După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 mai 2014

Scrisoare de solicitare ajutor financiar pentru Biserica Antiohia și Institutul Teologic Timotheus București

Vezi actualizare:

Comunicat BCER–UBCE: "Renunţăm la colaborarea cu ING Bank"



Pastorul Marius Panda în vizorul lui Daniel Brânzei


"Dumnezeu să se îndure de cei din Arad și să-i aducă cu adevărat la pocăință și la acceptarea unei stări smerite, lângă crucea dezbrăcării de sine. Dumnezeu stă împotriva celor mândrii, dar celor smeriți le dă har.
De ce-i pomenim cu numele pe acești răspânditori de erezii? N-ar fi mai bine să-i lăsăm ,,în plata Domnului“ ? O facem pentru că așa a făcut-o și apostolul Pavel și pentru ca toți oamenii să știe și să se ferească de ei. În România, cineva a băgat o cracă mare de pom într-o gură de canal de peste care unii au furat capacul. A făcut el bine semnalizând pericolul și localizându-l? Judecați și voi singuri.
Și Pavel pune ramuri de avertizare în dreptul unor astfel de oameni:
,,Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n’are de ce să -i fie ruşine, şi care împarte drept Cuvîntul adevărului.
Fereşte-te de vorbăriile goale şi lumeşti; căci cei ce le ţin, vor înainta tot mai mult în necinstirea lui Dumnezeu.  Şi cuvîntul lor va roade ca gangrena. Din numărul acestora sînt Imeneu şi Filet,  cari s’au abătut dela adevăr. Ei zic că a şi venit învierea, şi răstoarnă credinţa unora.
Totuş temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, avînd pecetea aceasta: ,,Domnul cunoaşte pe ceice sînt ai Lui“; şi: ,,Oricine rosteşte Numele Domnului, să se depărteze de fărădelege!“
Într’o casă mare nu sînt numai vase de aur şi de argint, ci şi de lemn şi de pămînt. Unele sînt pentru o întrebuinţare de cinste, iar altele pentru o întrebuinţare de ocară.  Deci dacă cineva se curăţeşte de acestea, va fi un vas de cinste, sfinţit, folositor stăpînului său, destoinic pentru orice lucrare bună“ (2 Tim.2:15-21).
Imineu și Filet propovăduiau că viața de putere și autoritate de după înviere poate și trebuie experimentată în vremea de acum. Sună familiar?
Și încă un exemplu de care trebuie să ținem seama toți:
Alexandru, căldărarul, mi-a făcut mult rău. Domnul îi va răsplăti după faptele lui.  Păzeşte-te şi tu de el, pentrucă este cu totul împotriva cuvintelor noastre“ – 2 Tim. 4:15
Adăugați la numele de mai sus și pe această stea căzătoare numită Marius Panda, din Arad."
Întregul articol: AICI

Peste 100 de participanți din 6 țări la conferința pastorală de la Surduc

Peste 100 de pastori și învățători creștini au participat, în perioada 30 aprilie - 3 mai 2014, la conferința pastorală organizată de Misiunea Precept Ministries Eurasia la Centrul de Studii Biblice Surduc.

Participantii veniți din 6 țări, România, Republica Moldova, Ucraina, Israel, Albania și Slovacia, au avut parte de echipare spirituală din Cuvântul lui Dumnezeu, studiind Epistola lui Pavel către Filipeni, după metoda inductivă.

Conferința a fost sustinută de pastorul Wayne Barber și de către directorii Misiunii "Precept Ministries Eurasia", Mia și Costel Oglice. 

Wayne Barber păstorește de 18 ani Biserica Baptistă "Woodland Park" din Chattanooga, Tennessee, USA si a condus timp de 14 ani, împreună cu Kay Arthur, procesul de predare la misiunea Precept Ministries.

