După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 mai 2014

Florin Ianovici şi Toni Berbece la Biserica Bethel Ploieşti


Nicolae Geantă şi Fraţii de la Boldeşti la Codlea


Admitere 2014 - Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti

Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti aparţine Cultului Creştin Penticostal din România şi este o instituţie confesională de învăţământ superior acreditată prin Legea Nr. 194 din 21 octombrie 2008, publicată în MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI PARTEA I Anul 176 (XX) - Nr. 724, Vineri, 24 octombrie 2008.

Toate informaţiile privitoare la concursul de admitere vor putea fi obţinute de la Secretariatul ITPB, B-dul Uverturii 210-220, sector 6, Bucureşti, prin tel: 021.434.16.23, 031.402.29.17, fax: 021.434.75.15, e-mail: secretariat@itpbucuresti.ro, sau accesând pagina web a institutului: www.itpbucuresti.ro.

Organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti se face pe baza metodologiei ITPB privitoare la organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere, studii universitare de licenţă, sesiunile iulie şi septembrie 2014.

Specializarea: Teologie penticostală pastorală
Cifra de şcolarizare: 30 de locuri  pentru cursurile de zi (numai băieţi).
Durata studiilor universitare de licenţă:  învăţământ de zi, 4 ani.

Specializarea: Teologie penticostală pastorală
Cifra de şcolarizare: 30 de locuri  pentru cursurile IFR (numai bărbaţi)
Durata studiilor universitare de licenţă:  învăţământ cu frecvenţă redusă, 4 ani.

Mai multe detalii: AICI

Pastor Wes Richards la Biserica Noua Generaţie Târgu Mureş


Misiunea Hristic - Celebrare la Biserica Speranța Timișoara



Ziua Mamei la Biserica Baptistă Sion Dobra, jud. Hunedoara


Give Band la Filocalia Iaşi


Pastor Gabi Izsak la Biserica Betania Dublin, Irlanda


Grasu - In memoriam

Era o după-amiază de vară toridă. Nu ştiu de ce, dar de multe ori mi se pare că soarele de vară arde parcă mai aprig în târgul lui Caragiale.
În parcul cu frasini străjuit de statuia poetului frumos ca umbra unei idei oamenii se ascundeau de caniculă. Câţiva dintre ei căutau nu doar umbra răcoroasă, ci şi un loc în jurul unor mese unde, cel mai adesea, se joacă şah. Îmi mărturisesc slăbiciunea pentru ceea ce şahistii consideră, cu orgoliul tipic tuturor pasionaţilor de jocuri care solicită inteligenţa, a fi un adevărat joc cu mărgele de sticlă.
În acea după-amiază, în timp ce chibiţam urmărind o partidă între doi cunoscuţi cineva m-a bătut pe umăr. “Domnu, jucaţi?”, m-a întrebat, arătându-mi o masă liberă, cu piesele deja aranjate.
Nu-l cunoşteam ca fiind un pasionat de şah şi figura lui nu mi-a inspirat, la prima vedere, prea multă încredere. Foarte gras, cu pete de psoriazis vulgar (am recunoscut boala, după proverbul „tot păţitu-i priceput”), ştirb, tatuat şi nebărbierit, avea, cu toate acestea, un zâmbet simpatic şi o privire candidă care-mi amintea de aceea a unui ursuleţ de pluş cu care obişnuiam să mă joc în copilărie. Fără entuziasm, am acceptat. Ca să fiu sincer, m-am gândit pentru o clipă că nu e prea sănătos să refuzi astfel de persoane, deşi ceva din mine îmi spunea că nu trebuie să-mi fac griji.
S-a prezentat foarte scurt: „Eu sunt Grasu...”
Continuarea pe www.mariuscruceru.ro

Biserica Filadelfia Chişinău - Buletin Informativ VIDEO

✡ Poza și gândul zilei

Lăudaţi-L cu timpane şi cu jocuri, lăudaţi-L cântând cu instrumente cu corzi şi cu cavalul. Lăudaţi-L cu chimvale sunătoare, lăudaţi-L cu chimvale zăngănitoare! Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul! (Psalmi 150:4-6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!