După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 mai 2014

† Apelul Uniunii Baptiste din România pentru ajutorarea credincioşilor din Serbia şi Bosnia Herţegovina

Avand in vedere situatia exceptionala din Serbia si Bosnia Hertegovina creata de recentele inundatii si constientizand faptul ca exista o acuta nevoie de sprijin, in special pentru fratii nostri de credinta din aceste tari, Uniunea Baptista din Romania, prin intermediul Comunitatii Baptiste Bucuresti, a decis sa dea o mana de ajutor fratilor aflati in nevoi.
Saptamana viitoare in data de 30 05 2014 va pleca din Bucuresti un camion cu alimente pentru fratii credinciosi din aceste tari. Pastorii si bisericile din Comunitatea de Bucuresti sunt chemati sa participe la aceasta actiune de ajutorare cu alimente neperisabile. Strangerea de ajutoare se va incheia in data de 29. 05 orele 12.00 cand camionul cu alimente va pleca spre comunitatile de credinciosi baptisti afectate de inundatii.
Aceste alimente vor fi distribuite prin intermediul Fundatiei Betania facebook.com/bethany.romania Persoana de contact Aurel Mercioniu 0752 158183 sau betaniaromania@gmail.com.

Uniunea Baptista din Romania doreste sa faciliteze si alte eforturi de sprijinire a situatie din Serbia si Bosnia Hertegovina. Cei interesati sa ajute si care doresc sa se implice sunt rugati sa ia legatura cu Secretariatul Uniunii la telefon: 021 430 1060 (intre orele 9:00 – 17:00) sau prin email la: uniuneabaptista@gmail.com.

Sursa: AICI

Hal Cooper la Biserica Emanuel Oradea

www.facebook.com/aurelian.botica

Botez la Biserica Baptistă Română din Brescia, Italia

Biserica Creştină Baptistă Română din Brescia se va bucura de un serviciu special de botez Nou-Testamental, duminică 25 mai, începând cu ora 10.00, când trei suflete vor face legământ cu Domnul Isus în apă. 

Cuvântul Domnului va fi predicat de invitatul special pentru această ocazie, fratele pastor Nicu Gavril de la Biserica Creştină Baptistă din Câmpulung Moldovenesc – Suceava, iar serviciul divin va fi condus de fratele prezbiter Gheorghe Bacter. Această bucurie va avea loc în localul bisericii din Via della Volta 44, Brescia. 

Harul şi binecuvântarea Domnului să fie peste serviciul acesta şi cei care nu-L cunosc pe Domnul să fie cercetaţi! Vă aşteptăm!

Concert Not an Idol la Casa Sindicatelor Timişoara

Deo Gloria Timisoara

Pastor Sorin Alexa din Ucraina la Biserica Elim Hunedoara

Sunteți așteptați să fiți împreună cu noi la închinare în seara duminicii din data de 1 iunie, slujbă în cadrul căreia Cuvântul Domnului va fi vestit de fratele păstor Sorin Alexa din Ucraina.

Bus4Life în Constanţa


Fundatia OM in parteneriat cu Biserica Betel aduc Vineri, 23 Mai 2014, autobus-ul librarie Bus4Life in Constanta. Acesta va parca vis-a-vis de Parcul Tabacariei si Parcarea de la City Park Mall. 

Va asteptam intre 10.00 si 21.00 sa vizitati autobus-ul si sa frunzariti literatura crestina si nu numai.

Veti putea servi apa sau cafea (din partea casei).

La solicitarea d-voastra va putem cantari si va putem lua tensiunea.

Dupa ora 17.00 vom avea jocuri cu copiii. Am invitat un clown si vom incerca sa facem si picturi pe fata.

Biserica Betel Constanta

Mărturia unui fost interlop la Cinema Cortina - Oradea Shopping City


Conferința "Promovarea moralei creştine prin muzica creştină contemporană" cu Silviu Cornea la Vladimirescu, jud. Arad


Valeriu Ghilețchi: "Peter Costea merită să fie sprijinit"

"Cei care au cetățenie română este foarte important să voteze pentru candidați care împărtășesc și promovează valorile creștine, în special, valorile legate de familie. Directivele europene au un rol tot mai mare în viața țărilor comunitare, inclusiv în Moldova, care este pe calea integrării europene.

 Consider că Peter Costea este omul care a demonstrat în ultimii ani un atașament constant față de promovarea acestor valori. De aceea, cred că el merită să fie sprijinit"

• Vladimir Pustan: Nu-i uşor să crezi

„Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd” – Evrei 11:1

Nu-i uşor să crezi. Dacă s-ar baza pe pipăit n-ar mai fi credinţă. Să-ţi iei nevasta şi cămilele, lăsând totul în urmă, plecând spre nu ştiu unde. Să crezi că dincolo de stele există cer, că dincolo de păcatele tale există un Dumnezeu iertător.

