După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 mai 2014

Peter Costea - Programul pentru următoarea săptămână

Şi în această săptămână dl. Peter Costea va fi prezent în mai multe oraşe din ţară pentru a-şi prezenta platforma şi ideile pe care doreşte să le promoveze şi totodată să se întâlnească cu cetăţenii de bună credinţă ai acestor oraşe. În acest sens dacă doriţi să vă întâlniţi cu dl. Costea sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe dl. David Ţuţ, consilier de campanie, la tel. 0741 103 025 pentru a primi detaliile exacte legate de locaţia şi ora la care dl. Costea va fi disponibil. 
 
5 Mai Luni: jud. Arad

  • dl. Costea se va afla pe Valea Crişului Alb unde îşi va promova platforma şi va discuta cu cetăţenii;
6 Mai Marţi: Oradea(dimineaţa) şi Cluj-Napoca(seara)
  • dimineaţa dl. Costea va fi prezent la Oradea, iar seara se va afla la Cluj-Napoca pentru întâlniri cu cetăţenii celor două oraşe;
7 Mai Miercuri: Satu-Mare(dimineaţa) şi Timişoara(seara)
  • dimineaţa dl. Costea va fi prezent la Satu-Mare unde se va întâlni cu cetăţenii, iar seara va fi prezent la Timişoara pentru o emisiune de dezbatere electorală la TVR Timişoara de la ora 19:00;
8 Mai Joi: Valea Jiului
  • Dl. Costea va fi prezent în Valea Jiului pentru mai multe întâlniri;
9 Mai Vineri: Bucureşti 
  • dl. Costea va fi prezent în capitală pentru o întâlnire cetăţenească cu locuitorii din Bucureşti;
10 Mai Sâmbătă: Călăraşi (dimineaţa) şi Alexandria (după-masa)
  • conferinţă cetăţenească pro-viaţă în Călăraşi de dimineaţă, iar după-masa dl. Costea va vizita comunitatea oraşului Alexandria;
11 Mai Duminică: Braşov (dimineaţa) şi Sibiu (seara)
  • dl. Costea va vizita comunităţile religioase din Braşov şi Sibiu;

INFO: Cei care doriţi să organizaţi un eveniment în oraşul dvs. la care să participe şi dl. Costea sunteţi rugaţi să ne contactaţi din timp pentru a stabili detaliile.

Noutate editorială: Cultura în schimbare - de David D. Henderson

Este o carte fascinanta care adreseaza problema relevantei in proclamarea Evangheliei, incercand sa raspunda la o intrebare dificila: Cum se poate comunica adevarul neschimbabil si absolut al Scripturii unei lumi aflata intr-o continua transformare?. Dupa o analiza informata si competenta a culturii contemporane, autorul ne ofera cateva principii fundamentate biblic si practice cu ajutorul carora putem naviga pe o linie de echilibru care sa evite atat capcana relevantei cu orice pret, cat si pe cea a izolarii.
Pastor Petru Bulica, Biserica Baptista Betel, Timisoara

Cum putem patrunde cu adevarul biblic intr-o lume de telespectatori inraiti, de oameni dependenti de televizor? In ce fel putem transmite mesajul Evangheliei intr-o lume coplesita de imagini si lipsita de cuvinte? Care sunt caile prin care putem sa comunicam in mod relevant cu semenii nostrii plictisiti si izolati in individualismul secolului 21? Acestea sunt intrebarile la care David Henderson raspunde cu claritate, aducand argumente pertinente, validate de o bogata experienta acumulata in conducerea a numeroase programe si organizatii crestine.
Mirel Talpes, Presedinte "International Needs" Romania

Nu o exegeza de interes restrictiv, academic sau de cabinet, ci o directie de viziune in evanghelismul modernitatii.  O presimtire lucida. Bransarea binevenita a Evangheliei la spiritul veacului. Acesta e meritul autorului.
Pastor Vasile Duma, Biserica Baptista Golgota Arad

Recunosc in autorul lucrarii acelasi intelectual evanghelic admirabil cu care am avut placerea sa colaborez in programe comune cu International Needs Romania. Lucrarea sa este un ghid foarte util pentru toti cei ce suntem implicati in diferite modalitati in transmiterea mesajului Evangheliei.
Ghita Dragan, Presedinte "Alt FM" Romania

