După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 aprilie 2014

Vladimir Pustan - Mesaj la Botezuri Sala Cireşarii Beiuş (20 aprilie 2014)

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Vremea se încălzeşte în India
 
  Pe scurt
 
1. Căldura politică se ridică
2. Temperatura se ridică acasă
3. Curenţii se împart
4. Cei arşi se întorc
 
Explicaţii
 
1. Căldura politică se ridică
  Suntem pe undeva la jumătatea alegerilor prezidenţiale din India. Sunt unele indicaţii că un candidat al unui partid extremist (BJP) ar putea să obţină investitura. Dar noi ne pregătim cu rugăciune pentru ce va urma.
 
2. Temperatura se ridică acasă
  În India este perioada cea mai călduroasă şi uscată în zona care stăm. Toţi se roagă pentru ploaie cpentru că apa fântânilor e pe terminate. Mulţi dintre studenţi vin acasă pentru vacanţa de vară. Am primit şi noi trei studente: Hema (care şi-a terminat studiile de asistentă medicală), Udeep si Sumon (care mai au încă de studiat). Hema ne-a ajutat în lucrare timp de o lună. După aceea, a plecat pentru a‑şi găsi un post de asistentă lângă Siliguri. Udeep şi Sumon ne-au ajutat să începem un curs gratuit de chitară şi tobe pentru tineri din Jalpaiguri. Însă Sumon a plecat şi el promiţând să se întoarcă după o săptămână. Venirea lor ne-a încurjat. Vă puteţi ruga pentru calăuzire în viaţă lui Hema care ar vrea să se căsătorească. Rugaţi-vă şi pentru ca Udeep şi Sumon să continue cu credincioşie lucrarea pe care ei au început-o.
Din pricina venirii studenţilor a trebuit să stăm mai mult pe lângă casă. Asta ne-a dat şansa de a dezvolta lucrarea locală. Am reuşit să cunoştem mai mult zonele învecinate cu deschiderea lucrării în câteva sate noi. Sperăm ca lucrarea cu copii să înceapă în curând acolo.
 
3. Curenţii se împart
   În acelaşi timp fraţii de acasă s-au gândit să îi sprijinească direct pe Pronish si Daniel (Raju). Acesta este un lucru bun. Sperăm să îi încurjeze spre mai multă rodire şi răspundere.
 
4. Cei arşi se întorc
   Am avut o mare bucurie să vedem răspunsuri la rugăciuni:
a. Atzinto s-a întors la adunare. Noi aproape pierdusem orice speranţa. Dar noi continuăm să ne rugăm cu perseverenţă.
b. Fiii Kalpanei au căutat-o pe mama lor. Ei îşi dau acum toate silinţele să refacă legăturile lor de familie. Rugaţi-vă pentru mântuirea lor.
 
  
Toată speranţa mea este în Isus Cristos!

                        Familia Olteanu

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

✡ Poza și gândul zilei

Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii, şi tămăduirea va fi sub aripile Lui... (Maleahi 4:2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Ghiţă Mocan şi CristoCentric la Întâlnirea tinerilor creştini din judeţul Braşov