După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 mai 2014

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

    Pace!
  Duminică, 11 mai, împreună cu Babu Ram Rai şi Sanjoy Ray, am plecat spre Orissa unde vom susţine un seminar pentru un grup de fraţi lucrători.

 Instruirea aceasta va avea loc în zilele de 14 şi 15 mai. Cu ajutorul Domnului, vom ajunge la destinaţie pe data de 13, urmând să ne întoarcem în Jalpaiguri pe data de 17 mai.

  Pe lângă acesta plecăm pregătiţi să vestim Evanghelia şi pe drum (un drum foarte lung).
  Rugaţi-vă pentru noi, echipa care va pleca în Orissa, dar şi pentru cei dragi ai noştri care au rămas în Jalpaiguri.
                                                    Cu mulţumiri, Daniel Olteanu

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român



Sărbătoarea Muzicii Creştine la Biserica Betel Bucureşti

Click pe imagine pentru mărire!

UPDATE: BER rămâne subiect TABU pentru NewsNet Creştin!

În data de 29 aprilie 2014 am publicat următoarea decizie a Redacţiei NewsNet Creştin:

BER - subiect TABU pentru NewsNet Creştin!


Prin urmare, vă rugăm insistent să NU mai trimiteţi niciun fel de materiale scrise, audio sau video legate de Cultul BER, deoarece nu vor fi publicate! Și nici NU oferim detalii sau informaţii privind evoluţia frământărilor interne din BER. Vă recomandăm să vă adresaţi blogurilor "specializate" in dezbaterile BER sau celor care sunt dispuse să mediatizeze scandalul actual din cadrul acestui cult!

Tabără de tineret în Spania

Mai multe detalii: AICI

Pastor Marcel Bota la Biserica Baptistă Providenţa Oradea


Prezentarea cărții "Creaționism contra evoluționism” la Centrul Areopagus Timișoara


Vladimir Pustan - Cu trupul lui Hristos în brațe (11 Mai 2014)

Florin Ianovici: "…dar nu şoimii m-au răpus, nici pe vale spinii"

,,…dar nu soimii m-au rapus,
nici pe vale spinii.
Penele de-argint mi-au smuls
fratii, nu strainii...”                                                              
Cine esti? Costache Ioanid

Psalmii 45:4 "Fii biruitor, suie-te în carul tău de luptă, apără adevărul, blândeţea şi neprihănirea, şi dreapta ta să strălucească prin isprăvi minunate!"
Unii s-au bucurat si cei mai multi s-au intristat atunci cand ziarul Atac a publicat un articol defaimator la adresa mea. Astazi cei ce s-au bucurat se intristeaza si cei ce atunci s-au intristat, acum se bucura.
Asa va fi si la Judecata lui Dumnezeu.
Cei de la ziarul Atac in una dintre intalniri au spus: ,,aveti dusmani puternici.” Dintre ai vostrii…! Diavolul este mereu preocupat sa recruteze din biserica pe noii Anania si Safira. Uraciunea ipocriziei este ca foloseste cuvantul iubire desi nu ii cunoaste intelesul.
Ma uitam la indemnul psalmistului: ,,fii biruitor…!”. Nu exista biruinta cand marturia despre Dumnezeu este compromisa de cei ce lasa patima sa le intunece ratiunea. Chiar daca lumea este o cloaca cei credinciosi trebuie sa ramana o gradina inflorita…!
In tot acest timp am invatat doua lucruri:
-       Psalmii 37:7 "Taci înaintea Domnului şi nădăjduieşte în El. Nu te mânia pe cel ce izbuteşte în umbletele lui, pe omul care îşi vede împlinirea planurilor lui rele." –
-       Proverbele 24:10 "Dacă slăbeşti în ziua necazului, mică îţi este puterea.
Nu e o scoala placuta dar nu poate fi ocolita.

Ziarul ATAC: DREPT LA REPLICĂ: Florin Ianovici

Ca urmare a acordului de mediere încheiat cu reprezentantul publicaţiei ,,ATAC", din data de 23.04.2014, vă remit spre publicare, în baza dreptului la replică, următoarele precizări:
În ziarul „ATAC", nr 393, ediţia 10-16 martie 2014 aţi publicat articolul intitulat: ,,Florin Ianovici şi mierea penticostală".
În articolul dumneavoastră sunt mai multe afirmaţii lipsite de obiectivitate, neprobate şi neadevărate, care au caracter tendenţios şi calomniator.