Preocuparea fatisa a acestei carti este ca cei care proclama Cuvantul sa fie relevanti, practici si eficienti. Autorul reuseste sa gaseasca o cale de a provoca slujitorii amvoanelor sa redobandeasca pasiunea pentru a cerceta Scripturile si intelepciunea pentru a gasi modalitati de a comunica adevarurile eterne generatiei lor fara a diminua sau dilua Evanghelia. Cartea aceasta este o unealta necesara tuturor celor care predica Scripturile.
Pastor dr. Ovidiu Dragan, Biserica Baptista Renasterea Arad, redactor revista "Farul Crestin"

Seară petroșeneană la Biserica Penticostală Emanuel Londra


Luigi Miţoi - Diferenţe care fac diferenţa

Primul deputat negru din Parlamentul Poloniei îşi evanghelizează colegii

Originar din Nigeria, profesor universitar şi pastor penticostal, este acum un membru al Parlamentului polonez şi un credincios autentic în Isus Hristos. Chemarea lui la misiune i-a fost indusă de către Richard Wurmbrand.  

Un nigerian pe nume John Abraham Godson, pastor penticostal, este primul deputat negru al camerei inferioare a Parlamentului Poloniei (Seim), eveniment care a fost aclamat ca un mare succes într-o ţară unde locuiesc doar 4 000 de persoane de rasă neagră. Recent acest deputat şi-a împărtăşit mărturia creştină cu colegii lui deputaţi, într-un restaurant al Parlamentului, în cadrul unei cine special organizate, în seara de 23 Aprilie 2014.
Godson care este şi profesor universitar, este acum un membru al Parlamentului polonez, fiind promovat de Partidul Liberal al Platformei Civice, din care s-a retras apoi datorită diferenţelor de opinie politică. În prezent este vicepreşedinte al Partidului „Polonia Împreună”, pe care l-a iniţiat împreună cu alţi deputaţi de aceeaşi orientare. A ajuns în Polonia în anul 1993 şi în 2001 a devenit cetăţean al acestei ţări. În 2008 a intrat în Consiliul Municipal al oraşului Lodz (al treilea oraş ca mărime din Polonia), după ce în 2007 nu a reuşit să ocupe un loc de deputat în parlamentul naţional, în cadrul alegerilor parlamentare din acel an. Apoi în 2010, a fost reales în Consiliul Primăriei din Lodz, cu 4736 de voturi, fiind al doilea pe lista câştigătorilor, dintr-un total de 800 de candidaţi. Hanna Zdanowska, deputat în Seim, a fost ales ca şi Primar în Lodz la aceleaşi alegeri şi drept urmare, Godson l-a înlocuit pe acesta în Seim-ul polonez, fiind apoi reales ca membru în Parlament în 9 Noiembrie 2011 cu 29 832 de voturi.
Niciodată nu şi-a ascuns identitatea sa privind credinţa lui creştină. Din punct de vedere al pregătirii academice, este licenţiat al Facultăţii de Agronomie de la universitatea de Stat din Abia – Nigeria, posedă alte trei mastere în relaţii internaţionale, resurse umane şi comunicare profesională şi un MBA în comunicare managerială. De asemenea a obţinut două doctorate în administrarea de resurse umane şi ştiinţe politice. Acest creştin neobişnuit este şi preşedintele Institutului African din Polonia.

Pastorul Vasile Duțu a plecat la cer

"Cred ca Dumnezeu uneori iubeste mult “ticalosii” de-i lasa sa traiasca bine mersi iar pe cei sfinti ii ia la EL.. ca altfel, nu-mi pot explica de ce trebuie sa plece,  dincolo,  oameni care inca mai au multe de facut, care au facut lucruri minunate, oameni prea tineri…si , culmea, de cele mai multe ori, oameni care au suferit fizic sau spiritual."
...
"Ce mai stiu eu despre el? Ca a muncit mult, ca a avut de suferit de pe urma fratilor (caci,  DA !!  si  DUPA revolutie au fost “oprimari si surghiunuri”), ca deseori nu l-am inteles cata perseverenta si cata  bunatate putea sa existe in asa suflet de om si ca,  mereu nadejdea lui a fost HRISTOS."