Conferinţă ştiinţifică cu Dr.Livius Percy la Chişinău


Taberele Noua Speranţă 2014

Detalii şi înscriere: AICI

Florin Ianovici - Adu-ţi aminte de unde ai căzut...

Conferinţa Peniel "SUPRANATURAL" - Germania


Botez la Biserica Speranţa Linz, Austria

Duminică, 25 Mai 2014, de la ora 09.00 va avea loc în Biserica Speranţa unul dintre cele mai reprezentative acte de cult, botezul nou-testamental.
La eveniment vor participa fraţii Simi Timbuc, Lazăr Gog şi Mircea Deteşan, prezenţi în Biserica Speranţa cu ocazia Conferinţei de misiune "Duhul Sfânt şi Misiunea Bisericii".
Sursa: AICI

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India


Mai 2014

    Studenți la lucru
  În timpul verii avem cu noi un număr de studenți care ne ajută în lucrare. Noi, de asemenea, ne-am aganjat, cu ajutorul Domnului Isus, să îi susținem în studiile lor. Iată câte ceva despre câțiva dintre ei:

   1. Udeep Rai
  El este fratele Sarojei. A studiat Bachelor în Theology la Grace Bible College în Delhi. Acum se află în anul al doilea de Master of Divinity, la aceeași școală. A crescut mult din punct de vedere spiritual în ultima vreme. Anul acesta ne-a fost o încurajare și de mare folos în lucrare. Darurile lui sunt multiple. Poate predica și dă învățătură în hindi și nepali și va putea și în bengali (pentru că bengaleza lui se îmbunătățește pe zi ce trece). În timpul adunărilor îi dăm responsabilitatea să conducă adunarea sau cântările (pentru că este un bun cântăreț și chitarist). Anul acesta împreună cu Sumon au format un grup de studenți pentru chitară și tobe. Pe lângă partea muzicală îi învață pe studenți Scriptura și rugăciune. Va pleca din nou la studii pe 5 iulie împreună cu Sumon și, poate, Sonjit.
   Vă puteți ruga să rămână câteva suflete în adunare ca urmare a lucrării lui. De asemenea, rugați-vă pentru terminarea cu bine a ultimului an de studii în programul Mdiv. În viitor ar vrea să mai studieze și să se căsătorească.

    2. Sumon Rai
  Sumon este din același sat ca și Udeep. El este student în anul doi în programul BTh la aceeași școală. Și el este dăruit din punct de vedere muzical. Pe când Udeep îi învață pe studenți chitara, Sumon îi învață pe ceilalți tobele. Și el a crescut spiritual manifestând mai multă dedicare decât anul trecut, când el nu prea a avut timp să ne ajute. Bengaleza lui nu este foarte avansată pentru că anul trecut nu s-a prea implicat. Vă puteți ruga pentru o îmbunătățire a acesteia, care vine împreună cu dedicarea în lucrare. Am înțeles că în familia lui sunt multe persoane care încă nu au venit la Domnul. Vă puteți ruga pentru ele.

    3. David (nume adevărat Manik Biswas)
   David este un frate bengalez care a revenit la credință. Acum îl ajută pe Pranish în Holdibari. Dar el se pregătește pentru a merge la o școală biblică din sudul Indiei împreună cu o rudă a lui Pranish (Adars). Adars ne-a ajutat și el în lucrarea din Holdibari pentru câteva săptămâni. În sudul Indiei el ar urma să înceapă studiile lui de Bth de pe 5 iunie. În Holdibari el s-a implicat în cele patru zone în lucrarea cu copiii, în vizite și evanghelizare de stradă. În Jalpaiguri el vine de vineri până duminică. În ultima vreme i-am dat șansa să predice în adunare împreună cu Pranish. Ne bucurăm să vedem că felul lui de a predica se îmbunătățește pe zi ce trece.
   Rugați-vă pentru începerea studiilor lui cu bine. Pentru o mărturie bună în școală. Rugați-vă, de asemenea, pentru mântuirea rudelor lui. Este singura mărturie a Domnului Isus în familie.

