După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 aprilie 2014

Întîlnire națională de post și rugăciune pentru trezire spirituală și transformare la Târgu Mureș

Iubiti frati si surori,
Va invitam cu drag la intalnirea de Post si Rugaciune pentru Trezire Spirituala si Transformare care va avea loc in: Tg – Mures, 25, 26 şi 27  Aprilie 2014
Intalnirea este organizata de Miscarea de Post si Rugaciune a Strajerilor si va avea loc la Pensiunea Vienna, Tg  Mures, județul Mures.
Intalnirea se va desfasura dupa urmatorul program:
Vineri: 12:00 – 18:00
Sambata: 10:30 – 18:00
Duminica: 09:30 – 14:00
Informatii si inscrieri la :
0749 286 191 – Ovidiu Moldovan sau 0758 634 778 – Ersilia Moldovan
Pret cazare – 40 lei/persoana/noapte
Pret masa – 17 lei/persoana
Numarul de camere la Pensiunea Vienna sunt limitate!! Numai 20 de camere!!  Dupa aceasta data fiecare este responsabil sa-si rezolve cazare. Va multumim pentru intelegere!
Miscarea de Post si Rugaciune a Strajerilor are ca temelie legatura de dragoste a celor care se pregatesc pentru / si pregatesc venirea Domnului Isus. De aceea informarea celor interesati si a celor care credeti ca trebuie sa participe se va face de catre dumneavoastra, care ati primit aceasta invitatie.
A lui Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant sa fie toata slava, cinstea si onoarea acum si in vesnicie!
Facem o invitație specială tuturor acelora care simt și iubesc împreună cu noi, acelora care vor mai mult din Cristos și din plinătatea Lui.
Vă asigurăm de dragostea și primirea noastră.
Dorim ca fiecare participant să fie restaurat și umplut de Duhul Sfânt.
Marturisim în avans că așteptările voastre nu vor fi înșelate!!

Pastorul Ioan Berci a plecat la Domnul!

Slujba de înmormântare: 25 aprilie 2014, ora 13.00

S-a pus temelia la casa de rugăciune din Fratoștița, jud. Dolj!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am început lucrările la casa de rugăciune din Oltenia (Fratoștița, jud. Dolj).

Va invitam sa ne fiți parteneri în aceasta lucrare în orice fel posibil: rugăciune, vizite, dărnicie etc.

Zac & Annie Poonen la Biserica Betania Dublin, Irlanda


Conferinţa "Părinte spiritual" cu Steven Tay la Galaţi


Tipografia Credo a lansat o nouă colecţie de produse creştine

Doru Hriscu şi Cătălin & Ramona Lup la Biserica Speranța Timişoara


B1 TV: "Pat Robertson spune că sfârșitul lumii ar putea veni săptămâna viitoare"


Mogulul media Pat Robertson a avertizat că săptămâna viitoare Pământul ar putea fi lovit de un asteroid, ceea ce va conduce la sfârșitul lumii, relatează Huffington Post.

Potrivit sursei citate, NASA urmează să anunţe că Pământul a fost lovit de un număr mai mare de asteroizi decât cel previzionat. 

În acest sens, mogulul american Pat Robertson susţine că una dintre aceste roci ar putea confirma profeţia "sfârşitului lumii", aşa cum a prezis în cartea sa din 1995 (" The end of the age", ficţiune).

"Vorbeşte despre un asteroid care va lovi Pământul. Nu văd ce altceva îndeplineşte cuvintele profetice ale lui Iisus Hristos mai bine decât lovitura unui asteroid. Nu ştiu ce altceva ar putea face mările să se agite, cerul să se întunecere, luna şi soarele să nu mai lumineze", a pus Robertson.
Continuarea pe: B1 TV

Conferinţa inspiraţională "Urmează-ţi visul. Poţi!" cu Adi Gliga la Bacău


Vineri, 25.04.2014, ora 18:00 Asociaţia Valoare Plus organizează o conferinţa inspiraţională cu titlul “Urmează-ţi visul. Poţi!” susţinută de invitatul nostru Adi Gliga.


Adi Gliga este un om care a crescut într-un orfelinat în condiţii foarte dificile. El nu a renunţat să lupte pentru viaţa sa iar astăzi el a ajuns un artist deosebit şi regizor.

Conferinţa se va desfăşura la Funtastic Park, între orele 18:00 – 19:30.

