După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 mai 2014

Liderii Creştinilor după Evanghelie în vizorul pastorului Paul Dan

"O parte din liderii de la Crestinii dupa Evanghelie sunt... vinovati de lasitate si complicitate la erezie. Iosif Ton a predicat ereziile carismatice oculte ale lui Bill Johnson la Biserica Izbanda din Bucuresti si la Biserica Agape din Ploiesti. In aceste doua biserici liderii erau la curent cu ereziile lui Ton si cu excluderea lui dintre baptisti si totusi Ton a infestat audienta cu ereziile lui. La Suceava, Daniel Grigoriciuc a devenit un ideolog carismatic. Vezi aici. Am semnalat pe blog abaterile grave doctrinare ale lui Grigoriciuc dar Virgil Achihai, presedintele la Crestini dupa Evanghelie cat si liderii de la acea denominatie nu au facut nimic, lasand ca, cancerul carismatic sa devoreze aceste biserici."
Pastor Paul Dan 

Pastor Nelu Peia: "Ziua Unităţii în Post şi Rugăciune a Românilor de pretutindeni"


Sambata 24 Mai, credinciosii romani se vor uni in "Ziua Unitatii in Post si Rugaciune a Romanilor de pretutindeni", pentru tara noastra si Continentul nostru.

Invitam bisericile, grupurile de rugaciune cat si frati si surori mijlocitori sa ia parte la aceasta lucrare. Ne vom ruga in mod special pentru alegerile din Romania. Dumnezeu sa inalte pe cei smeriti, care apara valorile crestine ale familiei si care au teama sfanta de El. 

Sa ne rugam pentru ca duhul de cearta si dezbinare care macina conducerea tarii sa fie legat si cei inaltati in dregatorii sa caute mai intai binele tarii si nu foloasele personale.

Continuam sa ne rugam pentru Ucraina. Rezultatul alegerilor generale poate duce la stingerea conflictului cu Rusia. Sa ne rugam ca sa fie pace in timpul alegerilor din 25 mai.

Continuam sa ne rugam pentru pacea din Orientul Mijlociu si pentru oprirea razboiului din Siria. Sa ne rugam pentru protectia credinciosilor crestini care sunt persecutati si nu putini martirizati pentru credinta in tarile musulmane.

Ne apropiem de marea sarbatoare a Coborarii Duhului Sfant la Cincizecime. Sa ne rugam ca milioanele de credinciosi din Continentul nostru sa fie plini cu Duhul Sfant si sa vesteasca cu indrazneala Cuvantul lui Dumnezeu in aceste vremuri din urma.

Avem o propunere salutata deja de multi slujitori spirituali: Ziua de 24 Ianuarie - Ziua Unirii, sa fie "Ziua Nationala de Rugaciune a Romaniei". 
Hristos a inviat!
Pastor Nelu Peia
International Prayer Council

Prison Fellowship România: Misiune în 10 închisori din România


Campaniile PFR Romania in inchisori merg mai departe!!
Impreuna cu un un grup de olandezi, voluntari ai Prison Fellowship Romania de peste 20 de ani, am realizat zilele trecute vizite in 10 inchisori din Romania. Acolo, detinutilor li s-au oferit diverse sfaturi, incurajari, dar si posibilitatea de a se exprima. Cu o vasta experienta in ceea ce priveste vizitele in penitenciare si comunicarea cu cei inchisi voluntarii nostri au reusit sa ii faca pe acei oameni privati de libertate sa priveasca cu incredere spre viitor si sa le aduca aminte ca Dumnezeu este cu ei.
A fost o experienta deosebita atat pentru noi, pentru voluntari cat si pentru detinuti!

PRISON FELLOWSHIP ROMANIA

Conferința "Promovarea moralei creştine prin muzica creştină contemporană" cu Jean Chiforeanu si Daniel Filip la Lipova


Conferința "Ucenicul de la Media" la Timişoara


Biserica Poarta Cerului ( str. Banul Maracine nr. 25) din Timisoara, organizeaza sambata 24 mai 2014, de la ora 09.00 , o conferinta dedicata tinerilor implicati in departamentele Media ale bisericilor evanghelice din oras.
Sunt invitati atat cei care slujesc deja cat si cei ce isi doresc sa o faca dar nu au cunostintele necesare.

Inscrierile se fac pe site-ul www.poartacerului.ro iar taxa de participare este de 10 lei.

