După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 aprilie 2014

Conferință de tineret la Caprino Bergamasco (Bergamo), Italia


Eveniment Fitzuica Suceava: Seminar de leadership


Studiu biblic intensiv cu Jim Elliff la Bucureşti


"Viaţa condusă de scopuri" - ediţie adăugită

O noua editie pentru o noua generatie!
Un bonus de doua capitole noi despre cele mai des intalnite obstacole in trairea unei vieti conduse de scop.
Esti pregatit pentru o schimbare?
Tradusa in peste 85 de limbi, Viata condusa de scopuri este mai mult decat o carte; ea este un ghid pentru o calatorie spirituala de 42 de zile. Dupa ce vei parcurge aceasta calatorie, nu vei mai fi acelasi .
In aceasta calatorie spirituala vei gasi raspunsurile la trei din cele mai importante intrebari ale vietii:
Intrebarea despre existenta: Pentru ce traiesc? 
Intrebarea despre semnificatie: Cat conteaza viata mea?
Intrebarea despre scop: De ce sunt pe acest pamant?

Traind pentru scopul pentru care ai fost creat, vei putea trece de la o viata de simpla supravietuire si succes la o viata plina de semnificatie - viata pe care ai fost menit s-o traiesti.
 Cinci beneficii ale cunoasterii scopului tau:
1. Vei intelege semnificatia vietii tale. 
2. Viata ta se va simplifica. 
3. Viata ta va avea un scop. 
4. Motivatia ta va creste.
5. Vei fi pregatit pentru vesnicie.

 Aceasta editie noua, adaugita, a fost creata pentru o noua generatie de cititori.
"Nu doar vedete de cinema si lideri politici apeleaza la Rick Warren pentru indrumare spirituala. Milioane de oameni - de la sportivi profesionisti din NBA si LPGA, la directori de mari corporatii, elevi de liceu si pana la detinuti din inchisori - se intalnesc cu regularitate ca sa discute despre Viata condusa de scopuri". - Revista TIME
 "Viata condusa de scopuri" a produs o adevarata unda de soc spiritual care si-a facut simtit efectul de la un capat la altul al Americii, in locuri mai putin obisnuite precum campusuri universitare si birouri. Aceasta este mai mult decat o carte; ea a devenit practic o miscare". - ABC NEWS

Mai multe detalii: AICI

Mesajul de Paști al Alianței Mondiale Baptiste

 Întregiți prin Cristos

Aceasta este ziua în care ucenicii speriați și lași, s-au ascuns în spatele ușilor închise, solidarizându-se în nefericirea lor și jelind pierderea suferită.
Isus, Domnul lor, fusese crucificat. Murise și fusese îngropat. Ucenicii care își părăsiseră casele și viața pentru a-l urma, rămăseseră acum cu o mare pierdere. Suferința lor nu putea fi exprimată în cuvinte. Ce puteau face în această situație? Nu le rămânea altceva de făcut decât să-și blesteme soarta și să se gândească cu ce au greșit de s-a putut întâmpla așa ceva?

Dar era ziua de duminică. În curând, tristețea lor avea să dispară. Durerea care-i copleșea avea să se sfârșească și avea să se instaleze bucuria, deoarece era prima zi de Paște.

Astăzi la fel, este prima zi de Paște! Biserici din toată lumea – ortodoxe, catolice, protestante, evanghelice – toate sărbătoresc vestea bună a Învierii Domnului Isus Cristos!
Cristos a învins moartea și a readus speranța! Murind, El ne-a asigurat mântuirea. Înviind, El ne-a pecetluit eliberarea.

Învierea Sa ne demonstrează că ne putem bucura până și în noaptea cea mai întunecată. Atunci când dușmanii ne-au încolțit și când suntem cuprinși de disperare, chiar și atunci, avem motive să ne bucurăm. După o noapte întunecată, vine dimineața. Așa cum lumina alungă întunericul, așa Domnul nostru Isus Cristos ne oferă speranța unei vieți trăită din abundență. El a învins greutățile vieții și întunericul morții și a suflat un duh nou în mințile lovite de necredință, pătate de critică și paralizate de frică. El ne-a revitalizat trupurile, mințile și sufletele.

Paștele nu este numai astăzi, ci în fiecare duminică. În timpul săptămânii, când suntem cuprinși în caruselul vieții, avem ocazia să descoperim felul în care ne poată fi reînnoită credința și redată speranța.

Bucurați-vă! E ziua Învierii! Am fost înviați și întregiți prin Învierea Lui!

Neville Callam

Secretar general- Alianța Mondială Baptistă

Seară muzicală cu Cătălin şi Ramona Lup la Stuttgart, Germania

Sunteti invitati la o seara muzicala 
cu Catalin si Ramona Lup!

15 aprilie 2014, ora 19.00

Centrul Crestin Life, Kaindlstr. 1, 70569 Stuttgart

Sursa: AICI

Marşul Învierii la Timişoara

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României”  în colaborare cu Consiliul Local Timisoara si bisericile creştine din Timişoara organizeaza, si in acest an Marsul Invierii, ajuns la editia a XXIII-a, care va avea loc in data de 21.04.2014 de la ora 15.00 in fata Catedralei Mitropolitane, iar programul de evanghelizare va avea loc in Parcul Rozelor de la aproximativ ora 16.30, iar evanghelia va fi vestita prin pastorul Beniamin Poplacean.


Marşul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional fiind recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Cristos.
Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional: Primărie – Consiliul Judeţean Timiş – urmand ca in parcul Rozelor din Timisoara sa aiba loc un serviciu de evanghelizare.
La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înălţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare.
Pe traseul amintit, fanfarele reunite ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment.

Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

El suferinţele noastre le-a purtat, şi durerile noastre le-a luat asupra Lui, şi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu şi smerit. Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi. (Isaia 53:4-5)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Marius Cruceru & Aurel Cruceru la Biserica Elim Ploieşti