După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 mai 2014

Vizită Delegaţie Bulgaria la Biserica Harul Bucureşti


Citeşti şi câştigi! Concurs cu premii, Wycliffe România

În perioada 15 mai - 1 iunie 2014 are loc prima ediție a acestui concurs. 

Răspunde celor 3 întrebări de pe pagina http://wycliffe.ro/concurs, completând formularul de pe această și poți câștiga cartea "Temeiul tuturor lucrurilor" de Neil Anderson. 

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de 2 Iunie. 

Pot participa la acest concurs toți cei ce au rezidența la o adresă din România.

Scrisoare misionară: Adriana Coroamă, Indonezia

Au trecut mai mult de 6 luni de când Adriana Coroamă a ales să renunțe la confort și siguranță, alegând să răspundă chemării lui Dumnezeu. Având susținerea Misiunii Speranța și a altor frați care au înțeles să contribuie la lucrarea pe care ea o face în Indonezia, Adriana s-a stabilit în satul Purasak, unde se implică în activitatea cu copiii, încercând să le insufle acestora valorile și principiile creștine. Redăm mai jos câteva rânduri selectate din scrisoarea pe care Adriana a trimis-o la începutul lunii mai, îndemnându-vă să o susțineți în rugăciune!
____________________________________________________________________
Dragii mei, 

Ce minunat este să știm că Răscumpărătorul nostru e viu, ce minunat e să-L putem sărbători și vesti oamenilor pe care-i iubim sau pe care îi întâlnim, să spunem lumii întregi despre El. Doamne, dă-ne Tu izbândă!

Luna aprilie a fost o lună binecuvântată. Am putut să mă bucur, implicându-mă în diferitele lucrări. De asemenea, a fost o lună în care am fost sănătoasă și Îi dau slavă Domnului pentru asta. Nu în ultimul rând, am putut să mă bucur de un timp minunat cu prietenii mei în Singapore. Slăvit fie Domnul pentru toate!  

În Purasak copiii se bucură foarte mult de micuța librărie, iar eu mă bucur de timpul petrecut cu ei. Rugați-vă ca Domnul să-i cerceteze și să se atingă de sufletele lor!

Printre toate lucrurile minunate, Satan a încercat totuși să mă descurajeze și să pună frică în mine. Cineva (probabil din sat) a încercat de două ori luna aceasta să pătrundă în casă. Un alt om din zonă și-a împușcat sora și a încercat să violeze o fată, pe care a rănit-o foarte rău, atacând-o și pe  mama fetei care era cu ea în câmp, plus alte persoane. Este un om posedat de foarte multe duhuri. Poliția l-a prins, dar se spune că a scăpat. Rugați-vă pentru protectia mea și a celorlalți oameni și Domnul să aibă milă de acești oameni demonizați, eliberându-i de duhurile care au pus stăpânire peste ei. 

Trebuie să recunosc că nu mă simt așa de confortabil, chiar dacă știu că Domnul este Cel ce mă păzește. În ultimile 2 săptămâni mi-a fost frică să mai ies noaptea la toaletă sau să rămân singură noaptea în casă. Uneori, la fiecare zgomot tresar speriată, de frică să nu fie cineva care vrea să intre în casă. Rugați-vă ca Domnul să mă elibereze de acest duh de frică și să mă păzească. 

Mulțumesc Domnului pentru izbânda, protecția și călăuzirea pe care El mi-a dat-o până aici. Vă rog, continuați să vă rugati ca tot ceea ce fac, să fac sub călăuzirea Duhului, rămânând smerită și cu privirea mereu ațintită spre Hristos. Rugați-vă ca El să mă ajute să fiu mereu sare și lumină. El să cerceteze cât mai multe suflete, să fie mântuite!

Dragă biserică, prieteni și Misiunea Speranța, vă mulțumesc că nu obosiți să fiți mereu alături de mine, vă mulțumesc pentru toate rugăciunile, suportul și dragostea pe care mi-o arătați. Îmi lipsiți și îmi este foarte dor de voi. Mă rog pentru voi.

Harul Domnului nostru Isus Hristos să fie cu voi toți!

Vă salut pe toți cu drag, 
Adriana Coroamă - misionar în Indonezia
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


✡ Corespondenţă din Ierusalim - Chris Mitchell, reporter CBN

Botez la Biserica Baptistă Speranța și Har Londra


Campionatul Naţional de Fotbal al Liceelor Creştine Evanghelice din România

Click pe imagine pentru mărire!
Sursa: AICI


• Vladimir Pustan: Bârfitorii ar trebui condamnaţi penal

„Vântul de miazănoapte aduce ploaia şi limba clevetitoare aduce o fiinţă mâhnită.” – Proverbe 25:23

Bârfa nu face fericit pe nimeni. Bârfitorii ar trebui condamnaţi penal pentru că sunt ucigaşi în serie. Ucid subiectul bârfei, adică persoana care nu-i de faţă, ucid pe cel ce stă cu urechea deschisă larg pentru otrava de pe buze şi la sfârşit se sinucide. 

De aceea nu-s condamnaţi de lege pentru că nimeni nu condamnă sinucigaşii.

✡ Poza și gândul zilei

Ce sunt eu şi ce este poporul meu, ca să putem să-Ţi aducem daruri de bunăvoie? Totul vine de la Tine şi din mâna Ta primim ce-Ţi aducem. (1Cronici 29:14)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Botez la Biserica Creștină după Evanghelie Nedelea, jud. Prahova


Conferinţă pentru familii cu Ghiţă Mocan la Biserica Izvorul Vieţii Reşiţa


Conferinţă de tineret cu Ghiţă Mocan la Biserica Izvorul Vieţii Reşiţa


Conferința pentru tineri CONNECT la Biserica Baptistă Betel Cluj-Napoca

Click pe imagine pentru mărire!