După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 11 mai 2014

Pianistă în aceeaşi biserică timp de 73 de ani , premiată de Guinness World Records

Vreme de 73 de ani, Martha Godwin a fost pianista Bisericii Macedonia United Methodist din Southmont, Carolina de Nord. Ea si-a inceput cariera cantand atat la pian cat si la orga, in 1940, la varsta de 13 ani.
Saptezeci si trei de ani mai tarziu, meritele ei au fost recunoscute de Guinness World Records, fiind declarata drept “persoana cu cea mai lunga cariera de pianist si organist in biserica”.
In anii 40, cand a cantat pentru prima data la pian in cadrul slujbei de la biserica, Martha isi aminteste ca: “Eram speriata si emotionata. Am inceput sa cant, dar m-am incurcat la note. Am reluat cantecul, dar mi se parea ca nu este bine. Am inceput sa cant a treia oara si a iesit bine. Dar eram tare jenata…”
Pastorul actual al Bisericii Macedonia United Methodist, Randy Blanton, a declarat urmatoarele: “Am slujit impreuna cu Martha timp de trei ani de zile si pot sa spun ca ne e foarte draga tuturor. Este o persoana deosebita, modesta si umila. Martha este oarecum jenata de toata atentia care i se acorda, iar atunci cand cineva ii spune ca merita aceasta atentie, ea raspunde cu un ras bland si timid, zicand ca Dumnezeu merita toata lauda deoarece a fost asa de bun cu ea.”
Intrebata fiind cum a reusit sa sustina o cariera asa de indelungata, Martha Godwin, acum in varsta de 87 de ani, sustine ca “Domnul a fost asa de bun cu mine, iar ceea ce am facut este un fel de a-I multumi si a-L lauda. A fost placerea si bucuria mea de a-L onora prin cantec.”
In serviciul de inchinare de pe data de 18 mai 2014, Biserica Macedonia United Methodist va sarbatori si aceasta realizare unica in lume a Marthei Godwin.

Noutate editorială: "Ezechiel - Chemarea Slavei" de Daniel Brânzei

Mai multe detalii: AICI

Bebe Ciaușu la Biserica Revoluția Lugoj

Biserica Revolutia Lugoj 
te invita la o seara de excepție 
Duminica, 18 MAI 2014 
in care invitatul special este 
pastorul Bebe Ciausu - predicator, autor. 
Te asteptam cu drag la restaurantul Cristal 
etajul 1 strada Timisorii 
- Dumnezeu sa lucreze cu puterea Evangheliei!

Conferinţa Femeilor cu Rodica Volintiru la Biserica Speranţa Kitchener, Canada

Click pe imagine pentru mărire!

Mic Dejun şi Rugăciune cu Tata la Biserica Logos Baia Mare

Click pe imagine pentru mărire!

Viorel Candreanu la Biserica Betel Dublin, Irlanda


A VI-a Conferință a bisericilor penticostale din estul Canadei

Click pe imagine pentru mărire!
Mai multe detalii: AICI

Întâlnire de tineret la Biserica Noua Speranță Zaragoza, Spania


Botez la Grace Romanian Baptist Church Sacramento, California


Corul și orchestra El-Roi la Biserica Roșie Arad


Adi Mocan şi Grupul Hristic la Biserica Speranţa Timişoara


✡ Poza și gândul zilei

Inima îmi zice din partea Ta: „Caută faţa Mea!” Şi faţa Ta, Doamne, o caut! 
(Psalmi 27:8)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!