de rugăciuni în ce privește ultima tabăra medicală care a avut loc în mijlocul budiștilor, tabără despre care vă spuneam în mailul anterior. Vreau să-mi cer scuze că am înțeles abia mai târziu că în acel sătuc nu sunt numai budiști ci și catolici.
 
  Tabăra medicală


  Ca să trecem la subiect,  oamenii au venit  cu diverse boli, le-am administrat medicamente, dar au primit și rugăciuni din partea altor surori alături de care am lucrat. Seara, la evanghelizare, am  simțit cum Duhul Lui Dumnezeu lucrează în inimile acestor oameni mai ales prin predică. Fratele care a predicat a fost foarte clar și direct, însă mi‑ar fi plăcut să facă acea chemare, deoarece am simțit, în duhul meu, că unii dintre ei sunt gata. În sfârșit, Domnul le știe pe toate!
  Am lucrat puțin și cu copiii, însă trebuie să specific aici, că mulți copii, mai ales cei din sate așa îndepărtate ca cel în care am fost, sunt foarte timizi; a fost greu să facem ceva cu ei, însă, în cele din urmă, s-au jucat cu noi și am reușit să-i învățăm un cântec. Slavă Domnului și pentru acestă mica sămânță. Tot ce-i semănat în Domnul nu se poate să nu aducă roade!

   Motive de  mulțumire

 Cred că vă mai amintiți de tabăra medicală anterioară celei de acum. Am primit feedback și anume că cei cărora le-am  administrat medicamente și pentru care ne-am rugat au fost vindecați. Mărit să fie Domnul! Ei  înșiși spun că ce a prescris doctorul nu a funcționat, însă medicamentele de la noi și-au făcut din plin efectul. Am înțeles despre o doamnă care avea cavitatea bucală plină de răni și bube, că după ce a luat pastilele recomandate  a primit vindecare, aceasta în condițiile în care a fost înainte la doctor  și a luat medicamente, însă fără efect. TOT ce face Isus are efectul cel mai minunat!
  În plus, oamenii întreabă de noi și doresc să-i vizităm din nou! Slavă Domnului! El să lucreze mai departe spre mântuirea sufletelor,  spre slava Domnului și bucuria noastră și a cerului. Ne dorim ca toate acestea să aducă mântuirea în viața acestor oameni iubiți de El!

  Toate sunt în mâna Sa de Tată. Mulțumesc încă de pe-acum pentru rugăciuni!

       Har și pace să aveți scumpi frați și surori!
              Cu drag, Silvia!
 
Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Școală Românească la Biserica Baptistă Bethel Anaheim, California

www.barzilaiendan.wordpress.com

Beniamin Lup: Mulțumim Peter Costea!

Sunt cuprins de un sentiment de îngrijorare și în același timp o stare de frustrare.

Am fost (și rămân) alături de Peter Costea, omul, profesionistul, creștinul, luptătorul, vizionarul și “vocea celui care strigă în pustie”.

Am colindat prin țară atât pentru strângerea de semnături cât și pentru campania electorală.
Am văzut fețele celor care se roagă, ale celor care încă mai speră că familia în România și Europa va fi apărată.

Am discutat cu oameni de toate confesiunile care au votat Peter Costea, doar pentru că acest om are valori și este profesionist, pentru că are “frică de Dumnezeu și dragoste față de oameni”. Am întâlnit lideri evanghelici dedicați apărării familiei și valorilor, dar am întâlnit alții care au ales să stea în umbră și să susțină altceva decât valorile și un candidat evanghelic.

Îmi amintesc alături de dumneavoastră toate rugăciunile și mesajele acestor lideri prin care cereau tocmai ei, Domnului, să scoată oameni capabili, de ai noștri, care să fie o voce, care să salveze familiile aflate sub atacuri furibunde… A venit omul, are voce foarte puternică, mesajul este clar… și liderii s-au scuzat că “noi nu ne implicăm în politică…”… (și era bine să nu se implice și să nu susțină în culise pe cei care distrug familia și valorile)…

Totuși, Peter Costea a reușit ceea ce nu au reușit alții: să coaguleze un nucleu de oameni cu Valori și Viziune care văd în România o țară din care poate porni o Trezire puternică în Europa.