Scrisoare misionară: Familia Saitis Marcel și Ioana, Madagascar

Sapand fantani de APA VIE...pe strazi africane

Multa vreme am tot incercat sa gasim o metafora sau o imagine pentru Madagascar pe care sa o impartasim cu dvs. 
I se spune Insula rosie, din cauza solului rosiatic, dar de fapt, era numita inainte Insula Verde, din cauza climei tropicale si a habitatului natural bine pastrat aproape o mie de ani, acum distrus de defrisarile masive ale populatiei malgase din cele 18 triburi ce traiesc pe insula. Daca priviti cu atentie harta Africii, veti observa asemanarea evidenta cu un craniu care se uita spre est, avand ca ochi lacul Victoria, iar Madagascarul pare a fi o lacrima ce curge pe obrazul teritoriului african.
Ori cum ar fi, suntem foarte binecuvantati sa fim pe aceasta ,,lacrimaˮ pierduta a Africii si sa impartasim Viata Vesnica, Evanghelia lui Hristos si viata noastra cu acesti oameni pe care am invatat sa ii iubim pe masura cunoasterii lor, cu ajutorul Duhului Sfant.

Am strans in 9 luni peste 2000 de maini

De cand suntem aici, de 9 luni,am avut ocazia sa strangem peste 2000 de maini fiecare din noi – eu, Ioana, Alessia sau Ruth. Poate va surprinde lucrul acesta, dar aici este obiceiul ca la sfarsitul serviciului divin al bisericii, sa facem o coloana si fiecare participant la slujba divina sa dea mana cu fiecare si sa se binecuvanteze. In plus, intre cei mai apropiati, se practica sarutul pacii, trei pupaturi pe obraz, asa ca a trebuit sa ne atribuim si acest rol cultural. A fost greu la inceput sa dam mana cu zeci, apoi cu sute de oameni, mai ales ca unii dintre ei erau dati cu niste unsori mai,,greoaie pentru nasˮ pe maini, dar treptat, dincolo de strangerea de mana, am inceput sa simtim dorinta cu adevarat sa proclamam peste fiecare dintre ei din toata inima binecuvantarea lui Hristos pe toate planurile vietii lor. 

Asa ca am invatat sa iubim acesti oameni, sa le dorim binele, sa luptam pentru ei si pentru vietile lor. Intelegeti acum de ce iubim asa de mult Madagascarul si pe poporul malgas ? Nu poti sa strangi atatea maini si sa ramai insensibil la vietile lor! Dar nu am dat mana numai cu fratii si surorile, ci cu multi alti oameni: pe strada, in diferitele lucrari sau contacte cu ei, la magazine, in piata, in diferite discutii cu ei. O strangere de mana…o ocazie de a rosti o binecuvantare peste cineva !

12 Proiecte...Dumnezeu ne suplineste teama cu Harul Sau divin

In ceea ce priveste lucrarea noastra aici, noi ne consideram cu adevarat impliniti. Cele12 proiecte pe care le coordonam sau in care suntem inrolati merg in general bine. Cand unul dintre ele sufera ,,amenintari” din pricina lipsei, Dumnezeu ne suplineste teama cu un raspuns al Harului Sau divin.


Beniamin Fărăgău - Relaţiile de familie şi relaţiile de serviciu (18 Mai 2014)

Corul Bisericii Baptiste Isus Salvatorul Chişinău la Biserica Creştină după Evanghelie Sion Prelipca, jud. Suceava


✡ Poza și gândul zilei

Domnul Dumnezeul tău te va umple de bunătăţi, făcând să propăşească tot lucrul mâinilor tale, rodul trupului tău, rodul turmelor tale şi rodul pământului tău; căci Domnul Se va bucura din nou de fericirea ta, cum Se bucura de fericirea părinţilor tăi, dacă vei asculta de glasul Domnului Dumnezeului tău păzind poruncile şi rânduielile Lui scrise în cartea aceasta a Legii, dacă te vei întoarce la Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta şi din tot sufletul tău. (Deuteronomul 30:9-10)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

RBA: Conferința de primăvară, Atlanta, Georgia

Dragi frați,
Vă reamintim că așa cum s-a discutat la întâlnirea de toamnă din Massachussets și s-a anunțat luna trecută la întâlnirea păstorilor din Florida, anul acesta întâlnirea de primăvară a asociației va avea loc la data de 23-25 Mai, în Atlanta, GA. 

 Biserica Gwinnett Romanian Baptist Church în colaborare cu Prima Biserică Baptistă Română din Atlanta vor fi gazdele închinării din acel sfârșit de săptămână.  Tema întâlnirii este "Prioritatea Bisericii Domnului Isus", temă inspirată din Faptele Apostolilor 2:42.

Întâlnirea va începe cu serviciul de închinare de Vineri seara și se va încheia cu serviciul de închinare de Duminică seara.  Ședința de lucru a păstorilor va avea loc Sâmbătă începând cu orele 10:00AM.

Iată timpul și locația întâlnirilor:

Servicii de închinare:
Vineri, 23 Mai ora 7:30PM
First Romanian Baptist

Sâmbătă, 24 Mai ora 7:00PM
Gwinnett Romanian Baptist

Duminică, 25 Mai ora 10:00AM
Gwinnett Romanian Baptist

Dumincă, 25 Mai ora 6:00PM
First Romanian Baptist

Ședința păstorilor din RBA
Sâmbătă, 24 Mai ora 10:00AM
Gwinnett Romanian Baptist Church

Întâlnirea tinerilor din RBYA
Sâmbătă, 24 Mai ora 10:00AM
First Romanian Baptist

Adresa bisericii Gwinnett Romanian Baptist Church este:
2005 Braselton Hwy.
Buford, GA 30519

Adresa bisericii First Romanian Baptist Church este:
1280 Lawrenceville-Suwanee Rd.
Lawrenceville, GA 30043