Taxa de participare este de 10 lei şi include la alegere: o cafea, un capucino, un suc sau o apă din partea casei.

Numărul maxim de participanţi este de 40 iar înscrierea este obligatorie.

Rezervă-ţi locul acum pe:

Adi Mocan şi Cătălin & Ramona Lup la Sala Palatului Cultural Arad


Evanghelia soției lui Isus – un fals

Alin Suciu, filolog român specialist în limba coptă, se îndoiește profund de autenticitatea papirusului ce conține pretinsa Evanghelie a soției lui Isus. Totul pare a fi o găselniță recentă, rău intenționată și menită a discredita persoana Mântuitorului. Mai mult, se încearcă o slăbire a autorității cărților canonice, infuzându-se în mintea oamenilor un fel de îndoială păguboasă.
Am selectat mai jos argumentul specific, deși interviul este mai amplu. Aici îl puteți citi în întregime, pentru a obține mai multe detalii legate de contextul dezbaterii. Așadar:
„Mi-e teama ca asa-numita Evanghelie a sotiei lui Iisus este un fals. Am fost in sala in care Karen King a prezentat descoperirea acestui text. Asta se intampla la congresul Asociatiei Internationale de Studii Copte, tinut in septembrie 2012 la Roma. Cand am vazut fotografiile pe iPad-ul unui coleg, imediat dupa ce am iesit din sala, multora nu ne-a venit sa credem.
Era o bucatica de papirus vechi, de asta nu s-a indoit nimeni, pe care cineva a mazgalit recent cateva randuri in copta. Eu cred ca acest papirus nu arata deloc convingator din punct de vedere paleografic, scrisul nu m-a convins ca e vorba de un manuscris antic.

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noştri, Hristos a înviat!

   Fie ca bucuria învierii Lui să fie şi să rămână vie în inimile noastre zi de zi, trăind clipă de clipă în prezenţa Mântuitorului nostru!

  Domnul nostru este „minunat în sfinţenie, bogat în fapte de laudă şi Făcător de minuni!" Printr-o minune Domnul a făcut posibil ceea ce părea imposibil pentru oameni. Ieri am primit paşaportul lui Raja şi am fost martorii dragostei şi credincioşiei nemăsurate a Domnului nostru drag! Chiar când totul părea imposibil, când aproape pierdusem speranţa că vom putea obţine paşaportul la timp, Domnul a continuat să lucreze şi să-Şi arate credincioşia şi harul Său nemărginit! El merită toată slavă şi toată încrederea copiilor Săi!
 
 Asemenea lui Avraam, care a nădăjduit împotriva oricărei nădejdi şi a cărui credinţă în credincioşia lui Dumnezeu a fost răsplătită, tot aşa şi noi am experimentat acest adevăr măreţ!
  
Vă mulţumim în mod special toturor celor ce v-aţi alăturat în rugăciune şi aţi mijlocit alături de noi, vă mulţumim tuturor celor ce ne-aţi scris şi ne-aţi încurajat şi vă mulţumim tuturor celor ce aţi contribuit la nevoile noastre în aceste luni dificile prin care am trecut.
În toate şi pentru toate Îl lăudăm pe Domnul nostru! Cu ajutorul Lui, joi vom pleca spre Nepal, Kathmandu, unde vom aplica pentru o viză de soţie care îmi va da posibilitatea să stau în India pe termen lung.
  
 Va rugăm să continuaţi să ne sprijiniţi în rugăciuni ca Domnul să ne ajute să obţinem această viză, dacă aşa va găsi El cu cale. Cu ajutorul Lui sperăm să putem sta din nou la baza de misiune unde este puţin mai ieftin decât la hotel. Încă nu ştim cât va trebui să stăm, dar ne încredem în Domnul care le ştie pe toate şi care ne însoţeşte şi ne călăuzeşte pas cu pas! Şi noi ne rugăm ca Domnul să vă binecuvânteze pe fiecare în parte şi să vă răsplătească fiecare rugăciune, încurajare sau sprijin financiar din belşugul Său de har şi binecuvântare!

                                Cu dragoste în Domnul,
                                    Gabriela şi Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Conferinţa "Misiunea: Opţiune sau chemare?" la Biserica Betesda Tileagd, jud. Bihor


✡ Poza și gândul zilei

Ferice de cine are ca ajutor pe Dumnezeul lui Iacov, ferice de cine-şi pune nădejdea în Domnul Dumnezeul său! (Psalmi 146:5)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!