Citește articolul îîntregime: AICI

Pagina sa de Facebook: Vasile Dutu 

Festivalul Speranței cu Franklin Graham și Jim Cymbala în Japonia

Sapporo, cel mai mare oraș din insula Hokkaida (aproximativ 2 milioane de locuitori) se pregătește sa găzduiască, in perioada 9-11 mai, Festivalul Sperantei cu Franklin Graham.

Evenimentul va avea loc pe un stadion cu o capacitate de 53845 locuri. 140 de biserici locale sunt implicate in aceasta campanie de evanghelizare, creștinii reprezentând doar 1% din populația țării. 

Alături de Franklin Graham la eveniment va participa si pastorul Jim Cymbala. Au fost invitați sa cânte cântăreața suedeza Lena Maria, dar si Alfie Silas si Denis Agajanian. 

Organizatorii evenimentului spera ca aceasta campanie de evanghelizare va stârni interesul japonezilor, majoritatea budiști, pentru valorile creștine.
Sursa: AICI

Conferința Regională Mâini Deschise Pentru Viață la Călărași


Scrisoare misionară: Silvia Costache, India

Pace tuturor,
 

  A trecut ceva timp de când nu v-am  mai scris. Cu multă întârziere vă salut şi eu cu Hristos a înviat!Mărit să fie Numele Lui în veci şi fie ca viaţa Lui să se manifeste în viaţa noastră!
 
  Nici acum timpul nu-mi permite să vă scriu prea mult, însă iată câteva lucruri pe scurt:
 
  Despre Anusha

 Sper că vă mai amintiţi de fata despre care vă spuneam să vă rugaţi deoarece doreşte să se boteze. Zilele trecute, împreună cu alţii  tineri, am vizitat şi evanghelizat acest loc din nou. M‑am bucurat să o văd pe Anusha, după multă vreme. Am intrat în camera ei plină de idoli de data asta. M-am gândit că s-a depărtat, însă mi-a spus că vrea să se boteze împreună cu părinţii ei luna viitoare. Rugaţi-vă să nu fie nici un fel de obstacol şi Anusha să aparţină cu totul Domnului.
 
  Curs primar de igienă

  În zilelele următore, la baza YWAM, lidera noastră împreună cu alte două surori vor susţine un curs de reguli primare de sănătate, la care ajutăm, dar şi învăţăm în acelaş timp. Vom avea teorie, dar şi 2 zile de practică, în care vom face tabăra medicală.
 Rugaţi-vă pentru har, ungere şi vindecarea Domnului (spirituală și fizică) să vină în vieţile oamenilor la care vom ajunge.
Mulțumesc mult de rugăciuni, încurajări şi sacrificii financiare. Domnul să vi le răsplătească pe toate din plin, dragi fraţi şi surori!

Mult har şi mult spor!

 
                                      Cu drag, Silvia!   
 
Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Pastorul Ionel Tuțac și senatorul Ioan Iovescu la Romit TV


Sâmbăta seara, între orele 17.30-19.30, pastorul Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania si senatorul Ioan Iovescu au fost invitați la emisiunea "Pâinea Vieții", la postul de televiziune italian Romit TV.

Emisiunea a fost moderată de pastorul Radu Gheorghe si este un proiect evanghelistic al crestinilor din Asociatia Bisericilor Crestine Baptiste Romane din Italia.

Prima emisiune a avut loc in data de 14 Februarie, iar de atunci in fiecare sâmbăta seara romanii din Italia pot recepționa mesajul Evangheliei, in toată Italia, prin canalele 246 si 790.

Pastorii romani din Italia, dar si musafirii din Romania, interesați sa participe la dezbaterile teologice televizate prin Romit TV pot lua legătura cu moderatorul emisiunii, pastorul Radu Gheorghe, prin e-mail, pe adresa rgheorghe99@yahoo.com.

Rugati-va ca prin acest proiect Evanghelia sa poată avea impact in viata romanilor din Italia si noi biserici românești sa poată fi plantate in aceasta tara. Rugati-va, deasemenea, ca bisericile românești sa poată susține financiar acest proiect.

✡ Poza și gândul zilei

În adunarea cea mare, Tu vei fi pricina laudelor mele: şi-mi voi împlini juruinţele în faţa celor ce se tem de Tine. (Psalmi 22:25)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!