Peter Costea are de lucru: va trebui să scrie amendamente ca să apere familia, va trebui să intervină în numele creștinilor persecutați în lume, va trebui să apere pe cei neapărați.

Dar Peter nu mai este singur. Are în noi o armată de oameni care sunt gata să îl susțină.

Am fost (și rămân) alături de Peter Costea, omul, profesionistul, creștinul, luptătorul, vizionarul și “vocea celui care strigă în pustie”.

Mulțumim, Peter Costea!

✡ Mărturii din Israel - Azi: Pastor Dr. Ionel Tuţac


” Am avut Harul sa vizitez Tara Sfanta de 3 ori. De fiecare data dorinta mea a fost aceea de a calca pe Urmele pasilor Mantuitorului, dar si de a vedea locurile biblice, si istorice ce au marcat istoria umanitatii.

Cand pasesti in Gradina Mormantului traiesti experiente unice ce nu pot fi explicate in cuvinte !

Personal, in aceste locuri, credinta mea s-a intarit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

Daca in timpul pelerinajului ai ocazia sa vizitezi si locuri ca Masada, Muzeul Holocastului sau Nazareth Village intelegi mult mai bine cultura, obiceiurile, si istoria fascinanta a poporului evreu.

Sunt multumitor Domnului ca in aceasta calatorie am fost insotiti de 2 oameni speciali: Mihail Manole, un excelent manager si Daniel Stanger, un excelent ghid.

Recomand tuturor slujitorilor Domnului si crestinilor interesati sa cunoasca istoria Tarii Sfinte cu pelerinajul evanghelic alaturi de OXENTIA TOURISM."

Dr.Ionel TUTAC, secretar general – Uniunea Baptista din Romania

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească permanent că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel. 

Prin urmare, pe lângă Poza si Gândul Zilei şi Albumele cu imagini din Israel publicate aici, pe acest portal veţi putea citi ocazional şi impresiile de călătorie din Israel furnizate de către Agenţia Oxentia Tourism sau de către cititorii noştri care au fost în diverse pelerinaje în Ţara Sfântă.

Aceste materiale sunt grupate sub genericul "Mărturii din Israel" şi le puteţi descoperi rapid în pagina ✡ Creştin ProIsrael 

Petru Lascău - Elefanții din familia modernă (25 Mai 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi 

Petru Lascău

✡ Poza și gândul zilei

Chiar dacă smochinul nu va înflori, viţa nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi, şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule, şi nu vor mai fi boi în grajduri, eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele! (Habacuc 3:17-18)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Conferinţa Anuală Harvest Metanoia la Arad

În perioada 2-4 iunie biserica noastră va fi gazda conferinței anuale de instruire a bisericilor Harvest Metanoia, care în acest an se va focaliza pe instruirea consilierilor şi liderilor (și asistenţilor) de grupuri mici. Vorbitorul principal va fi Dr. Garrett Higbee unul dintre cei mai recunoscuţi consilieri biblici pe plan mondial, directorul programului de consiliere al bisericii Harvest Bible Chapel din Chicago.

Înscrierile au depăşit aşteptările noastre – pe lângă participanţii din diferitele biserici Harvest Metanoia din ţară şi străinătate şi-au anunţat participarea şi alte biserici. Taxa de conferinţă variază în funcţie de numărul de zile alocat. Cazarea se va face în familii şi la hotel. Dacă doriţi să participaţi vă rugăm să vă înscrieţi la secretariatul bisericii noastre sau pe adresa de mail secretariat@harvestmetanoia.ro. 

Serviciile de închinare din fiecare seară sunt deschise publicului larg (ora 18).

Știri creştine Alfa Omega TV - Mapamond creştin

Din cuprinsul ediției:
  • Creștinii din Egipt se așteaptă să fie uciși în orice moment
  • Martir in Irak: „A murit cu zâmbetul pe buze”
  • Bisericile se lupta pentru dreptul de a ține servicii religioase în școli
  • Chirurgi care se roagă pentru pacienții lor
  • Familia care se roaga împreună rămâne împreună
  • Asociația Oci urmărește dinamica spirituală a României
  • Radio Bistrița Creștină – un radio pentru suflet