După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 mai 2014

Nelu Poenar & corul și tinerii Bisericii Betel Codlea la Biserica Agape Ploiești

Duminică, 
25 mai 2014
ora 9.30 și ora 18.00
Nelu Poenar 
corul și tinerii 
Bisericii Betel Codlea 
vor sluji la
 Biserica Agape Ploiești 

Cătălin şi Andrada Dupu la Biserica Elim Ploieşti


Pieter Van Waarde la Timișoara


Luni, 26 mai, între orele 10-12, la restaurantul Tinecz din Timisoara, Calea Aradului, nr 51, va avea loc o intalnire cu Pieter Van Waarde, un renumit pastor si scriitor american.

Pieter slujește Woodcrest Chapel din Columbia, Missouri, o mega biserica din America. Este licențiat in teologie, management si comunicatii si este preocupat de mentorarea pastorilor tineri.

Principalele teme abordate cu prilejul acestui seminar sunt: 
- Menținerea disciplinei spirituale ca lider, 
- Cum sa fii proaspăt si eficient in lucrare? si 
- Cum sa construiești o echipa eficienta pentru Biserica lui Hristos?

La acest seminar au fost invitați 15 lideri baptisti din Comunitatea Timisoara.
Ionel Tuțac

Anunţ - Biserica Elim Ploieşti

Toţi cei care doresc 
să se închine Domnului 
la Biserica Baptistă Elim Ploieşti
strada Libertăţii nr. 10A,
langă BILLA 
vor găsi un popas pentru 
suflet si o oază de linişte 
în fiecare 

Duminică 

dimineaţa, 
de la ora 10.00
iar seara, 
de la ora 18.00

Vă aşteptăm!

Pastor Irinel Cazacu

Anunţ Sponsorizat

✡ A apărut revista Shalom


La Arad a apărut primul număr al revistei Shalom. Revista ii are ca inițiatori pe rabinul Moris Haim, pe pastorul Ionel Tutac-secretar general al Uniunii Baptiste si pe juristul Daniel Filip.

Principalele subiecte abordate sunt: Legea dinamicii lui Dumnezeu, Cartea Secretelor de la Marea Moarta, Evreii încep sa-l recunoască pe Isus?, Ce se întâmpla cand mergi cu Isus la pescuit, Descoperiri arheologice biblice.

Lansarea oficială a revistei va avea loc duminica, 25 mai, ora 18, in Biserica Crestina Baptista "Harul" din Lugoj.

Prețul unui exemplar este 10 lei. Pentru detalii privind achiziționarea ei puteți scrie pe adresa: harul_tutac@yahoo.com.
Ionel Tuțac

Vladimir Pustan la Naşul TV cu mesajul "Vom zbura departe"


Urmariti emisiunea Pastorul Cel Bun, Duminica 25 August la Nasul TV,  ora 14:00 


Titlul mesajului "Vom zbura departe" - pastor Vladimir Pustan. 

Sa ne rugam, spuneti si altora.


The Messengers

RBYA – Castaniada 2014

Deși mulți tineri nu știu ce înseamnă titlul ei, întâlnirea de tineret de pe coasta de vest este un eveniment foarte căutat. ,,Castaniada“ este la cea de a doua ediție.
Daca exista interes pentru a urmari LIVE evenimentul de la San Francisco, sambata 6 pm iar duminica 9:30 am & 3 pm (ora pentru San Francisco), puteti folosi link-ul de mai jos.
Cu aleasa pretuire,
Păstor Ovidiu Rauca

Botez la Biserica Penticostală Imola, Italia

Duminică, 
25 mai 2014, ora 9.00
Botez 
la Biserica Penticostală Imola, Italia

Cătălin Ciuculescu la Râmnicu Vâlcea şi Craiova


Biserica "Bunul Păstor" - "ÎNGENUNCHEZ" - 11:00Ramnicu Vâlcea, VL
Biserica Baptistă "Filadelfia" - "ÎNGENUNCHEZ" - 18:00Craiova, DJwww.catalinciuculescu.ro

• Florin Ianovici: E greșit să stai și să nu faci nimic!


Faptele apostolilor 1:11 "şi au zis: „Bărbaţi galileeni, de ce staţi şi vă uitaţi spre cer? 

Nu e nimic gresit in a privi cerul. Dar e gresit sa stai si sa nu faci nimic. Sa nu uitam ca cei care au afirmat acest lucru au fost ingerii care locuiesc in cer. 

Astazi sa privim spre cer, spre asternutul picioarelor Lui si maine sa mergem sa ne exprimam un vot ca sa dam o sansa pamantului sa ii fie mai bine.

Uneori imi vine sa imi dau demisia ca parinte, ca angajat, ca slujitor si sa fug undeva departe…! Dar crucea Domnului Isus imi aminteste ca cei ce iubesc alearga pana la capat. De aceea nu pot fi in greva cand tara ne cheama la vot.

Iar de data aceasta sunt cu adevarat cateva posibilitati corecte si cinstite ca macar un om sa reprezinte Romania si romanii care cred in Dumnezeu.

Va indemn respectuos sa mergeti sa votati! 

Dumnezeu sa ajute tara noastra!

Florin Ianovici

Pastor Vasilică Croitor: Cine este cel mai mare dușman al candidaturii lui Peter Costea?

Am primit o sumedenie de mesaje private și publice în care eram întrebat de ce am susținut campania lui Peter Costea. Sunt silit așadar să ofer câteva explicații.
În primul rând, nu fac parte din echipa lui Peter Costea, nu mi-a oferit nimic și nu mi-a cerut nimic. Tot ce am făcut în ultima săptămână izvorăște dintr-o preocupare pentru respectarea valorilor creștine în societate. Am asistat în ultimii ani la o avalanșă de atacuri îndreptate împotriva familiei, al căror impact îl depășește cu mult pe cel creat de revoluția sexuală din secolul trecut. Biserica a fost practic redusă la tăcere. Strategia discursului „politically correct” a dat roade, astfel că este foarte „greșit” să mai vorbești astăzi despre familie, fidelitate și viață.
În acest context, susținerea lui Peter Costea mi s-a părut ceva natural și coerent cu preocupările mele din această perioadă.
Atacurile josnice lansate pe ultima sută de metri au arătat că Peter Costea este văzut ca un competitor serios.
Continuarea: AICI

Vladimir Pustan la Biserica Creștină după Evanghelie ''Antiohia'' București

✡ Poza și gândul zilei

Pământul îşi dă roadele; Dumnezeu, Dumnezeul nostru, ne binecuvântă, Dumnezeu ne binecuvântă, şi toate marginile pământului se tem de El. (Psalmi 67:6-7)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!