     4. Purnima Ray
  Purnima Ray este o soră rajbashi. De asemenea, singura creștină din familie. Mai are de studiat un an în programul Mdiv la școala biblică unde predau. Un tânăr o așteaptă cu nerăbdare pentru a termina studiile și a se căsători (Bondhu Sinho). Acum a plecat pentru o săptămână de pregătire în a da primul ajutor împreună cu Abigail și Rina (sora care îl ajută pe Pranish în lucrare). Când va reveni, cu ajutorul Domnului, ne va ajuta în lucrarea cu copiii, predicare și ospitalitate.

    5. Abigail (fratele lui Andreas), Bikash și alții
  Ei au fost trimiși prin fratele Daniel Ekka (Raju Oraon) la o școală biblică de lângă Jalpaiguri. Situația școalii însă nu este prea bună. Vă puteți ruga pentru înțelepciune pentru conducerea școlii în administrare și pregătirea studenților. Vă puteți ruga pentru o convertire adevărată în viața lui Bikash, un frate bengalez. Abigail a dovedit un caracter bun. El l-a ajutat pe Daniel în lucrarea din Barohati și acum este de folos și la școala biblică.

    6. Sonjet
  Sonjet este un frate rajbanshi care, ca și David, după o perioadă de cădere, și-a revenit și și-a manifestat dorința de a studia teologia. Noi l-am rugat să ne ajute în lucrare până la plecarea la studii. Rugați-vă pentru mântuirea famliei lui din Maynaguri și pentru mărturie bună pentru el la școala biblică.

                                              Daniel
                          All my hope is in Jesus Christ!

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român



Instruirea Naţională Awana în Lucrarea cu Copiii și Adolescenţii - 2014


CUM VA FI?
Instruirea este parte a programului “Awana Seed Planters” al Awana International si este sustinut de o echipa (instructori) dinamica cu multa experienta in lucrarea cu copiii si tinerii. Seminariile teoretice vor fi insotite de practica. Totul este gandit si organizat ca liderii sa aiba parte o instruire completa, atat teoretica, cat si practica.
PERIOADA:  15-18 Mai 2014  -  Joi (18.00)-Duminica (12.00)
Locatie: Valea Draganului, jud. Cluj.
CE COSTURI IMPLICA?  
-  in primul rand: TIMP. Stim deja ca timpul este cea mai pretioasa resursa a noastra. Aproape patru zile le vom petrece prin a ne: informa, juca, povesti, incuraja si pune in practica ce am invatat. Totul va fi dinamic, spiritual  si plin de entuziasm, asa cum trebuie sa fie fiecare Club Biblic Awana.
- in al doilea rand: BANI. Aici avem o veste buna: taxa de participare este sponsorizata la 100 Lei/pers.*  pana la 12 Mai 2014, in care este inclusa (taxa de conferinta, kit Awana, cazarea si masa la hotel).  Dupa 12 Mai 2014 taxa va fi de 150 Lei/pers.
*Costul real pe participant este de 450 lei.
- in al treilea rand: DISPONIBILITATE. Poate ca Valea Draganului nu este foarte aproape de tine, dar sigur nu iti va parea rau ca ai participat la Instruirea Nationala Awana 2014.
CE TREBUIE SA FACI?
Sa vorbesti cu pastorul sau conducatorul bisericii de unde esti membru. Sa ii spui de intentia de a participa la instruire ta si sa ii ceri consimtamantul.
Apoi sa intri aici: 
Completeaza campurile afisate in totalitate.
INFO: Sergiu Grigorescu (Misionar Awana România)
Telefon: 0722-679.651 / 0757-656.269

✡ Poza și gândul zilei

Ai dat celor ce se tem de Tine un steag, ca să-l înalţe spre biruinţa adevărului.
(Psalmi 60:4)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!