După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 mai 2014

Dumnezeu are planuri și pentru tătarii din Crimeea

La o lună după anexarea Crimeei, peninsula din Marea Neagră continuă să fie o sursă de dispute între Ucraina și Rusia. Conform Reuters, Consiliul Național de apărare al Ucrainei, încearcă mutări juridice pentru a contracara preluarea Rusiei.
Russ Hersman, de la Wicliff Bibles Translation, spune că acesta este momentul sa fie vestit Cristos, minorității tătare din Crimeea.
 "Când există presiune pe un astfel de grup, este un timp în care Dumnezeu pătrunde dincolo de o rezistență pe care ar întâmpina-o în mod normal. Publicarea Bibliei preconizată pentru anul următor, 2015, este foarte importantă." Tătarii au avut Noul Testament în limba lor încă din 1825, însă nu au avut Biblia.
 "Acesta este cel mai important lucru pe care ascultătorii îl pot face: să se roage pentru completarea și distribuirea acestor Scripturi, pentru că câteodată și ceva simplu, cum ar fi defecțiunile tehnice, poate împiedica publicarea."
 Rugați-vă pentru tătarii din Crimeea în această perioadă, ca Dumnezeu să le deschidă ochii la adevarul lui.
Sursa: Mission Network News    Traducerea: Robert Baciu

• Florin Ianovici: Nu voi muri, ci voi trai!


Psalmii 118:17 "Nu voi muri, ci voi trăi şi voi povesti lucrările Domnului."

Oricine iti poate spune ca nu depinde de noi daca vom trai sau vom muri. Si atunci cum voi trai si nu voi muri?

Daca dimineata ai vazut ca astazi e o zi insorita si te-ai bucurat multumind lui Dumnezeu, atunci tu ai ales sa traiesti, nu sa mori. Nemultumirea si indiferenta, absenteismul si mutenia in fata frumosului si a binelui inseamna sa alegi moartea!

Daca te-ai dus la Biblie si ai deschis fereastra sufletului spre cuvintele lui Dumnezeu, atunci ai ales sa traiesti! Caci fiecare cuvant al lui Dumnezeu este un cuvant al vietii. 

Daca te-ai plecat in rugaciune inaintea lui Dumnezeu si ai lasat sufletul sa vorbeasca cu Dumnezeu atunci Duhul Sfant a adus linistea, seninatatea si pace care fac inima sa traiasca inaintea lui Dumnezeu!

Daca te-ai hotarat sa fii bun cu aproapele tau, tocmai ai dat binete vietii!

Moartea inseamna sa refuzi viata! Sa nu o faci!

Te uiti si zici in sinea ta: Neemia 4:10 "… „puterile celor ce duc poverile slăbesc, şi dărâmăturile sunt multe; nu vom putea să zidim zidul.”" Dar daca incepi sa faci un pas, imediat vei descoperi ca este Cineva langa tine care iti spune: aruncati asupra Mea totte ingrijorarile voastre si Eu insumi voi purta de grija!

Moartea inseamna sa refuzi lupta! Sa nu o faci!

Curaj!

Peter Costea - Programul pentru următoarea săptămână

Şi în această săptămână dl. Peter Costea va fi prezent în mai multe oraşe din ţară pentru a-şi prezenta platforma şi ideile pe care doreşte să le promoveze şi totodată să se întâlnească cu cetăţenii de bună credinţă ai acestor oraşe. În acest sens dacă doriţi să vă întâlniţi cu dl. Costea sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe dl. David Ţuţ, consilier de campanie, la tel. 0741 103 025 pentru a primi detaliile exacte legate de locaţia şi ora la care dl. Costea va fi disponibil.

17 Mai Sambata: Medias

18 Mai Duminica: Oradea

19 Mai Luni: jud. Salaj

20 Mai Marti: Timisoara

21 Mai Miercuri: Deva

22 Mai Joi: Satu Mare

23 Mai Vineri: Buzau

Pe 23 Mai campania se va incheia. Va indemnam sa mergeti la vot in numar cat mai mare.

24 Mai Sambata: dl. Costea va fi in Baia Mare pentru o conferinta pro-viata.

25 Mai Duminica: dl. Costea va fi la Arad!

Votati Peter Costea ! Votati pozitia 21 !

MATERIALE DE PROMOVARE ALE CAMPANIEI ELECTORALE

Materialele promoţionale pentru promovarea dlui. Costea sunt gata, aceia dintre dvs. care doriţi să le distribuiţi (flyere, postere, etc) sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe: dl. David Ţuţ la tel: 0741 103 025  Vă mulţumim !

VOLUNTARI

Avem în continuare nevoie de voluntari pentru campania electorală a dlui. Costea. Vă invităm să vă alăturaţi echipei noastre, o echipa vibrantă şi o campanie bine pusă la punct. Ajutându-ne pe noi, vă ajutaţi pe dvs.

Contactaţi-ne prin e-mail la:  contact@costea-parlamentuleuropean.ro

sau accesând site-ul de campanie:

costea-parlamentuleuropean.ro

Peter Costea - Bizar pentru Hristos


Vezi şi:

De ce să-l votez pe Peter Costea?

Interviu cu Peter Costea, candidat independent la alegerile europarlamentare 2014

✡ Israel - Poporul Ales: "Teologia Înlocuirii" este o doctrină eretică!

Seară de evanghelizare la Biserica IZBÂNDA Bucureşti


✡ Poza și gândul zilei

Strâng cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! (Psalmi 119:11)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Bebe Ciaușu la Filiaşi şi Haţeg

Sambata, 17 mai 2014, voi predica la doua intalniri de tineret. 

De la 10.00 voi fi la Biserica Penticostala din Filiasi pentru intalnirea zonala a tinerilor evanghelici si de la 18.00 la Hateg. 

Va invit sa va rugati si pentru mine si pentru participantii la cele doua intalniri.

Bebe Ciausu

HotNews: O femeie din Sudan a fost condamnată la moarte prin spânzurare pentru apostazie


O tanara femeie de religie crestina a fost condamnata joi la moarte prin spanzurare pentru apostazie, in Sudan, provocand furia Statelor Unite si a Marii Britanii, scrie AFP.

Nascuta dintr-un tata musulman, Meriam Yahia Ibrahim Ishag a fost condamnata in virtutea legii islamice in vigoare in Sudan din 1983 si care interzice renuntarea la credinta musulmana, sub pedeapsa cu moartea.

"V-am acordat trei zile pentru a va lepada de credinta dvs dar ati insistat pentru a nu reveni la islam. Va condamn la pedeapsa cu moartea prin spanzurare", a declarat judecatorul Abbas Mohammed Al-Khalifa, in prezenta tinerei femei, cu voal si imbracata intr-o rochie traditionala sudaneza, si care a ramas impasibila.

Inainte de verdict, un lider religios musulman a incercat in zadar sa o convinga sa revina la islam, dar tanara femeie i-a spus calm judecatorului: "Sunt crestina si nu sunt vinovata de apostazie".
Continuarea pe www.hotnews.ro