Astfel:
Vila prezentată în imaginea foto nu îmi aparţine, ci este proprietatea unui vecin. Eu locuiesc într-o casă modestă cu 3 camere, ce a fost achiziţionată prin efortul conjugat al nostru şi al părinţilor în anul 1996. Nu am construit nicio vilă şi nu locuiesc în vreuna.
Terenul de care se face vorbire în articol, ca fiind proprietatea mea, teren situat în Tărtăşeşti, în suprafaţă de 7.400 mp. aparţine fundaţiei „Viaţă şi Lumină".
Referitor la cele două apartamente al cărui proprietar sunt, împreună cu soţia mea, acestea au fost achiziţionate în anul 2003, respectiv în anul 2010, prin credit ipotecar.
Nu realizez niciun venit ca urmare a slujirii mele în cadrul bisericii sau în cadrul Cultului Creştin Penticostal, întrucât activitatea mea în cadrul bisericii şi al Cultului este nesalarizată.
Nu sunt proprietarul fundaţiei „Viaţă şi Lumină", ci angajatul acesteia, în calitate de director. Activitatea fundaţiei se bucură de toate acreditările, atât la nivel local cât şi naţional, fiind subvenţionată de autorităţile locale şi centrale ca urmare a îndeplinirii standardelor de calitate prevăzute de lege. Prezentarea activităţii fundaţiei este trunchiată şi nedocumentată, cu vădit caracter calomniator. Fundaţia este monitorizată şi supusă controlului lunar de către organismele calificate şi rezultatele obţinute au fost apreciate ca fiind foarte bune.
În decursul celor 18 ani de activitate a fundaţiei, Direcţia Sanitară nu a constatat niciodată abateri de la normele sanitare sau un mod defectuos, precar şi sărăcăcios în alimentaţia beneficiarilor. Cabinetul medical, ţinând cont de standardele şi normele sanitare privind o alimentaţie corectă şi sănătoasă, întocmeşte meniurile pe fiecare zi, acestea fiind variate şi substanţiale. Ca urmare, copiii nu „aveau la masa de prânz dovleac prăjit", aşa cum s-a afirmat în articol, aceştia beneficiind de o masă îndestulătoare.
Nu am făcut parte din biserica baptistă, iar ambiguitatea afirmaţiilor din articol dovedeşte lipsa de documentare şi profesionalism a autorului.
Nu am orientare homosexuală, fiind căsătorit şi tatăl a două fete. Apelativul ,,fetiţa" este scos din context - în interviul acordat televiziunii „Credo" afirmam că era o poreclă pe care o primisem în copilărie, datorată faptului că eram cuminte - şi alături de alte cuvinte precum ,,bombardierul" sunt dovada relei intenţii şi scopului denigrator al articolului.
În sensul celor afirmate mai sus, vă solicităm ca, în virtutea deontologiei profesiei dumneavoastră, să relataţi fapte obiective şi informaţii corecte, complete şi verificate, fără a emite opinii vădit tendenţioase, care au scopul de a servi altor interese decât celor legitime ale cititorilor.
Florin Ianovici

✡ Cât de important este să le vorbim despre Yeshua oilor rătăcite din Israel - de Zev Porat

Chemarea mea e să le transmit vestea cea bună despre Mesia Yeshua (Isus) tuturor oamenilor: evrei ortodocși, evrei laici, evrei atei și așa mai departe. Lucrul care mă motivează este dragostea lui Dumnezeu. Osea 4:6: ‘’Poporul Meu piere din lipsă de cunoștință.’’
După ce primim revelația supranaturală cum că Yeshua e Mesia, Duhul Sfânt ne oferă autoritate, dar numai prin intermediul lui Yeshua ne sunt iertate păcatele. Mi-aș da viața ca oamenii să fie mântuiți. Pasiunea mea e să le predic despre vestea cea bună referitoare la Yeshua oilor rătăcite din Israel, dar și din celelalte națiuni.
Evreii ortodocși și cei laici nu prea citesc Cuvântul scris al lui Dumnezeu. Majoritatea învățăturilor lor sunt luate din cărți ce oferă interpretări ale unor rabini, mai multe cărți oferind interpretări ale celor scrise în cărțile respective. Interpretările rabinice se bazează mai mult pe o variantă orală a Torei (tradiții legale și interpretative) decât pe Cuvântul scris al lui Dumnezeu. Din păcate, aceasta este una dintre principalele metode prin care dușmanul îi împiedică pe evrei să citească adevăratul Cuvânt scris. De aceea este extrem de important să le prezentăm dragostea lui Yeshua (Isus) celor din Israel, dar și evreilor din întreaga lume.
Principala obiecție ar fi că Yeshua nu este pentru evrei. Religia noastră este cea mozaică și nu cea creștină. Niciun evreu adevărat nu va crede vreodată în Yeshua. Această minciună a fost născocită de Satana, fiind înrădăcinată în legile rabinice de care chiar și evreii laici se simt constrânși. Într-o mai mare măsură, a răspunde la aceste obiecții ar însemna îndreptarea unor neadevăruri, făcându-i pe oameni să stea și să se gândească la natura emoțională și, uneori, irațională a celor spuse de ei.
Acest lucru se poate realiza numai prin puterea Duhului Sfânt - ‘’Astfel, credința vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.’’(Romani 10:17)
Citeste mai mult la http://alfaomega.tv

Botez la Viena

7 tineri l-au mărturisit pe Hristos ca Domn si Mântuitor personal cu ocazia botezului ce a avut loc duminica, 11 mai, in Biserica Baptista Româna din Viena păstorită de fratele Florin Iosub.

Corul mixt al Bisericii, corul de tineri, candidații pentru botez si misionarul Daniel Pincu au cântat spre slava lui Dumnezeu.

Cuvântul Evangheliei a fost vestit de secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania, pastorul Ionel Tutac, iar actul botezului a fost oficiat de pastorul Florin Iosub.

Sala de închinare a bisericii a fost arhiplină, mulți romani fiind obligați sa stea pe hol sau in curte pentru a auzi Cuvântul sfânt.

✡ Poza și gândul zilei

Să căutaţi să trăiţi liniştiţi, să vă vedeţi de treburi şi să lucraţi cu mâinile voastre, cum v-am sfătuit. (1Tes.4:11)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!