Program:
09.00 - 09.20: Mesaj Biblic despre Ucenicie - Pastorul Remus Runcan
09.20 - 10.00: Seminar Foto - Vasilica Bob
10.00 - 10.10: Pauza
10.10 - 12.00: Seminar Video - Sorin Petan, Miodrag Rechesan
12.00 - 12.30: Pauza - se vor servi gratuit sandwich-uri, ceai, apa,suc.
12.30 - 14.30: Seminar Promovare - Lucian Enasoni, Marius Radu

Seminar Audio cu Dan Blaga, Narcis Rosca si Claudiu Paltinean (in sala separata)
09.30 - 12.00
12.00 - 12.30 Pauza - se vor servi gratuit sandwich-uri, ceai, apa,suc.
12.30 - 14.30

Pastor Ghiţă Dicoi la Centrul Creştin Domnul este aici Mortsel, Belgia


Vă invităm să veniţi în datele:

24.05.2014 ora: 19:30 

25.05.2014 ora: 18:30.

Îl vom avea ca invitat pe fratele Ghiţă Dicoi, 
pastor la Biserica Flacăra Închinării (Alba- Iulia). 


Veniţi să ne bucurăm împreună în prezenţa Domnului!

• Vladimir Pustan: Licurici în noaptea de afară


„Da, Tu îmi aprinzi lumina mea. Domnul Dumnezeul meu îmi luminează întunericul meu” – Psalmul 18:28
Noi numai indirect suntem lumină. Adică o reflectăm fiind simple oglinzi ale dumnezeirii. Lumina adevărată e El şi ne încarcă ziua ca să putem fi licurici în noaptea de afară. Licurici…

Vladimir Pustan

Tabăra Eben-Ezer Castellon, Spania

Suntem tinerii bisericii penticostale Eben-Ezer din Castellón de la Plana (Spania), al cãru pastor este fratele Mihai Morar.
Slujim Domnului în orasul în care El ne-a îngãduit sã fim prin diferite activitãti. Una dintre activitãti este tabãra pe care vrem s-o organizãm împreunã cu voi în iulie 2014. Noi ne întâlnim si în fiecare luni la ora 20:20 la un timp de pãrtãsie, citirea Bibliei în grup, laudã si închinare, studiu biblic si jocuri. Scopul nostru este de a creste spiritual împreunã pentru a duce mesajul evangheliei si celor care nu îl cunosc pe Hristos. Acesta este si scopul principal al taberei.
Mai multe detalii: AICI

Concert în aer liber Cristi Cazacu & Colectiv Band şi Adi Hentea la Arad


Inaugurarea monumentului fidelităţii "Dragostea Adevărată Aşteaptă" la Chişinău

În parcul Dendrarium din Chişinău a avut loc inaugurarea primului monument al castităţii. Banca "Dragostea Adevărată Aşteaptă" este în formă de inimă şi conţine incorporat un ceas.
Potrivit organizatorilor, inima semnifică o dragoste curată, autentică, iar banca şi ceasul aşteptarea în curăţie până la căsătorie. La baza monumentului sunt păstrate legămintele celor ce au decis să nu întreţină relaţii sexuale în afara cadrului căsătoriei.
Prin acest proiect, Asociaţia ProFamilia îşi propune să contribuie la rezolvarea mai multor probleme îngrijorătoare ce privesc instituţia familiei: bolile sexual-transmisibile, numărul mare al copiilor născuţi în afara căsătoriei, sarcinile nedorite, avorturile ş.a. 
Continuarea pe www.moldovacrestina.md

Conferința liderilor şi asistenților de grup mic ''Soul Care'' la Arad

DATA: 2-3 iunie 2014                                                         
LOCUL: Biserica Harvest Metanoia - Str. Mihai Eminescu nr 1-3 ARAD
PARTICIPANTI: Liderii si asistentii de grup mic dar si cei care sunt interesati in consilierea biblica.
TEMA: implementarea SOUL CARE in cadrul retelei Harvet Metanoia - mijlocul principal fiind grupurile mici.
COSTUL: fiecare participant isi plateste transportul si contribuie cu suma de 30 RON pt acest eveniment (aceasta suma va acoperi o parte din mancare, materiale, etc)
* Garret Higbee va predica in serviciul principal de dimineata si s-ar putea ca duminica seara sa organizam un eveniment special pe tema Crestinul si Psihologia.
* pentru consilieri - miercuri Garret va sustine o pregatire in consiliere cu cei din lucrarea de consiliere a bisericii HM Arad la care sunt invitati toti cei ce sunt interesati de subiect


Conferința "Hristos, șansa ta" la Centrul Creștin Torent Bruxelles, Belgia


Conferință de Laudă & Închinare la Centrul Creștin Timișoara

Click pe imagine pentru mărire!

Florin Ianovici: Anania și Safira - Îngeri de lumină

✡ Poza și gândul zilei

Cine îşi lucrează câmpul are belşug de pâine, dar cine aleargă după lucruri de nimic are belşug de sărăcie. (Proverbe 28:19)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!